merhaba benim total olarak troidlerim tamamı alıntı pataloji sonuçlarımız bekliyorum hurthle hücreli nodül olarak çıktı tüm tetkitlerde soğuk nodül olduğu için tamamını aldılar bayramdan sonra sonuclarimi bekliyorum hemen gun veriyorlar mi yoksa cok mu bekliyosun
15 gün önce bugün 22 ekimde atom tedavisi oldum. sabah önce kan tahlili ve akciğer filmi çektiler,öğleden sonrada tansiyon ve ateşimizi ölçüp atomu verdiler. 2 saat sonrda mide koruyucu ve bulantı ilaçlarımızı içtik.yemekten sonrada ağrı kesicimizi içtik. 1 gece kaldım ertesi gün öğlen taburcu ettiler. ama atom aldığımdan beri çok halsizim,kendimi çok yorgun hissediyorum,son bir haftadırda çenemin altında şişlik ve ağrı var,boğazım sürekli kuru ve yanıyor.kolumu dahi kaldırmaktan aciz durumdayım.birtek benmi böyle oldum acaba. herkesde böyle oldumu.şuanda çenemi altındeki şişlik ve ağrı beni rahtasız ediyor,ve sürekli kilo alıyorum. sizde hemen kilo aldınızmı atomdan sonra.
Bndede çok halsizlik oldu cnm miğde bulantısı dediğin gibi kolumu bile kıpırdatmaktan acizdim. Kiloyu hiç sorma 42 bedene rahat rahat sığarken şimdi 46 nın içine zor yerleştiriyorum kendimi ve ben bundan 3 yıl önce ağlayarak zorla 27 kg verdim o kiloları almak işkence gibi geliokim bilir kaç kg oldum tartının üzerine çıkmıyorum daha çok üzülcem birde bnm tek taraflı lenfim alınmıştı diğer tarafta ağrım var 3 ay öncede lenf nodun var 3 ay sonra bakalım n olck gerekirse onuda slcaz demişlerdi aralıkta gdcm kontrole aklım çıkıo ağrımda var n yapçm bilmiyorum
merhaba benim total olarak troidlerim tamamı alıntı pataloji sonuçlarımız bekliyorum hurthle hücreli nodül olarak çıktı tüm tetkitlerde soğuk nodül olduğu için tamamını aldılar acabab atom alırmıyım merak ediyorum çok tedirginim
:
canım benim ya hiç sorma,doktorlara sorsan çok basit operasyon,çok önemli olmayan bir rahatsızlık deyip geçiştiriyorlar ama bendeki halimi sorsan sürekli üşüyorum,çok halsizim,dediğin gibi tartıya bile çıkmak istemiyorum,aldığım kiloyu gözümle görüp daha çok üzülmekten korkuyorum ve tartıya çıkmıyorum. bende sadece kendimi böyle sanıyordum daha çok üzülüyordum.eşimde diyor 15 gün oldu halen niye böylesin,ne yapayım elimdemi diyorum.doktora kalsa ben işe bile gidebilirim.ama gel birde bana sor.akşamları erken sızıyorum,yatmıyorum resmen oturduğum yerde üşümekten sızıp kalıyorum.
tam çenemin altında bir şişlik var sanki ödem olmuş gibi,birazda ağrı var,boğazımdada acı hissediyorum,uykudan uyandığımda boğazım dahada kuruyor. dün eşime doktoru ara söyle dedim.doktor önemli bir şey yok,uzun süre ilaç almadığı için olmuştur ilacını içmeye devam etsin düzelir deyip geçiştirmiş.bende tükürük bezimin şiştiğinden şüphelendim,korktum ama bakalım.bekliyecem geçecekmi diye.
