Tiroid... Bilgileri....Paylaşım alanı

nodulünün büyüklüğü ne kadar
bendede 2 tane nodül var
bi 3 biri 6 milim
ben ilaçta kullanmıyorum doktor vermedi
genel cerraha gidiyorum ben
2 ayda bir ultrasona giriyorum

nodül önce 2 tane görünüyodu şimdi 12 mm. tek nodül var

Endokrinoloji bölümü diye bir bölüm yok hastahanelerde baktım çoğuna randevu alamıyorum. :uhm: Tiroid bezlerimin kontrolünü istiyorum hangi bölüme gidebilirim. Acaba endokrinoloji başka bir bölümün adı altında mı? bilmiyorumkismile

endokrinoloji
çapada ve şişli etfal hastanesinde var
bende endokrinolojiye gitmek istiyorum ama
ayağımdan ameliyatlıyım 1 aydır
zaten bu hastalığı öğrenelide bir kaç ay oldu
şu an yürüyemiyorum
iyileşince çapaya yada şişliye gidicem
hangisinin daha iyi olduğunu bilmiyorum
araştırıp hangisi daha iyiyse o hastaneye gidicem
ayrıca benim oğlumun tahlilleride hafif yüksek çıkıyo
oğlumda takipte allaha şükür oğlumun nodülü yok
oğlumla beraber bu yaz endokrinolojiye gidicez allahın izniyle hele ben bi ayağa kalkimde

Endokrinoloji bölümü diye bir bölüm yok hastahanelerde baktım çoğuna randevu alamıyorum. :uhm: Tiroid bezlerimin kontrolünü istiyorum hangi bölüme gidebilirim. Acaba endokrinoloji başka bir bölümün adı altında mı? bilmiyorumkismile

endokrinoloji bölümü ssk okmeydanı araştırma hastanesinde var ve tetkikleri çok iyi
endokrinoloji doktorunun aylık çalışma programına bakıp her sabah saat 07:30'dan sonra internetten bir sonraki gün için randevu alabilirsiniz. Telefonla da randevu almak gene saat 07:30'da başlıyor ama çok zor oluyor.

endokrinoloji bölümü ssk okmeydanı araştırma hastanesinde var ve tetkikleri çok iyi
endokrinoloji doktorunun aylık çalışma programına bakıp her sabah saat 07:30'dan sonra internetten bir sonraki gün için randevu alabilirsiniz. Telefonla da randevu almak gene saat 07:30'da başlıyor ama çok zor oluyor.

Okmeydanı'ndan alamıyorum, telefon ile ulaşmaya çalışayım birde. Gördüğüm kadarı ile tek bölüm, tek doktor sanırım ondan zor olmalı. :kahve:

canim bende eutyros 50 mg kullaniyorum. yarim kullanmaya basladim 2 hafta böyle, sonrada 1 tane atmaya baslicam günde,
bende senin gibi belirtiler olmadi yani sismedim
ama adet düzensizligim zaten vardi,
simdi yani sira dogum kontrol hapi da kullaniyorum üstelik, adetim düzene girsin ve hormonlarim düzelsin diye (hormon bozukluguda var bende)
adetim bayagi cok geliyor anormal derecede cok, ben bu ilaca baglamistim,
normalde bu ilaci kullanmaya basliyanlar kilo veriyormus diye duydum, bende kilo da var insallah veririm
benim tiroit bezim cok kücükmüs ve yavas calisiyormus ondan kiloluymusum sanirim

bence doktoruna sormalisin, belki yan etkisini gösteriyordur ilac, sor ki ya dozacini yada ilaci degistirsin

tşk ederim öncelikle- şişkinlik halen devam ediyor ayrıca kabızlıkta pazartesi test yaptırıcam bunlarıda dr a söylicem bakalım inşallah iyi bişeyler olur a.s.

sac dökulmesı oluyomu kızlar bu hastalıkta....

bende hipotiroidi var cildiyeye sac dökülme sebebiyle gitmiştim dahiliyeye yönlendirmişti.bu hastalık yüzünden gür olan saclarım azıcık kaldı :KK43:( tedavi görmeden önce elime tutam tutam saç geliodu ( tsh 100 dü) ama normal degere dönünce saç dökülmesi durdu ama hala dökülüo.

kızlar okmeydanı hastanesindeki nükleer tıpa gideniniz varmı nasıl randevu alabilirim

1 hafta sonrasına Şişli Etfal'e alabildim. akannehir Oradaki tetkikler umarım iyidir.

arkadaşlar bende hipertiroid hastasıyım... bunu yeni öğrendim ve çok korkuyorum.. acaba ne kadar kötü bi hastalık ve tedaviyle nasıl sonuç alınır bilmiyorum.. 20 gün sonra kontrole gidecem.. allah hepimize şifa versin inşallah :roflol:

