- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.227
Doğum paketi fiyatı güzelmiş cidden. Ama zaten seni doğum paketi almaya mecbur bırakmışlar. Her gidişinde 212TL verip bir de doğum parası verirsen çok daha fazla olurdu. Bu konuda hastanenin çıkarı da önceden parayı alıp değerlendirmek ve hasta kaçışlarını engellemek, mantıklı bir pazarlama stratejisiymiş.2 yıl önce burada Acıbadem’de kardeşimin eşi doğum yaptı sadece doğum 5000TL idi muayene paraları hariç. Bir de bebek sadece 1 hafta erken doğmuştu yani 39 haftalık bebek yoğun bakımda falan tuttular. 3 gün yatırdılar hastanede artık çıkmak istedi bizimkiler de psikolojik baskı yaptılar “bebeğin emme refleksi yok henüz bir şey olursa napacaksınız?” diye. Yani duyanda prematüre zanneder. Kocaman da doğdu maşallah. Bu özel hastanelerin bu tür tuzaklarına düşmemek lazım. Hem maddi hem manevi yıpratıyor insanı. O zaman gecelik oda kirası 350TL idi sanırım yoksa kişi başı mı emin değilim, ama oda kirası olsa gerek yoksa 700TL lik oda mı olur refakatçıyla.Ben koru çukurambar hastanesine gidiyorum 212 TL muayene ücreti ama ben pazartesi günü doğum paketi satın aldım 6350 TL doğum, tetkikler ve muayene dahil...doktorumdan inanılmaz memnunum çok alakalı tetkiklerimi arayıp haber veriyor sonuçları çıkınca tek tek üzerinde sohbet ediyoruz konuşuyoruz...hastane de yeni ve tertemiz... bana yakın olması da işime geldi İpekciğim evet kızıl ve rota virüs salgını var şu an anasınıflarında çocukların hijyenlerine çok dikkat edilmeli...folik asit doktorumun önerisiyle folidoce alıyorum 400 mcg bir de efa ya devam ediyorum...onun dışında doktorum hiçbir ek vitamine gerek yok dedi...4.ayda Demir başlayabiliriz duruma göre dedi d vitaminimi de Güneş'ten almaya çalışıyorum her gün...yürüyüşe devam...