Arkadaşlar Akrilik tırnak protez tırnağın bir çeşidi ucuna tırnak yapıştırıp alt tarafı jel yada akrilikle doldurup kurutuyorlar ekisinden sağlam olduğu söyleniyor enazından yapıştırma tırnaklar gibi olur olmadık yerde düşüp sizi rezil etmiyor :Ben güzellik uzmanı Banu Zerenin(yemekteyiz programınada çıkımştı)bu problemi yaşadığını duyduğumda çok şaşırmıştım.Kendiside 9 yıldır protez kullanıyormuş gayette mutluymuş.
Cnm bende aynı Şeyden dertlıydım ama bıraktım ŞÜkÜr
stres yada sıkılınca gene koparıyorum ama eskısı kadar deĞıl
hatta ben nerdeyse ellerımı hıÇ tırnak makasıyla kesmedım desem yerı
Şımdı bıraktım ŞÜkÜr ama kÖtÜ bıŞey ya
ellerını hıÇ boŞ bırakma ılla bıŞey olsun otururkende bacaklarının aldına al
yada stres topu fln al sıkılınca onlarla oynarsın
kızlar bende de var aynı şey sebebi hem çan sıkıntısı hem de tırnaklarım çabuk kırılıyor, kırıldığını görünçede koparıp atmak istiyorum.sonuç görüntüsü iğrenç tırnaklar.
ya benimde böyle bir sorunum var tırnaklarımı kopartmıyorum da kenarındaki etleri yoluyorum.
Her maniküre gittiğimde aaaaa napmışsın sen böyle diyolar farkında bile değilim.
Kanayınca aklım başıma geliyor.
Stresten sıkıntıdan kaynaklanıyor.
Ama acı ojenin hiçbir faydası yok çünkü elimi ağzıma götürmüyorum ki yoluyorum.
Nasıl bir çözümü var bilmiyorum yaklaşık 7-8 senedir var bu problem ve bırakamıyorum.
Çok sinir bozucu
benimde buna benzer birsorunum var..benm tırnaklarım soyuluyor dogal olarak inceliyo ve direk kırılıyo..ki herkes gercekten tırnaklarımı ve elllerimi cok begenir..ama ben berbat ediyorum.bide kenardeki etleri yoluyorum..ve bazen cnm cok yanıyo..ama alışkanlık oldu yolmadan duramıyorum