Son düzenleyen: Moderatör:
geçmiş olsun lotus bende hipertroid hastasıyım 1 senedir kontrol altındayım sürekli ilac kullanıyorum ilaclarını düzenli kullan umarım düzeliriz

merhaba kızlar dün doktora gittim tiroit için hipertiroide benzemiyo dedi ama elle muayene etti guatr var dedi röntgen çektik aynı gün solid ve kisitik nodüller varmış pazartesi kan tahliliyle birlikte tekrar gidicem nasıl bir tedavi olacak acaba bilginiz va rmı?:sinifsinif:

Kızlar merhaba,

Uzun zamandan beri buraya yazamıyordum ama en azından okuyarak takip ediyordum. Bugün güzel haberler aldım ve paylaşmak istedim.

Özellikle begooonya ve esila@mısra arkadaşa çoook teşekkür ediyorum. Belki onlar beni hatırlamıyorlardır ama bana yazdıkları yorumlarla ümitsizliğe kapıldığım durumdan kurtulmamı sağladılar.

Ben ilk doktora gittiğimde TSH 0.126 çıkmıştı ve ilk gittiğim doktor 4 yıl sonra fln ilaca başlarız demişti. Ben de burda olan biteni paylaşınca bu iki güzel arkadaşım da bana yol göstermişlerdi. esila@mısra başkentte iyi doktorların olduğunu söyleyince hemen randevu aldım ve 2. TSH değerim 4.97 çıkmıştı ve 3 ay sonra bugün yine 3. TSH değerim 1.77 ile normale döndü. Çok mutluyum sizlerle paylaşmak istedim.

Teşekkürler herşey için...

bu hastane ve doktoru yazarmısınız?yazının üzerinden çok zman geçmiş ama .teşekkrüler

bende de hpotrioid var tsh değerlerim hep anormal çıkıyordu ilaca başlatmadı doktor ve geçenlerde yaptırdığım tahlilde gayet normal çıktı, doktor kendiliğinden düzelebilir dedi. acaba düzelmiş midir yani tekrar bozulabilir mi. 3 ay sonra tekrar gideceğim doktora

Kızlar bugün doktora gttim 18 yaşındayım ve hiç kilo alamıyorum çabalamama rağmen.midemde kurt fln vardır diye gittim.tiroitten şüphelendi ultroson çektirdik.2 nodül çıktı kızlar 6 ve 3 mm çapında.hipertroid.doktora sonuçları yarn göstercm ama çok korkuyorum arkdaşlar lütfen bilgili olanlar yardımcı olsun daha 18 yaşındayım gelişimimle alakalı bi sorun olurmu ilaçları kullansam bile,yada ne biliiyim yumurtalıklara etki ediyormuş çok çok üzüldüm :KK43:
ve hipertroidde ilacı kullanan arkadaşların halsizlik titreme şikayetleri geçtimi lütfen kızlar yardımcı olun

meraba cemrecim ben 21 yaşındayım ve 1 senedir hipertiroid tedavisi görüyorum korkmana hiç gerek yok ilk 1-2 ayda titremelerin geçer dideral kullanmıştım ben sonra hormonlarım normal düzeye inice bıraktım şu an hiçbir şikayetim yok adet düzensizliği oluyor tabi ben eskiden 7 gün olurken şimdi 3 gün oluyorum ama ameliyat olacağım ameliyattan sonra düzeleceğini söyledi doktorum birde kullandığım ilaçlardan çok kilo aldım ama benim hastalığım çok şiddetliydi 3 öğün 4er tane propycil içiyordum şimdi 3 öğün 2 tane thyrmazol içiyorum gözlerimdeki şişkinlik ve kilolarım dışında tüm şikayetlerim geçti asla moralini bozma zamanla herşey yoluna giriyor allah yardımcımız olsun hepimizin

merhaba arkadaşlar.. bende tiroid belirtilerini görüorm aşırı bi sinirlilik var aniden sinirleniorm sonrada pişman oluorm keşke sinirlenmeseydim diye.. çok çabuk yoruluorm 2adım atsam kalbim yerinden çıkıcakmış gibi atıo biraz merdiven çıksam soluk soluğayım dinlene dinelene çıkıorm artık zaten kalbim çarptıktn sonra terliorm aşırı şekilde 18 yaşımdayım ve oldukça moralim bozuluorm tahlil yaptırdım t4 ve tsh değerleri normal aralıkta fakar t3 değerim 7.6 çıktı sınırsa 6.8di doktor normal olduğunu ve spor yapmamı söyledi :S:S ne olduğumu şaşırdım :s

X