İkinci ameliyattan bence kaçmayın bir an önce olsun.. bütün doku temizlensin.. Çünkü lenf bezlerine sıçrama ihtimali oluyor ilerleyen süreçte.. Sizinki çok küçük bir yapıymış yine de tedbiri elden bırakmayın.. Benim ilk öğrendiğimde dünyam başıma yıkılmıştı hiç bir şey bilmiyordum hastalıkla ilgili adı kanser olunca ölüyorum diye düşünmüştüm :) sonra araştırdıkça süreci yaşadıkça uzman oldum.. Dediğim gibi en zorlu süreç bana göre ameliyat.. Ameliyatı atlattı mı olay bitiyor bence :) Moral vermek için söylemiyorum ama gerçekten hiç üzülmeyin grip gibi bir şey bu hastalık.. İnanın hiç korkulacak bir durum değil.. Sorularınız olursa seve seve cevaplarımevet komple tiroidleri alınmadı...onkoloji uzmani cok kucuk oldugu icinbi sure takip edilio daha sonra ameliyat olabilir demis . tabi daha tiroid uzmanina gorunmedik...sizede cok buyuk gecmis olsun.
aynn bizde oyle olduk...kanserin adi bile urkutuyor insani..yeni yeni biseyler ogrenmeye basladik...bnde ameliyat olmasi taraftariyim,kotu hücre temizlenirse icimz rahat edicek .İkinci ameliyattan bence kaçmayın bir an önce olsun.. bütün doku temizlensin.. Çünkü lenf bezlerine sıçrama ihtimali oluyor ilerleyen süreçte.. Sizinki çok küçük bir yapıymış yine de tedbiri elden bırakmayın.. Benim ilk öğrendiğimde dünyam başıma yıkılmıştı hiç bir şey bilmiyordum hastalıkla ilgili adı kanser olunca ölüyorum diye düşünmüştüm :) sonra araştırdıkça süreci yaşadıkça uzman oldum.. Dediğim gibi en zorlu süreç bana göre ameliyat.. Ameliyatı atlattı mı olay bitiyor bence :) Moral vermek için söylemiyorum ama gerçekten hiç üzülmeyin grip gibi bir şey bu hastalık.. İnanın hiç korkulacak bir durum değil.. Sorularınız olursa seve seve cevaplarım
ameliyat olunca bitti sanmistik ama sonuclarin kotu cikmasi butun sureci basa sardi...umarim bunu da atlatiriz.benim bir hocam anneniz gibi troid kanseri s. Ameliyat oldu. geldi işe devam etti. sonra ilaç tedavisi olurken raporunu gördüm. çok şaşırdım. belli değildi. simdi iyi maşallah. ilaçları da bitmiş. sadece doktor kontrolüne gidiyorum artık demişti.
Benim de ameliyat sonrası pataloji raporunda çıktı kanser olduğu.. 3ay sonra ikinci ameliyatı oldum.. Ve tamamen temizlendi.. Kesinlikle takip edelim şimdilik kalsın diye düşünmeyin.. Ameliyat olsun..aynn bizde oyle olduk...kanserin adi bile urkutuyor insani..yeni yeni biseyler ogrenmeye basladik...bnde ameliyat olmasi taraftariyim,kotu hücre temizlenirse icimz rahat edicek .
ameliyat olunca bitti sanmistik ama sonuclarin kotu cikmasi butun sureci basa sardi...umarim bunu da atlatiriz.
dimi dogru söylüyorsunuz...alinsa icimiz rahat olur sonucta kanserli hucre alinmadigi sürece hep tedirgin olucazBenim de ameliyat sonrası pataloji raporunda çıktı kanser olduğu.. 3ay sonra ikinci ameliyatı oldum.. Ve tamamen temizlendi.. Kesinlikle takip edelim şimdilik kalsın diye düşünmeyin.. Ameliyat olsun..
allah şifa versin babaniza ve tum hastalara..gecmis olsun sizedebizde babamda öyle sanmıştık. Ameliyat oldu bitti. öyle değil. rektum kanseriydi. şuan oda iyi. kemoterapi aldı.
iyot alacak sonra ilaç geçecek inşallah.
cokk gecmis olsun...bizde atlaticaz insallahCanım Annem yazın bir ameliyat geçirdi patolojiden çıkan sonuca göre Tiroid bezleri Alındı cok şükür ki dağılmamıştı. Şuan bir ilaç kullanıyor onun dışında düzenli kontrolleri var kanser Türleri içersinde en iyi sonuç verendir Tiroid içini ferah tut, cok gecmiş olsun
beterin beteri var tabiki..moralimiz ilk soku atlattiktan sonra düzeldi gibi...cok sukur tedavisi olmayan hastalik degil..cok saol cnm.En küçük hastalıktan en büyük hastalığa kadar herşey için baş şart MORAL.Lütfen moralini yüksek tut,Allah annene şifa versin canim.
allah şifa versin babaniza ve tum hastalara..gecmis olsun sizede
gecmis olsun size de...yok hyr atom almadi cunku tiroidlerini komple almadılar...Babaannem atlattı troid kanseri. Biz de ırsi. Ben ve kardeşim de radyoaktif iyot tedavisi gördük. Şu an hepimiz ilaçlarla hayatımıza devam ediyoruz. Atom da aldı mı anneniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?