Tiroid kanseri

Nameshtc

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mart 2022
18
4
33
Merhabalar. Ben papiller ca (tiroid kanseri) ameliyat oldum ve iki ay önce atom aldım. Henüz yeni kendime geliyorum. Kafamın takıldığı nokta şu : ilişki sonrası bende kanama oluyor çok fazla değil ama normal de değil bana göre. Doktorum normaldir diyor yeni Bi süreçten çıktın vs. Böyle bir durum yaşayan var mı aranızda.

Merhaba arkadaşlar hepimize geçmiş olsun benim takipli nodülum vardı geçen yila oranla büyümüş biyopsi istediler yaptırdım sonuc beliyorum dahiliye doktoru + usg yi çeken doktor da iyi görünüyor korkma kistik falan dediler ama çok korkuyorum 11mm 1cm yani çok korkuyorum yardimci olurmusunuz siz nasil farkettiniz nodullerinizin büyüklüğü ne kadardi?
Zaten hastalik hastasıydım kabusum oldu

Merhaba ses kısıklığınız geçti mi,ne kadar sürede..Bende troid ameliyatı oldum..sesim 1 şeydir kısık..Birde atom tedavisi gördünüz mü? Bir yan etkisini yaşadınız mı?

Bende aynı durumu yaşıyorum, ses kısıklığınız geçti mi?..

Bende troid kanseri olduğum için atom aldım ve üç buçuk ay içinde yumrtalik kanserine yakalandım malesef Dr git ilişki sonrası kanama normal değil
Rabbim hepimize şifa versin. Ben de kan testinde tsh min yuksek olduğunu ögrendim. O an burdan arastirinca yıkıldım. Carsamba gunu usg cekilecek elim yüreğimde. Ne cikacak diye icim icimi yiyor. 49 yasindayim 14 yildir babasiz kiz evladi buyutuyorum. Korkuyorum rabbim yavrumun yuzune baksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…