Nur hanım tekrardan merhabalar, annemin ameliyattan sonraki sonucu bugün çıktı (onkostik tip) doktoruyla görüştük bu tabirin tıpta tanımı olmadığını sonuçların da kötü olmadığını ancak takip gerektirdiğini söyledi üç ayda bir aralıklarla. Hormon ilacına yarın itibariyle başlayacak. Böyle bir şey duydunuz mu süreci araştırırken acaba ? Çünkü atom tedavisi ya da bir tedavi gerektirmediğini de söyledi ancak kaygılandım
Merhabalar Pelin hanım süreci araştırdığım zaman böyle bir şey hiç duymadım merak edip doktoruma sordum onkositik tipin hücrelerin görüntüsü olduğunu hastalık tanımı olmadığını söyledi. Sadece biraz daha dikkatli bir takip gerektiriyormuş atom tedavisi gerekmiyormuş genelde. Patoloji sonucunda bu tip haricinde başka bir bilgi var mıydı acaba tekrar sorayım.
Nur hanım tekrardan merhabalar, annemin ameliyattan sonraki sonucu bugün çıktı (onkostik tip) doktoruyla görüştük bu tabirin tıpta tanımı olmadığını sonuçların da kötü olmadığını ancak takip gerektirdiğini söyledi üç ayda bir aralıklarla. Hormon ilacına yarın itibariyle başlayacak. Böyle bir şey duydunuz mu süreci araştırırken acaba ? Çünkü atom tedavisi ya da bir tedavi gerektirmediğini de söyledi ancak kaygılandım
Merhabalar Pelin hanım süreci araştırdığım zaman böyle bir şey hiç duymadım merak edip doktoruma sordum onkositik tip hücrelerin görüntüsü olduğunu hastalık tanımı olmadığını söyledi. Sadece biraz daha dikkatli bir takip gerektiriyormuş atom tedavisi gerekmiyormuş genelde. Patoloji sonucunda bu tip haricinde başka bir bilgi var mıydı acaba tekrar sorayım.