Tiroid... Bilgileri....Paylaşım alanı

tşkler cvbın için kan değerlerim normal çıkıyor bende gitmeyi düşünüyorum bakalım ramazan ayından sonra giderim artık iyi geceler

çok güçlüsün bacım helal sana allah yardımcımız olsun,emeklerimiz boşa gitmesinşallah sağlıklı günler dilerim

canım çok güçlüsün allah emeklrinimizi boşa çıkarmasın yaradanım şifalar versin sağlıklı uzun yıllar diliyorum

ben 6 yaşındna beri çekiyorum bu hastalığı baş beirtisi aşırı asabiyet ve hareketlillik.ömür ölene kaar sürecek bi hastalık

Merhaba canım, çok geçmiş olsun a.s.a.s.
Biliyosun ben hipotiroidim sana yardımcı olamam sanırım, tekrardan çokk geçmiş olsun.
Sevgilerimle:1hug:

Elalı teşekkürler canım, biliyorum saolasın. En sonunda ameliyat oldum iyi olayım diye ama sanırım hormonlar ilaç ile hala düzene girmedi her halde özellikle sabahları kendimi çok iyi hissetmiyorum. senağlama

Sen neler yaptın var mı bir değişiklik hala bekliyor musun..:1hug:

tsh değerim 2,5 ayda 6,5'ten 2,6'ya düştü. euthyrox 50 günde 1 tablet kullanıyorum. Dr'um aynı dozda devam etmemi istedi, 3 ay sonra bakacağız tekrar.

Canım eminim zamanla herşey yoluna girecektir, biraz daha sabretmelisin:çok üzgünüm:
Ben 1 ay falan tefor kullandım değerim 4.76dan 0,9a düşmüş, korktum ve ilacı bıraktım. 1,5 ay sonra tekrardan test yaptırcam, bakalım ne olcak:uhm:
Bebek olayında ise hala bi gelişme yok:1no2: bayramdan sonra 3. aşılamayı yaptırcaz kısmetse...
Kendine çok dikkat et cnm:1hug:

Ben de HASHİMATO hastasıyım ve euthrox içiyorum..ilacımın dozu devamlı değişiyo..şimdi 100 den 50 ye düşürdüm..devamlı 2-2,5 ta tutmaya çalışın TSHınızı..en ideal değer bu..
ayrıca bu hastalığın bebek sahibi olamamayla bi alakası yok sadece ilacın dozu daha da artırılıyo bebeğin sağlıklı gelişimi için diye biliyorum ama gün geçtikçe sanki bu hastalıkla bi ilgisi varmış gibi geliyo bana..:ecrin_bebek:mirmirmirmir

özellikle sabahları kendime gelmem için mutlaka bir yarım saat geçmesi gerekiyo..mide bulantısı ile uyanıyorum..çok halsiz kalkıyorum..daha sonra düzeliyorum..

canım bende haşimato hastasıyım euthrox kullanıyorum ve göğüslerim gitgide büyümeye başladı sizdede böyle oluyor mu?

canım bende haşimato hastasıyım euthrox kullanıyorum ve göğüslerim gitgide büyümeye başladı sizdede böyle oluyor mu?

bende böyle bişey olmadı ama daha önce levotyron kullandığım dönemde 10 kilo almıştım..sonra euthyroxa geçince kilo verip eski halime döndüm Allaha şükür..
belki sana da Euthyrox yaramıyordur..bi dr.una danış derim canım..:1hug:

canım ben 48 kiloyum yani kilo almadım ama göğüslerim böyle bayağı büyüdüler.sutyenlerim olmuyor artık.acaba ondanmı birde kan ilaçları kullanıyorum oda etkiliyebilir mi bilmiyorum.

arkadaşlar bende hipotiroit hastasıyım euthyrox 50 lik alıyorum 2 tane ramazan dolayısıyla ilacı nasıl kullanacağız bilgisi olan varmı ben sahurdan yarım saat önce içiyorum m ama bilmiyorum doğrumu

Canım benim saolasın, iyi dileklerin için.a.s.
Benim anladığım bu işin çok iyi takip edilmesi lazım. Daha önce söylemiştim galiba benim ablama da aynı oldu. Tsh çok düşük çıktı şimdi de propcyl kullanıyor tsh'ı yükseltmek için. Bir de tefor levetrona göre daha etkili sanırım o yüzden tsh değerine göre küçük miktarlarda almak gerekebilir.
Biz de yılbaşından sonraya bıraktık 2nci tüp bebek denemesini. İnşallah önce senden alacağız mutlu haberikaydirigubbakcemile5

arkadeşler ben haşemato hastasıyım bu TİROİD konusunusa ben açtım zati....benim değerler tsh 3, t3 ve t4 de normal aralıkta....ama sorunum benim bugünlerde saçımda normalden biraz fazla dökülme yaşamam...teforu yarım alıyorum...neden böyle oldu anlamadım...günde 90 tel mi ne normalmiş o kadar değilde yinede hani tiroid gibi bir hastalığın olunca acaba ondan mı diyorum ya da mevsim değişikliliği kel kalmam dimiii -tatlicadiarzu-

arkadaşlar bende hipotiroit hastasıyım euthyrox 50 lik alıyorum 2 tane ramazan dolayısıyla ilacı nasıl kullanacağız bilgisi olan varmı ben sahurdan yarım saat önce içiyorum m ama bilmiyorum doğrumu

bende aynı ilacı kullanıyorum canım sahura kalktığımda alıyorum sofrayı hazırlayıp oturana kadar yarım saat geçiyor zaten orucun bi etkisi olduğunu sanmıyorum

Valla güzelim benim de tutam tutam dökülüyor saçlarım bir aydır. Mevsim mi tiroid mi anlamadım. Normal insanların da saçları dökülüyormuş mevsimsel diye çok kafaya takmadım ama hiç bu kadar da saçım dökülmemişti.kaydirigubbakcemile

arkadaşlar bacaklarınıza kramp giriyomu bende çok oluyo acaba hipotiroitten olabilimi bi yerde okumuştum ama dr. her defasında sormayı unutuyorum((

merhaba arkadaşlar, bende tiroid çıktı, tiroid yüzünden saç dökülmesi oluyormuş.. bu yüzden saçlarım sürekli dökülüyor nerdeyse saçlarımın yarısı gitti... Acaba tiroidi olan arkadaşlar saçlarının dökülmemesi için ne yapabilirim, lütfen yardımcı olun...CADIARZUCADIARZU

geçmiş olsun canım.ama malesef yapacak bişe yok bendede aynı oldu .tedaviye başlayınca düzelir.dökülme durur.:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…