TİROİD ŞÜPHELİ

Eşim çok şükür ameliyat olsu tirotlerini aldılar ve patolojiyr gitti, patolojide temiz çıktı, sadece ilaç kullanıyor
Ay çok güzel sevindim çok geçmiş olsun Bende de haşimato var belki tiroidlerim alındıktan sonra kanser çıkmaz. Çünkü biyopsi sonuçlarımdan 2 tanesi a tipi diğer 2 si kanser şüphesi denildi umarım patoloji sonucum sizin gibi umutlu bi haberle gelir sizin adınıza çok sevindim

Cok geçmiş olsun biyopsi yapıldı mi yada sintigrafi çekildi mi, direk ultrason ile ameliyata mi alacaklar o kısma biraz şaşırdım öncesinde ileri tetkik yaptirmak gerekmez mi. İyi bir hastanede iyi bir doktor bulun Allah'ın izniyle sagligina kavusur kısa sürede, belki araştırmışsinizdir tiroid kanseri olsa dahi ölüm oranı en düşük olan kanser türlerinden biri tedaviye kolay cevap veren bir bölge. İnsallah da tekrarlamaz. Allah yardımcınız olsun

Merhaba benimki de şüpheli çıktı ultrasonda. Eşinizin ki kaç cmydi bir de kanser riski ne kadar yüksekti acaba. Çok korkuyorum küçücük bebeğim var

Merhabalar aynı durumdayım sizle ultrason sonucunuz nasıldı acaba kaç cmydi

Mrb ne çıktı benimde biyopsi sonucu a tipi belirsiz folikiller lezyon çıkmış araştırma içindeyim

Mrb nasıl anladınız nodül de büyüme oldu mu kaç cm idi usg nasıldı benimde biyopsi sonucu a tipi belirsiz folikiller lezyon çıkmış araştırma içindeyim

Tiroid kanseri olduğumy öğrendim . Çok hafif falan deniliyor ama çok ürkütücü . Tiroidlerin tamamen alınması da çok korkunç geliyor. Çok kötüyüm

Merhaba şuan aynı süreçten bende geçiyorum sizin gibi ve evlendikten 5ay sonra bu tiroid kanseri şüphesi çıktı ve 4 defa biyopsi oldum ameliyatınız nasıldı ve nerede oldunuz acaba ?

Arkadaslar ne durumdasınız benim biyopsim a tipi belirsiz folikiller lezyon çıkmış

Arkadaslar ne durumdasınız benim biyopsim a tipi belirsiz folikiller lezyon çıkmış
Merhaba hiiiiç korkmayın. Bunu size ileri seviye hastalık hastası biri söylüyor. Erkek arkadaşımın ameliyatla tiroidini aldılar ve bitti. Şimdi hayat boyu tiroid ilacı kullanacak ama elhamdülillah başka bir tedavi gerekmiyor. Ameliyattan sonraki süreç de çok hafif, basit bir operasyon. Çok geçmiş olsun

Saolun Allah razı olsun Allah şifa versin ama benimki biyopsi belirsiz usg görüntüsü iyi diyorlar ama yinede ameliyat olup orayı alıp ancak anlarız diyorlar bende hemen ameliyat olmak istemiyorum ne olacak bilmiyorum
Erkek arkadaşınzn biyopsi sonuçları neydi
Usg görüntüsü nasıldı hatırlıyor musunuz

Mrb nasıl anladınız nodül de büyüme oldu mu kaç cm idi usg nasıldı benimde biyopsi sonucu a tipi belirsiz folikiller lezyon çıkmış araştırma içindeyim
Merhaba. Benim dışarıdan gözle gorulur bir büyüme yoktu. Troidle ilgili bir sikayetimde yoktu.Başka bir şey için kan tahlili yaptırdım ve orada şüpheli çıktı. Daha sonrada USG ve biyopsi yapıldı geçmiş zaman kaç cm çıktığını unuttum fakat doktorum kanserli hücre alınmasında fayda var dedi ve alındı.

Papilar ca mi çıktı acaba geçmiş olsun

Merhaba benimde ilk biyopsi sonucum önemi belirsiz a tipi olarak gelmişti 2 ay sonra yeniden biyopsi yapıldı sonuç yine aynı gelince doktorum ameliyatın gerekli olduğunu belirtti. Bende sizin gibi çok araştırdım tek bir doktorla kalmayıp 3-4 doktorla daha görüştüm hepsi aynı bilgiyi paylaşınca ameliyat oldum bugün ameliyatımın 13. günü. Araştırmak elbette güzel ama kendinizi korkutmayın doktorunuza güvenin.

Teşekkür ederim evet kural iki a tipi belirsiz gelince ameliyatmis ben ikinciyi olmadım açıkçası yine belirsiz çıkar mantığı ile ama galiba olacağım
Pataloji sonucunz ne çıktı umarım iyidir.
Usg görüntüsü nasıldı raporda ne yazıyordu bilgi ameliyatı kime oldunz çok sordum araştırma içindeyim acil şifalar diliyorum

USG sonucunu net hatırlamıyorum 25x15 mm boyutta kistik nodül yazıyordu. Bende tekrar biyopsi yaptırmak istememiştim doktorum gerekli olduğunu söyleyince mecbur yaptırdım. Patoloji sonucu henüz çıkmadı bekliyorum. Ameliyatı Erzurum’da oldum endokrin bölümünden konseye çıktım konseyde tamamının alınmasına karar verildi ve orada bulunan kulak burun boğaz bölümü ameliyatımı üstlendi doçent doktor Korhan Kılıç yaptı Allah razı olsun çok iyi bir doktor ameliyathanede ameliyat olmaktan vazgeçmek üzereyken iyi ki ameliyat olmuşum dedirtti. :)

Gecmis olsun benim de bogazimda sislik vardi doktor bakti nodul dediama henuz ultrasyona giremedim bakalim ne cikacak surekli arastiriyorum canimi skiyorum daha hic bisey belli olmamasina ragmen.kanser olsa kanda cikarmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…