Canım size de geçmiş olsun. Şöyle emin değilim aslında cuma annem biraz kırgın olduğunu söyledi. Eve gittim az ateşi var gibiydi. Hemen acile götürdük. Kan tahlili istedim doktor kan yapamam idrar dedi. İdrar normal çıktı. Antibiyotik falan verdi eve gönderdi ama iltihap var mı yok mu bakmadan nasıl antibiyotik verir diye vermedim kızıma. Ctsi Acıbadem'e gittik diş için onu da anlatacağım. Akşam 37,5 oldu ateşi. Zaman zaman başım ağrıyor dedi, bazen karnım, bazen midem bulanıyor dedi. Yine de iyi gibiydi. Neyse bir kez daha acile gittik ama uykusu vardı. Belki uyusaydı dinlenecekti. Ben korkuyorum biliyorsun. Doktordan rica ettim kan baktı. Aklıma takılan hepsi normal sınırlarda ama hep alt sınıra yakın. Mesela WBC diyelim 4,10 la başlıyor kızımın 4,7. Başka değer 26 diyelim bunun 26,2 gibi.
Yani geneli bu şekilde. Doktor normal dedi. CRP si 21 çıktı grip-nezleden dolayı tamam bunu biliyorum. Antibiyotik başladık mecbur. Pazar akşamı sabaha kadar uyumadım korkudan. Bu da çok uyandı. Sinirliydi küçük boyuyla. Çıt çıksa uyanıp ağlıyor ses yapmayın diye ki korkudan nefes almıyoruz. Neyse moral sıfr geldim tabi buraya. Ya kızımda kötü bir hastalık başlangıcıysa falan diye. Alt sınıra yakın olunca. Eşim psikoloğa gidelim böyle olmayacak diyor. Çocuk hasta olabilir, herkes hasta oluyor diyor. Dün akşam oynuyoruz parmağım acıyor dedi. Öldüm geberdim. İlikle mi ilgili diye. Kızlar ne yapıcam ben bu psikoloji ile.
Kanlar normal sınrılarda alta sınıra yakın olsa da.Bir şey yoktur demi? Dün iyiydi kuzucum. İlaçsız ateş de olmadı hiç. Çok az öksürük vardı ama diğer semptomlar geçmişti. Biraz ses çatallı o kadar. Karnı, midesi, başı, bacağı, gözü vs vs ağrımıyor normal.
Paranoyak oldum ciddi boyutta.