choccywhoccydoodah ,
mrveee28 ,@derindenizlerden,
@Samsonn ,
@mavi_ekran ,@sebatiye,@HanimKelesimiGetir,@Mune,@Laale,
@Nevreste Yorumlarına ve tecrübelerini güvendiğim kişilerden şu içinde bulunduğum durum için yorum yapıp bana en mantıklı çözümü söyler misiniz lütfen? Şimdiden teşekkürler. ..
Kızım birinci sınıfa başladı malumunuz.yeni arkadaşlar ve yeni okul..bunların da bir gurubu vardı geçmiş hatlardan. .gurup içinde de bir erkek.iki hafta içinde benim kızımla daha yakın arkadaş olup gruptan siyrildilar.bu gelişmeleri normal gördüm. Ele ele tenefuste geliyorlarmis. Bu da tamam arkadaş ve çocuk sonuçta. Çocuk bunu kantine götürüp ne istersin falan demiş. Benimki de çıkartma demis:)bu da tamam.bir sonraki gün ben de bir şeyler koydum evden ikram etmesi için ona.dun kızıma bir şey söyleyeceğini ama uyandığını söylemiş. Gülme amaa falan demiş.bunu çok sevdiğini söylemiş. Kızdım da ben de seni seviyorum demis.bu esnada derslerimis ve başkaları da duymus tabi..tenefuste yine bunlar birlikte gezerken sınıftan bir kız gelmiş bunların ellerine bakmış uzun uzun.kizim da rahatsız olup koşturmak çocuğu elinden surukleyerek
O kadar çok ikilem ve karmaşa yaşıyorum ki.bunlar çocuk deyip geçmem mi lazım? Yoksa zamanla sınıfta psikolojik baskı olur da konu öğretmene gider öğretmenin nasıl konuşacağını ya da konusmayacagini da bilmiyorum.bu durumda psikolojisi ters etkilenip okuldan soğur mu?ele ele tutusmayin desem mantıklı bir açıklama olur mu?bir yol gösterin bana lütfen. Bunlar henüz altı yaşında hiç bir kötülük düşünmeyen çocuklar.