• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tırnaktan kırılması

VictoriaAngel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2011
99
0
46
İçel Mersin
:3:yaa ben,m bu tırnağımdan çektiğim nedir
Durmadan kırılıyolar durmadan öf sınırım bozuldu gine kırıldı cok acıtan yerde şimdi koparsam acısı cok kötü benim tırnağım uzamasna uzuyor AMA ama işte kırılyor çok güçsüz nasıl sertleşir şimdiden tşk

Canım benim de öyleydi ama şimdi pek kırılmıyor. Beslenmeden kaynaklanıyor, vitaminlerle alakalı biraz da yani.
Mesela ben de kırılmaması için sürekli parlatıcı kullanıyordum. Tırnak daha sağlam oluyor üstünde oje olunca. Bir ya da 2 kat parlatıcı sürüyordum. Bir de limon kabuğu ile ovuyordum tırnaklarımı o çok iyi geliyordu yumuşatıyordu etlerimi ve de tırnaklar için sağlıklı olduğunu duymuştum bana gerçekten iyi geldi :21:

eger ankaradaysan guven eczanesınde kendı yaptıkları karısımı satıolar, 7 tl. benımde oleydı her urunu kullandım neredeyse en ıısı o. eer farklı sehırdeysende LCN dıe bı marka var onun yagını ve tırnak yapılandrması ıcın cılası var onu kullan. 25- 30 tl arası. ılk yagını suruosun sonada cılası ıı gelıoo:)

Back