Onkoloji - Kanser ve Türevleri tiroid kanseri.:(

Öncelikle çok geçmiş olsun. Hangi hastanede ameliyat oldunuz bi de ameliyat ücreti ne kadardi.

Madem sıkıntılarımızı paylaştık müjdeli haber de verelim değil mi ? :)

Testlerim bugün sonuclandi atom tedavisine gerek gorulmedi yani en amiyane tabirle "yırttın" dediler :) yeniden tiroid ilacima baslandi ufak ufak bundan sonra arada kontrole gideceğim. Boyle guzel haberleri her birinizden almayi sabirsizlikla bekliyorum :)

Cok sevindim gercekten buyuk bisey atlattin hersey gonlunce olsun bizde bebek dusunmeye basladik doktor bi engel olmadigini artik soyledi umarim baska bir aksilik daha cikmaz benim durumumda olan varsa yazssin lutfen

Çok teşekkürler :) Hepimize şifalar diliyorum. Ben de yakında evleneceim için bebek muhabbeti geçti doktor atom alsa da hastaların 6 aydan sonra rahatlıkla gebe kalabileceğini anlatmıştı ama tiroid hormon takibinin önemini vurguladı. Çok bilgim yok ama aktarayım dedim duyduğumu :) Allah sağlıkla bebeğinize kavuşmayı nasip etsin

Çok geçmiş olsun benim de tetkikler sonucunda çok sıkıntı görülmedi cerrah temiz yapmış işini ama 30 miliküri atom alacam hastanede yatmadan alınıyormuş bu doz. Allah hepimize şifa versin. Çok sıkıntılı insanlar gördüm dermansız dert vermesin. Evliliğiniz ha
Cok sevindim gercekten buyuk bisey atlattin hersey gonlunce olsun bizde bebek dusunmeye basladik doktor bi engel olmadigini artik soyledi umarim baska bir aksilik daha cikmaz benim durumumda olan varsa yazssin lutfen[/QUOT

Oh geçmişler olsun ! 30 zaten bildiğim kadarıyla en düşük doz. :) Bitti gitti diyelim

Merhaba arkadaslar ben daha oncede yasmistim gecen yil papiler troid kanseri oldum tedavim bitti takip ediliyor sadece artik.dun hamile oldugumu ogrendim cok mutluyum ama bir okadarda endiseli..Yasadiklarimdan dolayi herseye karamsar bakmalari atamadim bi turlu.Aranizda ayni durumu yasayan var mi hamilelikte risk.olusturan bir durum var mi nasil takip edildiniz degerleriniz nasildi ilac dozunuz degistimi? Ben bugun tsh baktirdim 0.04 cikti tg degimde 0.23 cikti ama ocakta tg degerim 0.20 imis neden yukselmis.olabilir acaba teaekkurler simdiden

Eylul24eylulYeni ÜyeÜye
Merhaba ben daha oncede yasmistim gecen yil papiler troid kanseri oldum tedavim bitti takip ediliyor sadece artik.dun hamile oldugumu ogrendim cok mutluyum ama bir okadarda endiseli..Yasadiklarimdan dolayi herseye karamsar bakmalari atamadim bi turlu.Aranizda ayni durumu yasayan var mi hamilelikte risk.olusturan bir durum var mi nasil takip edildiniz degerleriniz nasildi ilac dozunuz degistimi? Ben bugun tsh baktirdim 0.04 cikti tg degimde 0.23 cikti ama ocakta tg degerim 0.20 imis neden yukselmis.olabilir acaba teaekkurler

Eylul24eylulYeni ÜyeÜye
Merhaba arkadaslar ben daha oncede yasmistim gecen yil papiler troid kanseri oldum tedavim bitti takip ediliyor sadece artik.dun hamile oldugumu ogrendim cok mutluyum ama bir okadarda endiseli..Yasadiklarimdan dolayi herseye karamsar bakmalari atamadim bi turlu.Aranizda ayni durumu yasayan var mi hamilelikte risk.olusturan bir durum var mi nasil takip edildiniz degerleriniz nasildi ilac dozunuz degistimi? Ben bugun tsh baktirdim 0.04 cikti tg degimde 0.23 cikti ama ocakta tg degerim 0.20 imis neden yukselmis.olabilir acaba teaekkurler

bebeğiniz hayırlı olsun inşallah...öncelikle evladınızın bundan sonra hayatı boyunca annesinin olumlu düşüncelerine ihtiyacı var en çok..her ay tiroid değerlerime bakıldı ve endokrinoloji doktorum ilaç dozu ayarlamasına gitti bu çoo önemli gebelikte düzenli bakılması gerekiyor...onun dışında hiçbir risk oluşturacak bir durum yok..bu durumlar olabilir gebelikle alakalı olduğunu sanmıyorum..

