Maşallah kocaman kız olmuş o artık. Hadi bakkalım sağlıkla,güzellikle gelsin inşallah canım.
Doğum izni o kadar az ki çok haklısın gittiği yere kadar çalışmakla. Gönül ister ki erkenden izne çıkılsın,1 yıl yada en az 6 ay ücretsiz izin olsun ama maalesef ,3 çocuk doğurun deyip çıkıyorlar işin içinden. Ben tam zamanında ayrılmıştım geri dönmeyeceğim için işe,dönecek olsaydım bende aynını yapardım. Ama kendini yormamaya çalış,sakin hareket et olur mu?Peki kim bakacak canım sen işe başlayınca,planlama yaptın mı?
Gıda konusunda mahvoldum ya inan. Boşvereyim diyorum olmuyor. Sabah yürüyüşe gitmiştim dönüşte markete uğradım alt tarafı peynir alacağım hepsini didik didik inceledim 4 parça şeyi almam yarım saat sürdü düşün.
Efa'yı kızıma kullanıyorum memnunum aslında,kendimede alayım o halde ama şu vitaminleri bitirip değerlerime baktırıp öyle alayım diyorum. Zaten 3 kutu kullanıyorum şu an,ddörtlemeyeyim
Dün dikişlerimi aldırdım nihayet. Başta 10gün dediler,10 günde gittim 3 gün daha dediler,dünde 3 gün vs deselerdi isyan bayrağını çekecektim. Ya dikiş berbat birşey,tam sağ elimin işaret parmağı ,mavi mavi ipler,insanların dikkatini çekiyor,çirkin görünüyor,onuda geçtim giyinirken takılıyor falan,nefret ettim. Birde sızlıyor soğukta falan,dün sabah elim nasıl acıdı yürüyüşte anlatamam,hava çok soğuktu mahvoldum. Bugün rahatım,bandajıda çıkardım attım oh dedim valla. İzi kalacak belliki şimdi kantaron yağı sürmeye başlayacağım belki işe yarar.
Öyle işte canım.