TİROİD ŞÜPHELİ

Kayinvalidem 70 yaşında 4. evre troid kanserini yendi hemde hiç ameliyat falan olmadı sadece kemoterapi ve radyoterapi ile kurtuldu. Troid kanseri kanser türlerinin arasında en masum en kolay atlatilanlarindan. İçiniz ferah olsun ameliyat dahi olsa kolayca anlatacaksınız bu süreci

Merhabalar . eşime 2 kere biyopsi yapıldı ,a tipi önemi belirsiz çıktı, ultasonda ise solid, mikrokalsifikasyonlu, malign nodül diyor. ameliyat olacak. şüpheli, kanser olabilme ihtmali yüksek dedi doktor. hemen ameliyat dedi. ama ultrasonda görünmeyen ameliyatta çıkan ekstra durumlarda olabiliyor , lenflere de atladıysa alıcam haberin olsun demiş. çok üzgünüm. merak ettiğim şey ise ,tamam ameliyatla alındı,temizlendi. ama en çok tiroit lenf bezlerne atlıyormuş, beni de bu korkutuyor. ve insanın vucuduna kanser girdi mi etrafımda gördüğüm, 3,5 sene iyileşiyor sonra başka bir yerden yine çıkıyor.nolur yardım edin bana ,bilenler anlatsın, 3 çocuğum var ,3 ü de küçük ve babalarına çok düşkünler ,ben hala şoktayım ve bu sürece nasıl alışacağım bilmiyorum. bir de çalışıyorum.
Nodül biranda mı çıktı daha önce de varmıydı acaba. Kaç yıldır haşimato idi

2 sene önce ameliyat oldum tiroidden ameliyatla temizlendi atoma bile gerek görülmedi. Bende ilk başta sizin gibi çok korkmuştum ama içinizi ferah tutun en basit kanser türü tiroid.sadece ömür boyu günde içtiğimiz bir hap. Allah tüm hastalara şifa versin inşallah.

Gönlünüzü ferah tutun lütfen, tiroid en başarılı kontrol altına alınabilen tür, karamsar olmayın. Teyzem 25 yıl, kuzenim 20 yıl önce oldu bu ameliyatı, ikisinde de lenflerde tutulum vardı, temizlediler. Şu an gayet iyi hayatlarına devam ediyorlar, geldi mi gitmez gibi bir düşünce içinde olmayın, o yıllardan bu zamanlara tedavi şekilleri de değişti, olumlu bakmaya çalışın,geçmiş olsun
haklısınız. çok teşekkür ederim
Kayinvalidem 70 yaşında 4. evre troid kanserini yendi hemde hiç ameliyat falan olmadı sadece kemoterapi ve radyoterapi ile kurtuldu. Troid kanseri kanser türlerinin arasında en masum en kolay atlatilanlarindan. İçiniz ferah olsun ameliyat dahi olsa kolayca anlatacaksınız bu süreci
maşallah RABBİM şifa versin çok teşekkür ederim
Nodül biranda mı çıktı daha önce de varmıydı acaba. Kaç yıldır haşimato idi
2 yıldır vardı ,ilaç için 4,5 ayda bir doktora gidiyordu, bi de ultrason alalım demişler bu sefer, ultrason sıkıntılı çıkınca biyopsi istediler vs
2 sene önce ameliyat oldum tiroidden ameliyatla temizlendi atoma bile gerek görülmedi. Bende ilk başta sizin gibi çok korkmuştum ama içinizi ferah tutun en basit kanser türü tiroid.sadece ömür boyu günde içtiğimiz bir hap. Allah tüm hastalara şifa versin inşallah.
amin inş. çok tşk ederim
Babamda vardı. Rutin kontrolde çıktı chrck up sırasında. Tiroidlerini aldılar. Sonra ışın aldı çok kısa süre. Sonra iyileşti. Yıllardır iyi sağlıklı çok şükür.
maşallah. çok teşekkür ederim.

Tiroid kanseri olduğumy öğrendim . Çok hafif falan deniliyor ama çok ürkütücü . Tiroidlerin tamamen alınması da çok korkunç geliyor. Çok kötüyüm

Tiroidlerin tamamı mı alınıyor
Ömür boyu hap kullanma zorunluluğu bile çok kötü geliyor şuan çok kötüyüm

Tiroidlerin tamamı mı alınıyor
Ömür boyu hap kullanma zorunluluğu bile çok kötü geliyor şuan çok kötüyüm

Moralini yüksek tutman lazım ama
Hamdolsun ki çözümü olan bir durum
Kuzenimin de aldılar yıllar önce yaşam kalitesini düşüren bir durum değil
İyi olacaksınız, güzel yıllarınız olacak buna inanın :KK200:

Hiç korkulacak birşey yok içini ferah tut. Adı kanser diye seni korkutmasın. İlk başta bende senin gibi panik olmuştum ama diğer kanser türlerinin yanında bu hiçbir şey değil. Allah beterinden korusun ❤️

Merhabalar . eşime 2 kere biyopsi yapıldı ,a tipi önemi belirsiz çıktı, ultasonda ise solid, mikrokalsifikasyonlu, malign nodül diyor. ameliyat olacak. şüpheli, kanser olabilme ihtmali yüksek dedi doktor. hemen ameliyat dedi. ama ultrasonda görünmeyen ameliyatta çıkan ekstra durumlarda olabiliyor , lenflere de atladıysa alıcam haberin olsun demiş. çok üzgünüm. merak ettiğim şey ise ,tamam ameliyatla alındı,temizlendi. ama en çok tiroit lenf bezlerne atlıyormuş, beni de bu korkutuyor. ve insanın vucuduna kanser girdi mi etrafımda gördüğüm, 3,5 sene iyileşiyor sonra başka bir yerden yine çıkıyor.nolur yardım edin bana ,bilenler anlatsın, 3 çocuğum var ,3 ü de küçük ve babalarına çok düşkünler ,ben hala şoktayım ve bu sürece nasıl alışacağım bilmiyorum. bir de çalışıyorum.
Benim erkek arkadaşıma papiller karsinom teşhisi kondu, lenf bezlerine de sıçramış sanırım. Pzt başka bir doktora daha göstereceğiz sonuçlarını. Bilgilendirebilen olursa sevinirim beni de, internetten bakmaya korkuyorum

Moralini yüksek tutman lazım ama
Hamdolsun ki çözümü olan bir durum
Kuzenimin de aldılar yıllar önce yaşam kalitesini düşüren bir durum değil
İyi olacaksınız, güzel yıllarınız olacak buna inanın :KK200:
Gribal enfeksiyon şikayeti ile gidip tahlil , biyopsi vs sonucu böyle bi teşhis almak şoke etti .2 gün sonra ameliyat olacak inş kolay olur

Merhaba şuan aynı süreçten bende geçiyorum sizin gibi ve evlendikten 5ay sonra bu tiroid kanseri şüphesi çıktı ve 4 defa biyopsi oldum ameliyatınız nasıldı ve nerede oldunuz acaba ?

Merhaba şuan aynı süreçten bende geçiyorum sizin gibi ve evlendikten 5ay sonra bu tiroid kanseri şüphesi çıktı ve 4 defa biyopsi oldum ameliyatınız nasıldı ve nerede oldunuz acaba ?
Eşim çok şükür ameliyat olsu tirotlerini aldılar ve patolojiyr gitti, patolojide temiz çıktı, sadece ilaç kullanıyor

X