TİROİD ŞÜPHELİ

enteldantell

Aktif Üye
Pro Üye
30 Haziran 2022
2.597
4.138
Merhabalar . eşime 2 kere biyopsi yapıldı ,a tipi önemi belirsiz çıktı, ultasonda ise solid, mikrokalsifikasyonlu, malign nodül diyor. ameliyat olacak. şüpheli, kanser olabilme ihtmali yüksek dedi doktor. hemen ameliyat dedi. ama ultrasonda görünmeyen ameliyatta çıkan ekstra durumlarda olabiliyor , lenflere de atladıysa alıcam haberin olsun demiş. çok üzgünüm. merak ettiğim şey ise ,tamam ameliyatla alındı,temizlendi. ama en çok tiroit lenf bezlerne atlıyormuş, beni de bu korkutuyor. ve insanın vucuduna kanser girdi mi etrafımda gördüğüm, 3,5 sene iyileşiyor sonra başka bir yerden yine çıkıyor.nolur yardım edin bana ,bilenler anlatsın, 3 çocuğum var ,3 ü de küçük ve babalarına çok düşkünler ,ben hala şoktayım ve bu sürece nasıl alışacağım bilmiyorum. bir de çalışıyorum.

Sakin olmaya çalışın lenf aslında vücutta bir çok yerde var ve evet alınıyor hiç risk almıyorlar siz bölge olarak en korkutucu en biline olduğu için biraz panik yapmışsınız annemde farklı saldirgan olmayan bir turu ameliyat ile atlattı lenf apandisit ve bir çok yer temizlendi inşallah ameliyat ile biter gider

Şifanız tez olsun.

iyi düşünün iyi olsun lütfen
Allah razı olsun.
ailemde kanser vakası yok ,genelde kalp tansiyon. bu sürece çok yabancıyım. eşimin yanında belli etmiyorum ama içim kan ağlıyor ,çok üzgünüm, sarsıldım, ağlamaya içimi dökmeye bile vaktim yok , korkuyorum. babam 13 yıl rahatsızlık evresi geçirdi, psikolojik olarak beni çok yıprattı, 5yıl önce vefat etti, tam ona alışmaya çalışırken tekrar aynı sarsıntıyı yaşama korkum var.

İnşallah rabbim şifa versin belirtti neydi

Bildiğim kadarıyla tiroid kanseri kanser türleri arasında en iyisi. Hatta kemo bile almayabiliyorlar. Umarım eşinizde kolaylıkla kurtulur gider. Anlıyorum şoktasınız ama moralinizi yüksek tutun. Hayatınızda her şeyin iyi olmasını diliyorum.

Tiroid lenf kanseri kanserin nezlesidir der doktorlar. Sıfır moralle bu kanser türünü yenmiş 22 senedir yaşayan tanıdıklarım var. Üzülmeyin geçecek. Benim eşimde farklı bir tür oldu çok iyi anlıyorum. Hiç öyle 3 5 sene yaşar yine olur diye düşünmeyin. Yok öyle birşey. İyi olacak inşallah

Çok çok geçmiş olsun.rabbim şifa versin inşallah bir an önce sağlığına kavuşur eşiniz kaç yaşında?
Allah razı olsun. 42((
Allah razı olsun amin inşallah
Haa bir de ömür boyu ilaç kullanıyorlar tiroid alındıktan sonra ama o kadarla atlatılıyor çoğu.
İnş yaaa..
İnş ya ne bileyim kırk bin şey geliyor insanın aklına. Allah razı olsun

Allah şifa versin, evlatlarınıza ve size bağışlasın eşinizi inşallah. Benim babam da ben henüz bebekken tükürük bezi kanserine yakalanmış, doktorlar umutsuz konuşmuş ileri evrede tespit edildiği için, babam “Allahım kızımın ilkokula başladığını göreyim” diye dua edermiş, 40 yaşında anne olduğumu gördü, Allahım inşallah torununun ilkokula başladığını da gösterecek… Ameliyat olduktan sonra hiçbir yerinde de nüksetmedi çok şükür. Diyeceğim o ki, doktorlar elbette değerli, hastalıkların istatistikleri de yol gösterici ama son sözü Rabbimiz söylüyor. Tedavi olun ve geride bırakın, endişe ile yaşayıp hayatı zehir etmeyin. İyi haberlerinizi bekleriz inşallah

Allah razı olsun amin inşallah tabiki Allahın dediği olur, ama alışmak da çok zor. Rabbim beterinden korusun

Gönlünüzü ferah tutun lütfen, tiroid en başarılı kontrol altına alınabilen tür, karamsar olmayın. Teyzem 25 yıl, kuzenim 20 yıl önce oldu bu ameliyatı, ikisinde de lenflerde tutulum vardı, temizlediler. Şu an gayet iyi hayatlarına devam ediyorlar, geldi mi gitmez gibi bir düşünce içinde olmayın, o yıllardan bu zamanlara tedavi şekilleri de değişti, olumlu bakmaya çalışın,geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…