- 24 Kasım 2013
- 70.442
- 53.853
D vit bakılmadı mı? Bunun yanında B12 in düşük bu konuda bir şey söylemedi mi?
Evet hep düşük değer ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
D vit bakılmadı mı? Bunun yanında B12 in düşük bu konuda bir şey söylemedi mi?
Alla alla cok fena ılgınc canım senın kan sonucların.normal bır ınsanın kan sevıyesı en az 12 bırım olması lazımken senın 1/3 u kadar.bu kan sevıyesıyle senın baska tehlıkelerın de var.doktor bunu cıddıye alıp bır tek senın ılac dozunu ayarladıysa acılen doktor degıstır cunku ıc organların kanla beslenıtlr.vucutta bellı bır sevıyede kan olmazsa eger kalp yeterı kadar calısamaz.allah korusun kalp krızıne bıle zemın hazırlar.4 dedıgın deger hemoglobın olduguna emın mısın sen?Çok kg alıyorum 80e çıktım şuan
150 mg exturtry verdi devam dedi. .
Kan seviyem 8den 4 e düşmüş. .
Alla alla cok fena ılgınc canım senın kan sonucların.normal bır ınsanın kan sevıyesı en az 12 bırım olması lazımken senın 1/3 u kadar.bu kan sevıyesıyle senın baska tehlıkelerın de var.doktor bunu cıddıye alıp bır tek senın ılac dozunu ayarladıysa acılen doktor degıstır cunku ıc organların kanla beslenıtlr.vucutta bellı bır sevıyede kan olmazsa eger kalp yeterı kadar calısamaz.allah korusun kalp krızıne bıle zemın hazırlar.4 dedıgın deger hemoglobın olduguna emın mısın sen?
Tamam canım mutlaka yaz merak ettım.bır de tsh degerın cok dusmus.bu degerle senın kılo alman degıl vermen lazım.ılgınc bır sey var.Bakıp yazacağım. .
Hoşbulduk canım çok teşekkür ederimAmin inşaallah Rabbim başka dert vermesin..Nevresteeee hoşgeldinSeni görmek ne güzel.
İnşallah Allah başka hastalıkla imtihan etmez bizi. Yine de her şey kendi çapında zor gerçekten.
Kansızlık için ben Hunnap'ın Keçiboynuzu özünü kullanıyorum. %100 keçiboynuzundan üretilip başka katkı maddesi içermiyor, glikoz dahi yok. İçeriğinde bir tek keçiboynuzu yazıyor. Artı soğuk press. Bunu yediğimden beri her yıl tıkalı gezdiğim burnum bu sene inanılmaz derecede açık. Ben de geçen gün bir şeyine bakacaktım meğer herkeste aynı özellik varmış. Kullananlar burun tıkanıklığından, alerjiye bağlı hapşırma türü sorunlarından kurtulmuş. Ben de diyorum neden bu kış burnum tıkanmıyor hiç. Çok şükür bana bu yönlü etkisi beni tatmin etti. Kansızlık için de kullanılıyor. Bir dene istersen. Bir tek eczanelerde satılıyor ve fiyatı 15TL baya da gidiyor. Ben günde 1 yemek kaşığı kadar yulafıma katıyorum eşim de, kızıma da 1 tatlı kaşığı yediriyorum. Bunun dışında tiroid sorunun için çiğ zencefil buradaki tüm kullanılar tarafından etkisi kanıtlandı. Şiddetle tavsiye ediyorum.
Evet o nasıl tsh dalgalanması öyle, sanırım yazım yanlışı oldu?kan 4 derken hemoglobin değil demi?
TSH'nin 50 den 0,5 e düşmesi de enteresan.
Bir önceki lab hatası olabilir mi?
Kilon kaç canım senin?
Hoşbulduk canım çok teşekkür ederimAmin inşaallah Rabbim başka dert vermesin..
Bende sorayım eczaneye o halde...Sürekli burun akıntısı problemim var belki işe yarar..Kansızlığım hiç düzelmiyor zaten...
Kuru zencefili sık kullanıyorum fakat taze denemedim..Onuda kullanayım ...
