Canım benim Allah'ım bebeğinin hürmetine sağlık sıhhat versin inşallah sana. Amin cabımm inşallah ❤Amin Allah hayırlı sağlıklı versin insallah tez zamanda benimde sıkıntılı kötü huylu tümör var alındı gerçi ama ne durumdayım diye sintigrafi bile çekinemiyorum bebekten dolayı Allah verdiyse bir bildiği var diyorum herşeyin hayırlısı
Ayy bizde o günleri görelim inşallahh. 6.42 tshBen bi iki aya normale düştü. Ben netten de baktım bide bi tanıdık hamile iken öğrenmiş tirodini şuan oda tedavi görüyo. Senin ne kadar tiroidin
Merhaba hanımlar, 14 aylık evliyim ve ilk 6 ay korunduk eşimle ve bebek düşündüğümüz için 8 aydır çalışmalar devam ediyor. Geçen ay doktora gittim ve prolaktin yüksekliği sebebiyle ilaca başladım bu ayda dahiliye doktorum tiroid yavaşlığı sebebiyle ilaca başladı her ay burda alıyorum soluğu ama artık hiç umudum kalmadı sanki hiç olmıcak gibilütfen ben gibi varsa yardımcı olabilir mi?
Geçmiş olsun canımm çok saol cevabın için. Üzülmemek gerçekten elde değilBenim tsh 8 di prolaktinle esdeger yukseliyorlar. Bana da ilac baslatildi prolaktin düstü. Tsh da düştü ama ilac kullanmadigimda geri cıkiyor hamilelik için 2nin altinda olmasi gerek. Ilaclarini duzenli kullan kendini üzme canim...
Inşallah canm yaşatsın rabbim. Ilaç kullanion dimiAyy bizde o günleri görelim inşallahh. 6.42 tsh
Amiin canımm. Evet tiroid ilacı ve prolaktin için bi ilaç kullanıyorum bakalım ne kadar sürcek bu işInşallah canm yaşatsın rabbim. Ilaç kullanion dimi
İçini ferah tut lütfen,önemli olan tiroid değerlerinin normale gelmesi lazım, ilaçla da düzene girecektir, benim tiroidler de az çalışıyor sabah aç karna alıyorum hergün ve ilaçtan bir saat sonra kahvaltı yapıyorum..ilacı sabah içmeyi unutursan gün içersinde al mutlaka ihmal etme,düzenli kontrollerını yaptır..tiroidi olanlar zor hamile kalabiliyor denilir, bunun sebebide sanırım adet duzensızlıği olması,başka bir sorun yoksa neden hamile kalmayasın,benımde bır düşük bir kimyasal gebelik var,sonuçta hamilellik oluşuyor,en kısa zamanda hamile kalırsın inşallahMerhaba hanımlar, 14 aylık evliyim ve ilk 6 ay korunduk eşimle ve bebek düşündüğümüz için 8 aydır çalışmalar devam ediyor. Geçen ay doktora gittim ve prolaktin yüksekliği sebebiyle ilaca başladım bu ayda dahiliye doktorum tiroid yavaşlığı sebebiyle ilaca başladı her ay burda alıyorum soluğu ama artık hiç umudum kalmadı sanki hiç olmıcak gibilütfen ben gibi varsa yardımcı olabilir mi?
