Tiroid, TSH, Haşimato, Nodül hakkında her şey...

Ne güzel İpek ya, Istanbul'da resmen ticaret bu iş. Onu geçtim, ölçümlere de güven olmuyor. Benim tiroid için gittiğim doktor, ya kendi tavsiye ettiği lab'da ya da kızılayda yaptırmamı tembihlemişti.
tahliller açısından devlet hastanesi daha güvenli.
Bir de Acıbadem'de yaptırıyorum hepsini hele antikorlar 3 günde çıkarken en küçük devlet hastanesinde sabah kan veriyorum öğlen antikor dahil hepsi çıkmış oluyor. Ama zamansızlık var ya mahvediyor bizi. O yüzden özele gitmeye mecbur kalıyoruz.

Karatay konusunda yanılıyorsun canım, bak artık ipek bile seviyor. :KK66:

2. konuda bilgim yok maalesef.
Önceden kk nın haber topiklerinde Canan Hoca ile ilgili haberler olurdu. İşte "Canan Hoca dedi ki bir bardak ceviz yiyin ekmek yerine.."
Nasıl kıyasıya eleştirirdim bunu.. "sen alabiliyorsun da 1300Tl'lik kazancı olan adam nasıl yapsın bunları" diye..
Bir kırılma noktam oldu benim ama woto'nun çok etkisi oldu. İlk senin sayende tanıştım sanırım.

Ben ne kadar verdiğimi hiç söylemeyeyim o Zaman :) 5 değere :) olsun iyi olayım da ne için çalışıyorum sanki...
Valla ne kadar verdin merve merak ettim.
Dedim ya ben muayene+ugs+idrar ve inanılmaz derecede çok kan tahlillerimin hepsini sadece ve sadece 55 TL ye yaptırdım. Hiç de sıra beklemedim hiç birinde. UGS'de bile. Ankara'da Medical Park var. Bir kere oraya gitmiştim. Hizmet ve hastane çok güzel. Vale falan süper. Ama her işleme para alınıyor.
Basit bir sinir ölçümüne bile randevu alıyorsun gibi. Burada hepsi gittiğin zaman.

Bende heyecanlandım İpek :) Bebek geliyor diyeeeeeeee
yok canım ya ama inşallah o da olur. Zaten zamanım azaldı benim merve. Daha ne zaman hamile kalacağım, ne zaman doğuracağım..
Olacaksa bir an önce olması lazım. Nasipte varsa..

İpek bilgi paylaşımına topiğimde tam gaz devam ediyorum ama buranın bildirimleri de bana gelmiyor mesela. Etiketlenince görüyorum. Bu yüzden ara ara gir kontrol et, ben öyle yapıyorum bazı bazı. Omega3 ve çörekotu yağını dönüşümlü kullanıyorum. Dvit arada. Dodeks b12 yaptırmak istiyorum bir de. Şükür kemik ağrılarım azaldı bu ara.
Nedense benim de azaldı kemik ağrılarım. Dvit sözüm ona 106 çıkmıştı ama kafamda soru işareti var. Referans aralıkları daha farklı olabilir mi?
Ptesi arayıp referans aralıkları öğreneceğim. Dolapta ampulüm var. Her akşam bana bakıyor "iç beni iç beni" diye...

yok canım ya ama inşallah o da olur. Zaten zamanım azaldı benim merve. Daha ne zaman hamile kalacağım, ne zaman doğuracağım..
Olacaksa bir an önce olması lazım. Nasipte varsa..

Vardır inşallah ben 30 yaşındayım henüz bebeğim yok :KK43: inşallah birlikte bekler kucağımıza alırız hamilelik heyecanını da birlikte yaşar ne içiyorsun ne yiyorsun diye sorarız :) canım ben kan tetkikleri ve muayene (o da nasılsın iyi misin ve kan sonucu yorumu) usg falan yok 596 TL...

Vardır inşallah ben 30 yaşındayım henüz bebeğim yok :KK43: inşallah birlikte bekler kucağımıza alırız hamilelik heyecanını da birlikte yaşar ne içiyorsun ne yiyorsun diye sorarız :) canım ben kan tetkikleri ve muayene (o da nasılsın iyi misin ve kan sonucu yorumu) usg falan yok 596 TL...
yok artık ben şok içindeyim..
Hangi hastane bu Allah aşkına.
mavi_ekran mavi_ekran duyuyor musun rakamları?

yok artık ben şok içindeyim..
Hangi hastane bu Allah aşkına.
mavi_ekran mavi_ekran duyuyor musun rakamları?