canım benim benimde sağ taraftaki lenflerim alındı biliyorsun boyun diseksiyonu oldum.ama patalojide temiz çıktılar. inşallah seninkilerde temiz çıkar da 3 ay sonra ameliyat falan demezler,rabbim seni kızına ve ailene bağışlasın,sağlıklı,mutlu bir hayat nasip etsin inşallah.bizi bizden daha iyi anlıyan yok.damdan şüşeni getirin bana diyen nasreddin hoca misali.beni ancak seni anlayabilirsim canım arkadaşım.Allah razı olsun hep yanımda olduğun için.rabbimde inşallah her daim yar ve yardımcın olur.
canım benim ya hiç sorma,doktorlara sorsan çok basit operasyon,çok önemli olmayan bir rahatsızlık deyip geçiştiriyorlar ama bendeki halimi sorsan sürekli üşüyorum,çok halsizim,dediğin gibi tartıya bile çıkmak istemiyorum,aldığım kiloyu gözümle görüp daha çok üzülmekten korkuyorum ve tartıya çıkmıyorum. bende sadece kendimi böyle sanıyordum daha çok üzülüyordum.eşimde diyor 15 gün oldu halen niye böylesin,ne yapayım elimdemi diyorum.doktora kalsa ben işe bile gidebilirim.ama gel birde bana sor.akşamları erken sızıyorum,yatmıyorum resmen oturduğum yerde üşümekten sızıp kalıyorum.
tam çenemin altında bir şişlik var sanki ödem olmuş gibi,birazda ağrı var,boğazımdada acı hissediyorum,uykudan uyandığımda boğazım dahada kuruyor. dün eşime doktoru ara söyle dedim.doktor önemli bir şey yok,uzun süre ilaç almadığı için olmuştur ilacını içmeye devam etsin düzelir deyip geçiştirmiş.bende tükürük bezimin şiştiğinden şüphelendim,korktum ama bakalım.bekliyecem geçecekmi diye.
canım benim benimde sağ taraftaki lenflerim alındı biliyorsun boyun diseksiyonu oldum.ama patalojide temiz çıktılar. inşallah seninkilerde temiz çıkar da 3 ay sonra ameliyat falan demezler,rabbim seni kızına ve ailene bağışlasın,sağlıklı,mutlu bir hayat nasip etsin inşallah.bizi bizden daha iyi anlıyan yok.damdan şüşeni getirin bana diyen nasreddin hoca misali.beni ancak seni anlayabilirsim canım arkadaşım.Allah razı olsun hep yanımda olduğun için.rabbimde inşallah her daim yar ve yardımcın olur.
Amin cnm bnm hiç sorma halimi bnmki çok yayılmıştı boynuma ve lenfimi patolojide epey kötü çıkmıştı dr açık açık söyledi son anda kurtarılmaya çalışılmış bi hastasın dedi direk yüzüme ama korkma o parçalar çıktı dedi alt üst etti psikolojimiki biliosyn ben dr kontrolündeyken yanlış teşhisle devlet hastanesi bu hale getirdi tekrar ameliyattan çok korkuyorum 5 ayda tekrar diper tarafımda çıkarsa gelecek 5 ayda iyice yayılmasından korkuyorum tam toparlanayım derken iyice batıyorum :,(
Sıcak ve soğuk!
bnde hiç mevsim ayarı yok çok ateş basıo yanıyorum yada üşüyorum n yaparsam yapayım ısınamıyorum n olck böyle hepten şaşırdım inşallah çıkmaz başka bir yerimde ameliyatı tekrar düşünemiyorum ama ağrımda var bişey var ki ağrıo diyorum dibe batıyorum
canım benim sen Allaha sığın,rabbim ya şafi ismi ile tecelli etsin en hayırlı şekilde şifanı versin,seni kızına bağışlasın inşallah.kötü şeyler düşünme,güzel şeyler düşün,dua et bol bol.sonuçta şifayı veren Allah,doktorlar,ilaçlar sadece birer vesileler.Allah ne derse o olur.doktyorun dediği olmaz,o yüzden korkma.Allahın izniyle başka birşey olmayacak inşallah.hayatın kendisi imtihan,buda bizim imtihanımız.o yüzdsen sabretmek düşer bizede.telaşlansakda telaşlanmasakda kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz canım benim.kendini boş yere üzme canım kardeşim.
bende sein tam tersinim sürekli üşüyorum,hiç ısınamıyorum,kat kat giyiniyorum,yorgan battaniye örtüyorum,sobayı dibimde yakıyorum ama nafile içim titriyor hiç ısınamıyorum.bende bir tek ben üşüyorum sanıyordum.
sende halsizlik kaldımı canım,ben halen çok halsizim,biraz ayakta durayım sanki dünyanın işlerini ben yapmışım gibi yorgun hissediyorum,kendimi yatağa zor atıyorum,hemen uzanıyorum.bazen ellerimi ayaklarımı hissetmediğim oluyor,sanki his kaybı oluyor diyorum.elimi kaldırıp saçıma daği götüremiyorum o anda.
rabbim yar ve yardımcımız olsun,bizi bizden başka anlayan yok,benim çevremdekiler beni anlamıyor.bana yeter bu kadar naz,hadi ayağa kalk bir an evvel deyip duruyorlar.sanki ben keyfimden yatıyorum,keyfimden dışarı çıkmıyorum.birde onlar beni üzüyor.
Hele o dışarıdakilwri hiç sorma cnm yaptığım cahillik miş çok üzülüomuşum o yüzden knlara garip geliomuş bn 27 yaşında kanser hastasıyım 4,5 saat kesildim biçildim halsizlik, depresyonda cabası oldu iyice insanlardan nefret eder oldum n halt olduklarınıda iyice öğrenip pekiştirdim! Karşımdaki kiç olursa olsn ben asla byle davranamzdım insanlardaki kişilik anlayışı buymuş demekki!!
Atom perişan edyr insanı bnde çok halsizdm sürekşi yatmk istyrdm uyumasamda yattıyordum kolumu kıpırdatçk halim yoktu 1 ay o yzden merak etme zamanla azalıo bu durum ama tam olarak geçti dyememçok üzülüyorum iyice perişan ettim kndimi bir ameliyat ihtimali bile beni perişan etmeye yetiyor
Yarın ameliyat ve atomdan sonra en geniş kapsamlı ilk kontrolüm var ve ben çok korkuyorum bir ameliyat ihtimalin daha var belki demişlerdi bakalım aralıkta n olck bkliycz görcz dediler ve bnm kalbim durmak üzere n olacağını bekliyorum kızıma baktıkça içim gidio( allahım sen yardım et
selam kızlar aranızda troid kanseri olan geçiren bu konuda bilgisi ve paylaşımı olan var mı
Yarın ameliyat ve atomdan sonra en geniş kapsamlı ilk kontrolüm var ve ben çok korkuyorum bir ameliyat ihtimalin daha var belki demişlerdi bakalım aralıkta n olck bkliycz görcz dediler ve bnm kalbim durmak üzere n olacağını bekliyorum kızıma baktıkça içim gidio( allahım sen yardım et
pekı meduller kanserde ıyılesır mıKeşke her kanser tiroid kanseri kadar kolay kurtulunabilinir olsa......
Bende Papiller Ca şeklinde tiroid kanseri başlangıcı olduğu ortaya çıktı öğrencilik yıllarımda..Tüm tiroid bezim alındı...Daha sonra iyot 131 tedavisi gördüm...Tefor veya levatiron isimli kolayca bulunabilen ve çok çok ucuz olan küçük bir ilacı her gün içiyorum..Zamanla ilaç düzenim de yerine oturdu,hormonlarım tekrar düzene girdi..Hiç sıkıntı yaşamadım..Üstüne üstelik yıllar sonra evlendim ve çocuk sahibi de oldum..Gayet de sağlıklıyım...Yani tiroid kanserinin hiç öyle abartılacak bir durumu yok..Çünkü çaresi olan bir durum..Allah başka dert vermesin.....Allah beterinden saklasın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?