5 yıldızlı otel bulunmuyor oralarda canım. Biz Aytur Beach diye bir otelde konakladık,kızım 11 aylıktı o dönem,deniz temiz diye tercih etmiştik. Bu sene sordum kapanmış. Kahvaltı ve aksam yemeği vardı,öglen cunda,ayvalik merkeze yada şeytan sofrası tarafına iniyorduk,otel sarmısaklıdaydı. Vasattı ama güzel değerlendirdik biz. Dönüşte yol uzerinde adım başı meyve sebze,karadut şurubu,pekmezi satılıyor,zeytinyağı fabrikalarıda cabası. Geze geze ,alisveriş yaparak gidip geldik. Bu sene gidemeyiz muhtemelen zira benim kuzu mini disko,oyun alanı vs arıyor artık tatillerde.
Ben şunu bilir şunu söylerim,neye yasak dersek onu canımız çekiyor. Bence nefsi köreltmek adına minik miktarlarda tüketilebilir. Benimde bitter tutkum var,şöyle yüzde 70-80 kakaolu,ayda 1 yiyorum,kahveyle 2 minik kare.
Ben yazin takviye vermiyorum canım. Kışında balık yeme durumuna göre 1 şişe balık yaği,1 şişe multivitamin takviyesi yapiyorum dönüşümlü. Resimdekini kullanmadım hiç. Vitasanol,efa vit kullanıyorum genelde. Birkezde multitabs kullandım bu yıl.
Tadı salataya,zeytine,peynire yakısıyor ama yemekte ağır oluyor. Soğuk sıkımların ama en iyiside onlar.
Muhallebi sevmez ama tereyaği kullandıgım seylere ekleyeyim. Birde saç bakımi ideal olur sanırım,saclarım çok kuru benim. Organix kullanıyorum bakım kremi ve şampuanını ama banamisın demiyor.
Cunda çok güzel,bende çok sevmiştim ama denize yakın otel var mı orada,genelde denizden uzak oteller gördüm ben ama tabi gezerken,emin değilim vardır muhakkak