Ben ilaç kullanmıyorum. Ve bir çok hastalığımla birlikte tiroid değerlerimi de dengede tutuyorum. Çiğ zencefil bu konuda çok yardımcı oldu.
Biz burada baya konuşuyoruz yapmamız gerekenleri veya tam tersi.
ama bu hayat tarzı gibi olmalı. Mesela mutfağımızdan, banyomuza kadar sağlıksız hiç bir şeyi kullanmıyoruz. Ama hepsi aynı anda olmadı tabi. Zamanla konuşa konuşa gerçekleşti.. Herkes birbirinden fikir aldı ve kendine uyarladı. Bunu hayat tarzına çevirmezsen hayatın boyunca ilaca bağımlı olursun. En baştan başla mutfağından zararlı her şeyi at.
Paketli, yapay ne varsa.
Ben woto yu okuyarak başladım bu işe.[/QUOTE
Ben ilaç kullanmıyorum. Ve bir çok hastalığımla birlikte tiroid değerlerimi de dengede tutuyorum. Çiğ zencefil bu konuda çok yardımcı oldu.
Biz burada baya konuşuyoruz yapmamız gerekenleri veya tam tersi.
ama bu hayat tarzı gibi olmalı. Mesela mutfağımızdan, banyomuza kadar sağlıksız hiç bir şeyi kullanmıyoruz. Ama hepsi aynı anda olmadı tabi. Zamanla konuşa konuşa gerçekleşti.. Herkes birbirinden fikir aldı ve kendine uyarladı. Bunu hayat tarzına çevirmezsen hayatın boyunca ilaca bağımlı olursun. En baştan başla mutfağından zararlı her şeyi at.
Paketli, yapay ne varsa.
Ben woto yu okuyarak başladım bu işe.
Zencefili nasil tüketiyorsun? Ben migrostan alip stokladim buzlukta az az alip çayıni yapiyorum. Sayfayi bastan okumaya calisacagim. Beyaz undan mümkün oldugu kadar uzak duruyorum,karabugday tuketiyorum. Bir de greyfurt tüketebilirmiyim bir fikrin var mı? Düzenli ilaç kullaniyorum ya çekiniyorum o yüzden. Bende elimden geldigi kadar ne varsa paylasacagım. Şuan biraz rahatsızim kendime geleyim öncelikle.