Tamam canım mutlaka yaz merak ettım.bır de tsh degerın cok dusmus.bu degerle senın kılo alman degıl vermen lazım.ılgınc bır sey var.
evet sert yapıyor krem olmadığı için çıkıp bakım yağını sürünce yumuşuyor ve taranıyor yoksa keçe gibi oluyor:=)Denemıstım bır kere kızımın sampuanını da cok sert yapmıstı sacımı.sonra hıc yeltenmedım.yavas yavas buna da el atmam lazım.
Eses canım nasıl değerler bunlar?Free t4 1,39
Tsh 0,51
Ferritin 4,49
Folat 6,3
VitaminB12 169
Değerlerim
ben havluları yıkadğımda ekliyorum sirekeyi yumuşatıcı gözüne yumuşatıcı ne kadar koyuyorsan o kadar koy.Bende sodayı beyazlara koyuyorumBulaşık makinesinde kullanıyoruz ama çamaşırda hiç denemedik sirkeyi. Ne ölçüde ekliyorsunuz yumuşatıcı gözüne birde elma-üzüm? Çamaşırda sodyum bi karbonat ekliyoruz bazen.
Benim saçım zaten sert yapılı, kalın telli ve baya gür. Çıktıktan sonra sinir olurum ben. Zaten zamanla yarışıyorum evde.evet sert yapıyor krem olmadığı için çıkıp bakım yağını sürünce yumuşuyor ve taranıyor yoksa keçe gibi oluyor:=)
Bu hafta sonu yine denedim. Yumuşatıcı kadar koymadım yine 1/4 çar bardağı kadar ama dediğin gibi yapacağım nasıl olsa bol su ile seyreliyor. Ama gerçekten yumuşattığı bir gerçek. Üstelik daha fresh çıkıyor.ben havluları yıkadğımda ekliyorum sirekeyi yumuşatıcı gözüne yumuşatıcı ne kadar koyuyorsan o kadar koy.Bende sodayı beyazlara koyuyorum
dalan doa var onu kullan ben kocama onu kullandırıyorum hem fiyatı uygun hemde bende bir kaç yıkadım güzel ondada kimyasal diğerlerine göre daha az gibi.Benim saçım zaten sert yapılı, kalın telli ve baya gür. Çıktıktan sonra sinir olurum ben. Zaten zamanla yarışıyorum evde.
Erkek olmak varmış bu dünyada cidden sırf şu nedenden dolayı. 1cm lik saçları var. Ne güzel, bakım derdi yok, saçılma dertleri yok.
ben bide hafta sonu nasıl tuz kullandığını merak ettim iyolu mu yoksa iyotusz mu kullanmalı ki benim hiç doktora sormak aklıma gelmiyor . her gidişimde aynı şeyleri soruyorum:)Bu hafta sonu yine denedim. Yumuşatıcı kadar koymadım yine 1/4 çar bardağı kadar ama dediğin gibi yapacağım nasıl olsa bol su ile seyreliyor. Ama gerçekten yumuşattığı bir gerçek. Üstelik daha fresh çıkıyor.
ben bide hafta sonu nasıl tuz kullandığını merak ettim iyolu mu yoksa iyotusz mu kullanmalı ki benim hiç doktora sormak aklıma gelmiyor . her gidişimde aynı şeyleri soruyorum:)
bide kaya tuzunu kullanmak zor salatalarda falan tane tane kalıyor ben pek sevmedim .Doktora sormak lazım o zamanBunun ikilemini yaşıyorum ben de. Hatta bu sayfada da sormuştum..
Canan Karatay deniz ya da kaya tuzu kullanın diyor. Hatta onların alış veriş yaptığı Çankırı Kaya Tuzu varmış. Netten satış yapıyormuş. Baktım 8TL/kg. çok güzel de kızımın iyota ihtiyacı var. Gerçi rafine tuzların durumu sorgulanır ama yine de kafam karışık bu konuda. Kaya tuzuna geçince iyot alınamayacak. Bu konuda ciddi bilir kişi desteğine ihtiyacımız var. Ben de ikilemdeyim.
dalan doa var onu kullan ben kocama onu kullandırıyorum hem fiyatı uygun hemde bende bir kaç yıkadım güzel ondada kimyasal diğerlerine göre daha az gibi.
bide kaya tuzunu kullanmak zor salatalarda falan tane tane kalıyor ben pek sevmedim .Doktora sormak lazım o zaman