Tiroid kanseri olduğumu öğrendim

demetc

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2013
1.675
2.075
Selam kızlar moralim çok bozuk ocak ayında grip olmuştum boynumda şişlik farkettim önemsemedim neyse geçen ay dr gittim bugün biyopsi sonucunda papiller tiroid karsinomu acısından kuvvetli yazıyor bethasta kategori 5 dr baktı kötü huylu tümörün var dedi kanser mi dedim evet kanser dedi üniversite ye git dedi yıkıldım ben bebekte istiyorum süreç nasıl hamile kalkabilir miyim hiç bilmiyorum Çevrenizde bu hastalığı yaşayan varmı nasıl atlattı bebeği oldumu ellerim titriyor artık yazamıyorum lütfen cevap verin

Hastalık hakkında bilgim yok ama gecmis olsun demek istedim.Allah şifa versin.uzmemeye çalışın kendinizi.Bebek olacaksa, Allah size verecekse her durumda olur zaten hiçbir şey engel olamaz.Şu an önemli olan sizin sağlığınız.Tez zamanda sifalar diliyorum.Inş hayırlısıyla bebek sahibi de olursunuz

Konu hakkind bilgim yok ama 20 yaşında meme ve lenf bezlerimden 4 ay arayla iki kötü tümör aldırdım .Tedaviye gerek duyulmadan temizlendi şükür .Şuan 32 yaşındayım 3,5 yadjda bir oğlum var .Tedaviniz bitmeden bebek düşünmeyin .Çünkü cihazlara sık gitmiştim ben ameliyat için filan ilaç vs gerek duyabilirler .Tedaviniz bitsin inşallah kafaniz rahat geçirin hamileliği .Çok geçmiş olsun üzülmeyin bu hastalığın en büyük ilacı moral

Üstteki arkadaşın yorumu bana bile moral oldu :)
Siz de çok iyi biliyorsunuz ki bu hastalığın en büyük ilacı moral.
Kendinizi bırakmayın, iyileşeceğinize inanın.

Çok çok geçmiş olsun.

Selam kızlar moralim çok bozuk ocak ayında grip olmuştum boynumda şişlik farkettim önemsemedim neyse geçen ay dr gittim bugün biyopsi sonucunda papiller tiroid karsinomu acısından kuvvetli yazıyor bethasta kategori 5 dr baktı kötü huylu tümörün var dedi kanser mi dedim evet kanser dedi üniversite ye git dedi yıkıldım ben bebekte istiyorum süreç nasıl hamile kalkabilir miyim hiç bilmiyorum Çevrenizde bu hastalığı yaşayan varmı nasıl atlattı bebeği oldumu ellerim titriyor artık yazamıyorum lütfen cevap verin
İnşallah Rabbim en kısa zamanda şifa verir, dua edeceğim sizin için.

Çok ama çok geçmiş olsun. İnşallah sağlıkla atlatacaksınız. Nasip öyle bir şey ki bebiş de olur merak etmeyin Allah'ın izniyle.

gerekli tedavileri gordukten sonra hamile kalabilirsiniz diye biliyorum
ben ameliyat olmadim ama bagisiklik sistemim tiroit bezlerime saldirip yok etti dr daha gecen hafta degerlerini duzeltene kadar hamile kalma sonra kontrollu bir sekilde hamile kalabilirsin dedi
yani olmayan tiroit beziylede hamile kalabiliyoruz demekki

Annem geçirdi bu rahatsızlığı tiroidleri alındı hayatı boyunca içmesi gereken bir hap var tükürük bezleri çalışmadığı için içmezse ağızda kuruluk oluyor o kadar. Onun dışında 6 ayda bir kontrole gidiyor adı kanser ama merak etmeyin tedavisi en mümkün olan cesidi çok geçmiş olsun

X