Tırnaklarımı nasıl hızlı uzatabılırım?

hlymmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2012
268
5
96
İstanbul
evet kızlar tırnaklarım cok yavas uzuyor uzun zamandır uzamasını beklıyorum ama yok ıstedıgım uzunluga gelmıyorum bır tulu beklemekten sıkıldım nasıl hızlı uzatabılırım fıkrı olan bılgısı olan dusuncesı olan herkes yazarsa cok sevınırım :)

merhaba benim de aksine çok çabuk uzuyorlar bu genetik sanırım benim ellerim anneme çekmiş :) İçerisinde tırnağa iyi gelen vitaminler olan kremler var onlardan kullanabilirsin avonda da vardı sanırım dene belki işe yarar..

tesekkurederım canım evet avonda gormustum olabılır zaten krem kullanıyorum tırnakları besleyenı kullanırım :) ama ozellıkle tırnak uzatan urunlerde var galıba ole urunler kullanan memnun kkalan kızlar varsa fıkırlerını yazarlarsa sevınırım :)

menekse yagı kullanmaya basladım ojelerımı tazeledıkce suruyorum bekletırıyorum bırz hafta sonlarıda aksamdan sılıyorum gece suruyorum ole bakletırıyoum menekse yagını bu dedıgınız hax sulphur nedır kızlar

Benim kardeşim tırnaklarını yediği için tırnakları küsmüştü ve uzamıyordu. Tırnak yemeyi bıraktı ama tırnakları çok yavaş uzuyordu. Benim tavsiyem ceviz yağı. Tırnaklarına ilk zamanlar 2 günde bir, daha sonra 3-4 günde bir ve sonraları hafta 1 kere ceviz yağı ile masaj yapman yeterli bence. Tırnaklarında güçlenmeyi ve uzamayı göreceksin.

Umarım işine yarar :)

tesekkurederım canım kesınlıkle denıcem ınsallah yarar :)

oriflame growth booster diye bir ürün var tırnak cilası değil onu sürüp masaj yaparak günde 2 kere tırnaklara yediriyorsun bende çok hızlı bir şekilde uzama sağlamıştı fiyatı uygundu aldığımda 11.90 a almıştım yanlış hatırlamıyorsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…