Düzenli kullan ilaçları inşallah tez zamanda duzelirsin canımAmiin canımm. Evet tiroid ilacı ve prolaktin için bi ilaç kullanıyorum bakalım ne kadar sürcek bu iş
Amiinn inşallaahh. Gerçekten içimi rahatlattın canım ya. Hiç adet düzensizliğim yok biliyo musun canım neyse ilaçların bitmesini bekliyim en iyisiİçini ferah tut lütfen,önemli olan tiroid değerlerinin normale gelmesi lazım, ilaçla da düzene girecektir, benim tiroidler de az çalışıyor sabah aç karna alıyorum hergün ve ilaçtan bir saat sonra kahvaltı yapıyorum..ilacı sabah içmeyi unutursan gün içersinde al mutlaka ihmal etme,düzenli kontrollerını yaptır..tiroidi olanlar zor hamile kalabiliyor denilir, bunun sebebide sanırım adet duzensızlıği olması,başka bir sorun yoksa neden hamile kalmayasın,benımde bır düşük bir kimyasal gebelik var,sonuçta hamilellik oluşuyor,en kısa zamanda hamile kalırsın inşallah
Amin canım inşallah dua beklerim ❤Düzenli kullan ilaçları inşallah tez zamanda duzelirsin canım
Bu arada ovulasyon testi kullanıp yumurtlama günlerini bilirsen hamile kalma şansını artırabilirsin ,elinden gelen çabayı göster,gerisi Allaha kalmış ne zaman kısmet ederse artıkAmiinn inşallaahh. Gerçekten içimi rahatlattın canım ya. Hiç adet düzensizliğim yok biliyo musun canım neyse ilaçların bitmesini bekliyim en iyisi ☺
Çok haklısın ama ayın geneli değerlendiriliyor diyim canım sen anla sorunlar yüzünden olamıyor demek ki. Dualarında unutma olur muBu arada ovulasyon testi kullanıp yumurtlama günlerini bilirsen hamile kalma şansını artırabilirsin ,elinden gelen çabayı göster,gerisi Allaha kalmış ne zaman kısmet ederse artık
Merhaba hanımlar, 14 aylık evliyim ve ilk 6 ay korunduk eşimle ve bebek düşündüğümüz için 8 aydır çalışmalar devam ediyor. Geçen ay doktora gittim ve prolaktin yüksekliği sebebiyle ilaca başladım bu ayda dahiliye doktorum tiroid yavaşlığı sebebiyle ilaca başladı her ay burda alıyorum soluğu ama artık hiç umudum kalmadı sanki hiç olmıcak gibilütfen ben gibi varsa yardımcı olabilir mi?
Dua ederim tabiki hayır lısıyla en kısa zamanda sağlıklı kalbi yumuşak ruhu tertemiz bir evladın olur inşallahhÇok haklısın ama ayın geneli değerlendiriliyor diyim canım sen anla sorunlar yüzünden olamıyor demek ki. Dualarında unutma olur mu
Allah razı olsun canımm benim çok faydalı şeyler öğrendim bu yazıyı kaydedicem hamile kalır ve bu yazıya ihtiyacım olur inşallah. Deniyim öyleyse testere dişli aslan pençesini sizler de dualarınızı eksik etmeyin lütfennMerhaba, 5 yıldır hashimato hastasıyım. Tiroid yavaşlığı. Bu hastalığa sahip olanlar kolay hamile kalır fakat doğru dozda ilaç kullanıyorsa, Tsh 2 nin altındaysa. Düzenli takip şart. Hamilelik istediğin için her ay serbest T4 ve TSH değerlerine baktır. TSH 2 nin altına düşerse başka bir sağlık problemin yoksa hiç korkma Allah’ın izniyle hemen hamile kalırsın. Çok takip edemiyorum forumu bu yüzden şimdiden yazayım.
Hamile kalırsan;
Öğrendikten 2-3 hafta sonra hemen endokrin doktoruna git. İlacının dozu mutlaka artırılacak. Tsh yükselicek. Bu beklenen normal bir durum.
Her ay ölçümlerin yapılacak, ilaç düzenlenecek.
Tiroid hastalarında ilk 4 ay çok önemli. Düşük riskinden korunmak için iyotsuz tuz kullanmalısın, deniz kenarında 2 saatten fazla oturmamalısın.
Hamile kaldığım ay testere dişli Aslan pençesi içmiştim bu arada sabah akşam. Çok faydasını gördüm.
Burnum sızladı gözlerim doldu vallahi. İnşallah Rabbim geri çevirmesin dualarımızı. Senin de gönlündeki dileklerini hayırlısıylasana versin inşallah canımmDua ederim tabiki hayır lısıyla en kısa zamanda sağlıklı kalbi yumuşak ruhu tertemiz bir evladın olur inşallahh
İnşallah canım , bizim gibi bekleyem tüm insannlaraBurnum sızladı gözlerim doldu vallahi. İnşallah Rabbim geri çevirmesin dualarımızı. Senin de gönlündeki dileklerini hayırlısıylasana versin inşallah canımm
Allah razı olsun canımm benim çok faydalı şeyler öğrendim bu yazıyı kaydedicem hamile kalır ve bu yazıya ihtiyacım olur inşallah. Deniyim öyleyse testere dişli aslan pençesini sizler de dualarınızı eksik etmeyin lütfenn
Amiin amiin amiin Allah razı olsun canımm. Rabbim de senin gönlündekileri versin inşallah. Takıldığımda yazarım mutlaka çok teşekkür ederimmTabiki ederim ama gerçekten içini ferah tut. Arada kaldığın bi durum olduğunda aklına bi soru takıldığı zaman sorabilirsin, bilgim dahilinde Mesajını gördüğüm zaman cevap veririm. Umarım en hayırlı zamanda çok sağlıklı bi evladın olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?