Herkese merhaba ,
Konuyu annem icin açmıştım yazan bircok kisi olmus.. hepinize gecmis olsun umarim birdaha kotu seylerle karsilasmayiz..

Annemin durumuna gelince suan kontrol altında tümör de herhangi bir buyume olmadi . Büyüme olduğu anda ameliyat olucak , şuan tehlikeli bir durum yok çok şükür. İlac tadevisi goruyor ve omrunun sonuna kadar da gorucek maalesef. Kilo almadi cok fazla ama eskisi gibi sakin bir kadin degil biraz cabuk sinirleniyor,ani çıkışları var alttan aliyoruz. Tek sorun bu olsun:)

Peki degerlerinizi kntrol ettirdiginizde tg yuksekdigi oldumu hic benim 0.200 iken 0.223 olmus kotu biseymi dr yok dedi ama emin olamadim.neden yukselirki bilgisi olan varsa yazssin lutfen

ALLAH şifa versin canım benimde annem kanser hastası seni çok iyi anlıyorum bu dönemlerde hassas oluyorlar bizlere düşen seninde dediğin gibi alttan almak

Merhaba arkadaslar ben 1.5 yil once atom tdavisi aldim suanda 3 aylik hamileyim o konuda bir sikinti yasamadim ama daha buyuk bir derdim var.Gecen hafta ikili taramaya girdim ultrasonda en kalinligi burun vs gayet normal dedi dr dun aradi kan degeriniz yuksek.o nedenle riskli gruptasiniz 1/100 yuksek risk dedi ya dunyam basima yikildi.Yurtdisina gonderdik kani sonuc bi haftaya cikacak.Atom aldigim icn degildir dimi? Duyan bilen varsa nolur yazin cok ihtiyacim var doktorum nukleerciyi aradim ilgisi yok kesinlikle diyor ama bilmiyorum ya kendimi suclu hissediyorum genlere kromozomlara bi zarar vermis midir acaba

Merhaba arkadaslar ben 1.5 yil once atom tdavisi aldim suanda 3 aylik hamileyim o konuda bir sikinti yasamadim ama daha buyuk bir derdim var.Gecen hafta ikili taramaya girdim ultrasonda en kalinligi burun vs gayet normal dedi dr dun aradi kan degeriniz yuksek.o nedenle riskli gruptasiniz 1/100 yuksek risk dedi ya dunyam basima yikildi.Yurtdisina gonderdik kani sonuc bi haftaya cikacak.Atom aldigim icn degildir dimi? Duyan bilen varsa nolur yazin cok ihtiyacim var doktorum nukleerciyi aradim ilgisi yok kesinlikle diyor ama bilmiyorum ya kendimi suclu hissediyorum genlere kromozomlara bi zarar vermis midir acaba

Canım öncelikle çok çok geçmiş olsun...yaş etkili olabilir...risk fazla çıktıysa asla ama asla ilgisi Yok bende 2014 Mart da 150 mc atom aldım Aralık ayında kızımı şükürler olsun sağlıkla kucağıma aldım..sanırım harmony test yaptırdın..sonuç gelmeden lütfen ama lütfen stres yapma bol bol dua et...ense ve burun kalınlığı normal demiş doktor hemen panik olma...kromozomlara zarar vermez atom...ama doktorum bana 2 yıl sonra hamile kalabilirsin demişti..bilmiyorum nedendir..Rabb'im yardımcın olsun..

Tesekkurler yas riski cikmadi 29 yasimdayim.Ama beta kan degerim biyokimyasal riski yuksek cikti.Benim atom alali 1.5,yil oluyor.Yine aradim bugun onunla bi ilgsi yok bi suru zaman gecmis 6 ayda atiyor vucut biz onlem amacli 1,yil diyiruz dedi ama ben cok uzuluyorum

3 lü teste de bakarlar canım biliyorum bu bir hafta çok zor geçecek ama sabırlı ol eğer bebeğin çok sağlıklıysa şu an o da seninle strese giriyor..ilgisi yoktur atomla gerçekten..ailenizde var mı down öyküsü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…