- 5 Ekim 2020
- 13.420
- 36.019
- 548
- 36
Selam canım bende bugün İzmirde bir ayak bakım merkezinde podoloji uzmanına göründüm.Podolog beyfendi sana önerildiği gibi bana da Mykored sprey önerdi ve satın aldım. 1.5 ay sonra tırnaklarımı tekrar görecek bakalım, hatta gerekirse tel takıcak tırnağın daha düzgün çıkması için. Hatta şöyle izah edeyim İzmirde göründüğüm podoloji uzmanına da, instagram sayfası üzerinden tesadüfen bulduğum İstanbulda ki Podimiyo ayak sağlığı merkezinden biri çok güvenilir bir podolog olduğunu söyleyip yönlendirdi beni.
( