Tiroid kanser..

hımm anladım işte benim kapsül olarak 100ml vereceğiz dedi. Sıvı şekli tükürük bezlerine yemek boruna vsvs daha zararlı dedi doktor.
Bakalım o sorunla uğraşıyorum şimdi

Sagolasın canım.

Malek canım naptın? İyi misin , aldın mı iyotu?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok çok teşekkür ederim canım. Gerçekten beklediğimden çok daha kolay oldu Allah'a çok şükürler olsun. Ameliyat olduğum gün ayaktaydım tuvalete de gittim yemekte yedim. Yalnız ameliyata gitmeden bana bir iğne yaptılar neyse artık o iğne hiç bir şey hatırlamıyorum uçmuşum. Bi ara uyandım bir odada yatıyordum ağzımda oksijen maskesi gibi bir şey vardı boğazım çok acıyordu bademcikler şişmiş gibi bir acıma batma hissi. Kopuk kopuk rüya gibi hatırladığım sahneler var :) Netice olarak öyle çok büyük bir sıkıntım yok. Ameliyat olduğum günün sabahına kadar sigara içtiğim için ara ara öksürük geliyor zorlanıyorum. Boynumda bir bant var bununla banyo da yapabilirmişim. Aynen söylediğiniz gibi korkulacak hiç bir şey yokmuş. Ameliyat olacak kimse korkmasın. Benden şimdilik bu kadar :)

Kızlar patoloji sonucum kötü geldi. İyi ki tamamını aldrmışım yoksa ikinci ameliyatı geçirmek zorunda kalıcaktım. Sonuç olarak zamanı gelince atom tedavisi görücem. Şimdilik herşey yolunda :) Karar vermemde yardımcı olan tüm arkadaşlara, özellikle denizce84, fananay ve malek e ayrıca isimlerini hatırlamadığım yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim. sevgiler.

Malek canım naptın? İyi misin , aldın mı iyotu?

Fananay teşekkür ederim ilgin,merakın, düşüncen için..
2 Mayısta OKmeydanı Hast. Radyoİyot alacağım.
30 Nisanda randevum var, o gün hamilelik testi Bhcg vsvs son testler yapılacak. Zannediyorum o gün 5 ml. bi bardak içinde İyot içirme mevzusu varya onu yapacaklar heralde.
Sintigrafi ve Ultrason çekimlerim vardı bugün. Doktor 100 ml dedi ama bu sonuçlara göre değişebilir felan demişti, bakalım 30 Nisanda..
2 Mayısta yatacağım , 5 Mayısta çıkacağım. Odalara bakma imkanım var mı bilmiyorum? Yani odada cam var mı? Kapıyı üzerime kilitlemezler dimi?Kamerayla izliyorlarmı? Yanıma yangın söndürücü, düdük, fener, sopa gibi bişey almalımıyım? Kendi suyum kendim mi götüreceğim? 30 Nisanda bakalım odayı görebilecekmiyim?
Onun dışında moralim çok bozuk, çok korkuyorum.Midem çok kötü..Kaldırabilir mi yoksa kusar mıyım? Geceleri ya bişe olursa..
Bugün sintigrafi çekildim herkes köşe bucak kaçıyordu benden hastanede..Şurda durun burda durun vsvs.
5Mayıstan sonra 1 ay eve gitmeyeceğim, otelde kalacağım.
Çok korkuyorum.

Öncelikle geçmiş olsun Vittoria.
Rica ederim ne demek? ne yaptım ki?
Kötü derken Papiller felan mı çıktı? Lenf diseksiyonu oldu mu?
2 Mayısta Sıvı İyot alacağım bende..3 gün Ok meydanı Hast. yatacağım.Sonrasında 1 ay bi otelde kalacağım.
Çok korkuyorum.3 günlük hastane sürecinden.
Moralim çok bozuk.
Öyle işte.

Ne demek canım iyi olun yeter ki Canım neden bir ay...1 hafta bile çok demişti dr bana..6 gün ayrı kaldım sadece hamilelere ve bebeklere bir ay kadar uzun bi süre yaklaşma tedbir amaçlı..evinizde kalabilirsin bi süre ayrı wc kullan sadece...
canım dediklerinin hiç birine gerek yok telefon ve sarj aleti al yanına bir de kitap al tv olmazsa çok sıkılorsın...
gece bir şey olursa odanda acil durum düğmesi olacak ona basarsan hemen hemşire gelecek yanına bende hiç gerek kalmadı basmaya çok şükür senDe de olmaz inşallah..insanların kaçmasını boşver bana komik geliyordu :)) gül geç onlarda haklı neticede umursama... Çok az kalmış tedaviye her şey çoook güzel olacak :)

