Tiroid kanseri

Nameshtc

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mart 2022
18
4
33
Merhabalar. Ben papiller ca (tiroid kanseri) ameliyat oldum ve iki ay önce atom aldım. Henüz yeni kendime geliyorum. Kafamın takıldığı nokta şu : ilişki sonrası bende kanama oluyor çok fazla değil ama normal de değil bana göre. Doktorum normaldir diyor yeni Bi süreçten çıktın vs. Böyle bir durum yaşayan var mı aranızda.

Ben de tiroid ameliyatı oldum. Bugün 8.günüm fakat benim sıkıntım sesim kısık çıkıyor. Doktor ses telleri sinirleri ile ilgili sıkıntı olmadığını söyledi. Fakat sesim neden kısık sizde de böyle bir durum oldu mu acaba?
Ben de iki yada üç gün oldu sonrasında geçti.. Çok düşünmeyin zamanla geçer inşallah..

Bende çok uyuşma oluyo sürekli kalsiyum ilacı kullanmak zorunda kaliyorum
Ameliyat sonrasında yaklaşık iki hafta kadar bende aynı durumu yaşadım.. Atom alıcağım için tiroid ilacını içmiyoruz ondan da olabilir vücutta zaten genel Bi metabolizma bozukluğu olduğu için
Korkmayın düzelecektir zamanla

Ses kısıklığı bende de oldu 1 iki ay sesim kısıntı zamanla duzeliyo atom için ilacı bıraktığınızda adet gününüzü etkiledi mi aCaba ben genelde çok düzenli olrum ama bu ay bi hafta geçti günüm 15 gündür ilaç kullanmiyorum

Ses kısıklığı bende de oldu 1 iki ay sesim kısıntı zamanla duzeliyo atom için ilacı bıraktığınızda adet gününüzü etkiledi mi aCaba ben genelde çok düzenli olrum ama bu ay bi hafta geçti günüm 15 gündür ilaç kullanmiyorum
Şuan bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum. 26ocakta aldım atom.. Jinekologa gittim ve Bi sıkıntı görmedi. Ama Bi muayene olmanızda fayda var

Ben de tiroid ameliyatı oldum. Bugün 8.günüm fakat benim sıkıntım sesim kısık çıkıyor. Doktor ses telleri sinirleri ile ilgili sıkıntı olmadığını söyledi. Fakat sesim neden kısık sizde de

Şuan bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum. 26ocakta aldım atom.. Jinekologa gittim ve Bi sıkıntı görmedi. Ama Bi muayene olmanızda fayda var
Doktorumu aradım bi hafta daha bekle test yap negatif çıkarsa ilaç soylıyım dedi iki gün önce test yaptımstim negatifti.kac mg lik aldınız aTom u birde diyette zorlandınız mi acaba benim diyet bayrama denk geliyo

Doktorumu aradım bi hafta daha bekle test yap negatif çıkarsa ilaç soylıyım dedi iki gün önce test yaptımstim negatifti.kac mg lik aldınız aTom u birde diyette zorlandınız mi acaba benim diyet bayrama denk geliyo
Evet diyette biraz zorlandım ben açıkçası. Basit gibi görünüyor ama insanı zorluyor biraz. ilk iki üç günden sonra alışıyorsun ama. Atomu 100lük aldım.

Peki çocuğunuz var mı kac gün ayrı kaldınız kusura bakmayın çok soru soruyorum ama 9 aylık bi bebeğim var bnm de
2 gun hastanede tecritte 10 gun de evde tecritte kalmisti annem ciddi etkiliyor radyasyon doger insanlari biz temas etmedigimiz halde oda kapisina yemek falan koydugumda dilim damagim kuruyordu

Ben de tiroid ameliyatı oldum. Bugün 8.günüm fakat benim sıkıntım sesim kısık çıkıyor. Doktor ses telleri sinirleri ile ilgili sıkıntı olmadığını söyledi. Fakat sesim neden kısık sizde de böyle bir durum oldu mu acaba?
Merhaba geçmiş olsun. Ben de ameliyat oldum. Ses tellerine giden sinirlerin korunduğunu söyledi doktorum ama yine de sesim kısıldı. Bugün 20.günüm. Kime sorsam zamanla geçer diyor. Ama ilerleme katedemiyorum. Sesim kalın tonda kaldı incelmiyo. Kahkaha atamıyorum yüksek sesle konuşamıyorum. Moral olarak zorlayıcı bir süreç. Sizin şimdiki durumunuz nedir gelişme düzelme oldu mu?

X