Okuldan öğretmen arkadaşlarım geliyorlar ve hepsi de yıllardır bizim gibi besleniyorlar :) açıkcası buna çok memnun oldum çünkü kendime hazırlar gibi hazırladım zevkle en organiklerinden kayınvalide geçen hafta buradaydı bu deparın 3 katını attırıyor bana kendisi bizim evin de aynı Zaman da her türlü bakanı :) hastane adı verebiliyorsam eğer söylerim tabi bir de %30 kamu indiriminden faydalandırıyorlar Allah razı olsun onlardan En Büyük TÜRKİYE:KK52: Deniz börülcesi salatası yaptım karnabahar salatası pazılı mantarlı börek (kızmayın :)glütensiz kara buğday unu ile)mercimek köftesi tahinli cevizli kurabiye çörekotlu mini atıştırmalıklar...sizi de beklerim buyrunnnnn ankarada ki arkadaşlar ☺️

Okuldan öğretmen arkadaşlarım geliyorlar ve hepsi de yıllardır bizim gibi besleniyorlar :) açıkcası buna çok memnun oldum çünkü kendime hazırlar gibi hazırladım zevkle en organiklerinden kayınvalide geçen hafta buradaydı bu deparın 3 katını attırıyor bana kendisi bizim evin de aynı Zaman da her türlü bakanı :) hastane adı verebiliyorsam eğer söylerim tabi bir de %30 kamu indiriminden faydalandırıyorlar Allah razı olsun onlardan En Büyük TÜRKİYE:KK52: Deniz börülcesi salatası yaptım karnabahar salatası pazılı mantarlı börek (kızmayın :)glütensiz kara buğday unu ile)mercimek köftesi tahinli cevizli kurabiye çörekotlu mini atıştırmalıklar...sizi de beklerim buyrunnnnn ankarada ki arkadaşlar ☺️

Ohh afiyet olsun canım.

İnşallah güzel bir gün olur.

Ben de 1 de çıkacağım.

Şimdi de LC’nin sitesinden kızıma bir şeyler bakıyorum. Bir tarafım para harcama diyor, diğer tarafım tam tersi. Gidip geliyorum şu an..

yuhhhhhh diyorummmm. valeye vereceğime o kadar iki adım öteye koyarım valla da billa daa...

2 adım ötede park yeri olsa keşke :KK43: hınca hınç dolu ve resmen insanları sömürüyorlar...benim de bir çocuğum olsa herhalde gözüm görmez hiç...ne güzel şeyler var orada bebekler ve çocuklar için hele kızlar için bayılıyorum...

Selam arkadaşlar;
Hepinize mutlu haftasonları.
İpek canım inanki cok sanslisın.
Bak en basidinden kızıma her yıl kan tahlili yaptırırım vitamin degerleri vs. Ona en son gecen sene 400 lira ödedim,hemde tıp merkezi yani burası hastane değil,öyle uçuk rakamlar burada. Bu sene daha yaptırmadım.
Eşimi doktora götürüyoruz ya,orada bile park ücreti tutuyor 30lira,tahlil vs hiç söylemiyorum,neyseki sağlık sigortamız varda,yüzde 20sini ödüyoruz, en son yapılan tahliller 1.400 lira tuttu düşün, yüzde 20 ödedim.
Vajinismus ile ilgili doktor sorulmuş inanın bilgim yok ama iyi hastanelerde iyi doktorlar oluyor,google da arama yaptırıp,doktor sitelerinden bakılabilir,doktorun egitim durumu,referansları vs.

Koyamazsın kuzum inanki park yeri bulunmuyor ara sokaklarda bile.
Birşey daha söyleyeyim eşim yoğun bakımdayken,oda tutsam refakatçi olarak 1.800liraydı geceliği,gerisini sen düşün,tam ticarethane.

Aynen öyle tam ticarethane gerçekten...benim troid ameliyatım için 29.000 TL rakam çıkartılmıştı 2014 ocak ayında :KK43: park yeri çilesi ayrı bir dert zaten...

Önceden kk nın haber topiklerinde Canan Hoca ile ilgili haberler olurdu. İşte "Canan Hoca dedi ki bir bardak ceviz yiyin ekmek yerine.."
Nasıl kıyasıya eleştirirdim bunu.. "sen alabiliyorsun da 1300Tl'lik kazancı olan adam nasıl yapsın bunları" diye..
Bir kırılma noktam oldu benim ama woto'nun çok etkisi oldu. İlk senin sayende tanıştım sanırım.
Her şeyin fazlaca farkındayım İpek. Öyle işin iç yüzünü tam bilmeden dik çıkanlara sinir olurdum aslında sen de böyleydin. Karar verdim sabırla seni işlemeye. Bunu hep içimde sakladım sen de açık açık yazınca söylüyorum şimdi. Sonuç gayet olumlu. :KK19:

X