Canim atlatmana cok sevindim.. Sonuc keske daha iyi gelseydi ama buna da sukur ki ikisini aldirip kurtuldun. Insallah iyot kismini da sorunsuz atlatirsin bir an once :) cok gecmis olsunn

Kapiyi uzerine kilitlemiyorlar. otel odasi gibi dusun.. O saydigin seyleri goturmene gerek yok telefon olacak odada acil durum icin ama ihtiyac hissetmezsin zaten disariya da cikis sorun olmaz istedigin sekilde kapiyi acip cikabilirsin (yemekleri de alacaksin) suyu kendin gotureceksin en az 5 litre su gotur icebildigin kadar icmen lazim. Limon gotur bol bol ve her gun dus al mutlaka. Mide bulantisi icin de hap verecekler onu kullanirsin. Sakin panik yapma korkma. Kitap gotur internete girersin muzik dinlersin cok cabuk gecer gunler hic moralini bozma :)

yok canım lenflerde falan birşey yok. Patoloji raporu benim elime geçmedi Mete bey aradı telefonda bildirdi habis çıktığını. Atom tedavisi olacağını söyledi. 12 mayısa randevu verdi. Ama içim öyle rahat ki. Zor kısmını atlattım Allahın izniyle. Sende hiç bozma moralini yanına bilgisayarını falan al yada cepten girersin nete yazışır konuşuruz canın sıkılmaz. Seni yalnız bırakacak değiliz canım benim.

Vıttorıa
Denizce
Fananay

çok duygulandım şu an

Çok teşekkür ederim.
Siz olmasanız çıldırırdım heralde

Fananay birşey soracağım.
Sen bu iyotu bardakta normal su içer gibi içtin mi yani pipetsiz? direkt? yani tatsız kokusuz zaten dimi bir yerin felan yanmıyor zaten eline felan bulaşsa..?
miden de bulanmadı?
sonra hemen yani bikaç saat sonra su bombardımanına mı başladın ve limon çignemeye?
bide o gün yani ilk gün ne yedin?
hemşire gelecek yani midem felan kötü olrsa igne felan yapmaya...
laptop götürcem ben film izleme ona buna kamera muhabbet felan..
ha bide kıyafetlerini ne yaptın 3 gün boyunca hergün değiştireyimmi kıyafetlerimi?
Birde benim doktor imkanın varsa en az bi 3 hafta ayrı kal dedi evdekilerden. Çok yoğun radyasyon yayacaksın vsvs.Evde çocuk yok.

denizce evet nete giricem film kamera muhabbet felan..
İnşallah odada cam vardır.
limon götürcem çiğnemek için evet.
onun dışında ne bileyim of:2:

Vıttorıa aglattın beni gerçekten
Hiç yalnız bırakmadınız zaten başından beri...
Benimde lenflerde birşey çıkmadı ama hoca yaşımdan ötürü yakın komşuluğu komple temizlemiş.
Bana atom mevzusu daha zor kısım gibi geliyor ne bileyim .
Çok mu panik yapıyorum bilmiyorum yine.
İnşallah ogün hemen alırım hiçbişe olmaz nete girer yazarım hepinize

aa fananay bişey sorucam.
şimdi ben bu iyotu kendim mi hazırlayacağım yani odada bardağın içine kendimmi boşaltacağım yoksa doktor mu?
yani yanımda olacak mı?
birde sana vermeden önce düşük doz iyot verip alerji vsvs durumlarına bakıldı mı? yani bana bakılacak mı bilmiyorum.
bakılmalı mı ki?

Son düzenleme:
Birde ilk 2 saat kusulursa sorun var diyorlarya yani geceyarısı midem bulansa kussam sorun yok mu? Ok mi?

Ya iyot dediğimiz tuz zaten yani ne olabilir ki? tamam radyoaktif ama yani bişe olmaz heralde yanma vsvs..
olmaz.

Malek yine arızaya bağladın he :) Ameliyat geçmiş gitmiş içeceğin bir bardak suyun hesabını yapma :) Bende alıcam atom. Dedim ya hangi gün başlıyor tedavin bana bildir söz veriyorum sabahlara kadar yazışırım konuşurum seninle orda asla kendini yalnız hissetmezsin. Sıkma kendini bu kadar ne olur. Hepi topu bir kaç gün geçecek ve çok çok iyi olacaksın. Çok öpüyorum seni sevgiler :)

Ilac bir tüpün icinde geliyor. Doktor sana nasil icmen gerektigini anlatiyor. Sonra odadan cikiyor kapida bekliyor. O ciktiktan sonra iciyorsun ve o icip icmedigini kapinin diger tarafindan soruyor sana :) oncesinde de mide bulantisi hapi veriyor. Benim bulantim ertesi gun basladi ictigim gun bir sey olmadi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…