Atom hassasiyet olusturuyor vucutta o yuzden normal diye dusunuyorum annem de ayni tedaviyi gordu o da ayni seyi yasiyordu o donem zamanla duzelecektir
Atom hassasiyet olusturuyor vucutta o yuzden normal diye dusunuyorum annem de ayni tedaviyi gordu o da ayni seyi yasiyordu o donem zamanla duzelecektirMerhabalar. Ben papiller ca (tiroid kanseri) ameliyat oldum ve iki ay önce atom aldım. Henüz yeni kendime geliyorum. Kafamın takıldığı nokta şu : ilişki sonrası bende kanama oluyor çok fazla değil ama normal de değil bana göre. Doktorum normaldir diyor yeni Bi süreçten çıktın vs. Böyle bir durum yaşayan var mı aranızda.
Atom hassasiyet olusturuyor vucutta o yuzden normal diye dusunuyorum annem de ayni tedaviyi gordu o da ayni seyi yasiyordu o donem zamanla duzelecektir
Amin teşekkür ederim. Allah kimseye yaşatmasınKonu hakkında bir bilgim yok. Çok gecmiş olsun demek icin geldim hemde konunuz üstte kalsın.
Rabbim tekrarını yasatmadan sifalar versin.
Haklısınız. Teşekkür ederimKonu hakkında bilgim yok ama çok geçmiş olsun demek istedim. Aklınızda şüphe varsa jinekolojiden bir randevu alıp derdinizi anlatın.Hiç değilse içiniz rahat etmiş olur.
Tesekkur ederimTeşekkürler. Annenize de çok geçmiş olsun
Öyle mi çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin. Şuan ne durumdasınız.Bende troid kanseri olduğum için atom aldım ve üç buçuk ay içinde yumrtalik kanserine yakalandım malesef Dr git ilişki sonrası kanama normal değil
Çok teşekkürler şuan amelyat oldum rahmim alındı kemoterapi alıyorum iyiyimÖyle mi çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin. Şuan ne durumdasınız.
Rabbim şifa versin çok çok geçmiş olsun inşallahÇok teşekkürler şuan amelyat oldum rahmim alındı kemoterapi alıyorum iyiyim
Evet akciğerde vardı metastaz yüksek doz verdiler atomu 2 kez aldım ben atomdan sonra oldu zaten sizede gecmis olsunKaç mg lik atom aldınız bide metastaz var mıydı acaba bende 2 ay önce ameliyat oldum bi ay sonra atom alicam
Evet akciğerde vardı metastaz yüksek doz verdiler atomu 2 kez aldım ben atomdan sonra oldu zaten sizede gecmis olsun