Bilgim dahilinde yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana.Öncelikle gittiğin doktor önemli.Alerjisi varsa çocuk alerji uzmanına götürmelisin.Yani ihtisası çocuk alerjisi üzerine olsun.Onlar gerekli tektikleri yapıp neye alerjisi olduğunu bulurlar.Yaptırdığın test protein yani demirin vucutta depo şekli.Değerler bebeğe,çocuğa,erişkine ve hatta yapılan hastaneye göre değişir.İnternetten baktım normal değerler 1 le 5 yaşta 12-140 bu değere göre normal.Evladın o senin tabiki kormakta haklısın.Ben hep şunu söylerim doğru doktor ve en başı osun.Doktor doktor gezmektense bu işin arbabı iki doktor yeterli.Bulunduğun şehrin araştırma hastanelerine bak çocuk alerjisi üzerine doç,prof doktor araştır.Önce bunu hallet derim nacizane fikrim.Ultrason doktor gerekli görürürse yaptır canım.İçim rahatlasın diye değil.Bu idrar tahlili değil ki.Al idrarını götür.Allah düşürmesin eksikte etmesin sonuçta hastaneye sokuyorsun bebişi mikrobu var,radyasyonu sırf içim rahatlasın diye ne gerek.Yine yazıyım demir tahlili tek başına tiroti düşündürtmez.