Atom hassasiyet olusturuyor vucutta o yuzden normal diye dusunuyorum annem de ayni tedaviyi gordu o da ayni seyi yasiyordu o donem zamanla duzelecektir
Ben de iki yada üç gün oldu sonrasında geçti.. Çok düşünmeyin zamanla geçer inşallah..Ben de tiroid ameliyatı oldum. Bugün 8.günüm fakat benim sıkıntım sesim kısık çıkıyor. Doktor ses telleri sinirleri ile ilgili sıkıntı olmadığını söyledi. Fakat sesim neden kısık sizde de böyle bir durum oldu mu acaba?
Ameliyat sonrasında yaklaşık iki hafta kadar bende aynı durumu yaşadım.. Atom alıcağım için tiroid ilacını içmiyoruz ondan da olabilir vücutta zaten genel Bi metabolizma bozukluğu olduğu içinBende çok uyuşma oluyo sürekli kalsiyum ilacı kullanmak zorunda kaliyorum
Şuan bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum. 26ocakta aldım atom.. Jinekologa gittim ve Bi sıkıntı görmedi. Ama Bi muayene olmanızda fayda varSes kısıklığı bende de oldu 1 iki ay sesim kısıntı zamanla duzeliyo atom için ilacı bıraktığınızda adet gününüzü etkiledi mi aCaba ben genelde çok düzenli olrum ama bu ay bi hafta geçti günüm 15 gündür ilaç kullanmiyorum
Ben de tiroid ameliyatı oldum. Bugün 8.günüm fakat benim sıkıntım sesim kısık çıkıyor. Doktor ses telleri sinirleri ile ilgili sıkıntı olmadığını söyledi. Fakat sesim neden kısık sizde de
Doktorumu aradım bi hafta daha bekle test yap negatif çıkarsa ilaç soylıyım dedi iki gün önce test yaptımstim negatifti.kac mg lik aldınız aTom u birde diyette zorlandınız mi acaba benim diyet bayrama denk geliyoŞuan bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum. 26ocakta aldım atom.. Jinekologa gittim ve Bi sıkıntı görmedi. Ama Bi muayene olmanızda fayda var
Evet diyette biraz zorlandım ben açıkçası. Basit gibi görünüyor ama insanı zorluyor biraz. ilk iki üç günden sonra alışıyorsun ama. Atomu 100lük aldım.Doktorumu aradım bi hafta daha bekle test yap negatif çıkarsa ilaç soylıyım dedi iki gün önce test yaptımstim negatifti.kac mg lik aldınız aTom u birde diyette zorlandınız mi acaba benim diyet bayrama denk geliyo
Teşekkür ederimKonu hakkında bilgim yok ama çok geçmiş olsun demek istedim. Aklınızda şüphe varsa jinekolojiden bir randevu alıp derdinizi anlatın.Hiç değilse içiniz rahat etmiş olur.
100lük aldım ben radyoaktifi. Metastaz yoktu bende çok şükürKaç mg lik atom aldınız bide metastaz var mıydı acaba bende 2 ay önce ameliyat oldum bi ay sonra atom alicam
İlk günlerde oldu bende ses kısıklığı. Sonrasında geçtiBen de tiroid ameliyatı oldum. Bugün 8.günüm fakat benim sıkıntım sesim kısık çıkıyor. Doktor ses telleri sinirleri ile ilgili sıkıntı olmadığını söyledi. Fakat sesim neden kısık sizde de böyle bir durum oldu mu acaba?
Sonradan zamanla açılıyor annemde de olmustuBen de tiroid ameliyatı oldum. Bugün 8.günüm fakat benim sıkıntım sesim kısık çıkıyor. Doktor ses telleri sinirleri ile ilgili sıkıntı olmadığını söyledi. Fakat sesim neden kısık sizde de böyle bir durum oldu mu acaba?
2 gun hastanede tecritte 10 gun de evde tecritte kalmisti annem ciddi etkiliyor radyasyon doger insanlari biz temas etmedigimiz halde oda kapisina yemek falan koydugumda dilim damagim kuruyorduPeki çocuğunuz var mı kac gün ayrı kaldınız kusura bakmayın çok soru soruyorum ama 9 aylık bi bebeğim var bnm de
Hmm anladım tesekur ederim. Rabbim şifa versin inşallah tüm şifa bekleyenlere zor bi süreç gerçektende2 gun hastanede tecritte 10 gun de evde tecritte kalmisti annem ciddi etkiliyor radyasyon doger insanlari biz temas etmedigimiz halde oda kapisina yemek falan koydugumda dilim damagim kuruyordu
Amin insaAllah canim 4 yil oldu annem şu an cok iyi cok şükir RabbimeHmm anladım tesekur ederim. Rabbim şifa versin inşallah tüm şifa bekleyenlere zor bi süreç gerçektende
Maşallah ne güzel darısı başımıza diyelimAmin insaAllah canim 4 yil oldu annem şu an cok iyi cok şükir Rabbime
2ve 7yaşında çocuğum var. Üç hafta ayrı kaldım. Çok zor günlerdi ama onların iyiliği için katlandım. 7 yaşının altındaki çocuklara çok riskli demişti doktorum banaPeki çocuğunuz var mı kac gün ayrı kaldınız kusura bakmayın çok soru soruyorum ama 9 aylık bi bebeğim var bnm de
Çok uzun bi süre ya 3 hafta2ve 7yaşında çocuğum var. Üç hafta ayrı kaldım. Çok zor günlerdi ama onların iyiliği için katlandım. 7 yaşının altındaki çocuklara çok riskli demişti doktorum bana
Aldığın ilaç dozuyla bağlantılı canım o. Ve birde radyasyonu vücuttan atmak için bol sıvı tüketmek ve yürüyüş yapıp terlemek gerekiyor. Bunları uyguladığın sürece 10günlük süre normal benceÇok uzun bi süre ya 3 haftaben 10 gün fln diye biliyodum
Merhaba geçmiş olsun. Ben de ameliyat oldum. Ses tellerine giden sinirlerin korunduğunu söyledi doktorum ama yine de sesim kısıldı. Bugün 20.günüm. Kime sorsam zamanla geçer diyor. Ama ilerleme katedemiyorum. Sesim kalın tonda kaldı incelmiyo. Kahkaha atamıyorum yüksek sesle konuşamıyorum. Moral olarak zorlayıcı bir süreç. Sizin şimdiki durumunuz nedir gelişme düzelme oldu mu?Ben de tiroid ameliyatı oldum. Bugün 8.günüm fakat benim sıkıntım sesim kısık çıkıyor. Doktor ses telleri sinirleri ile ilgili sıkıntı olmadığını söyledi. Fakat sesim neden kısık sizde de böyle bir durum oldu mu acaba?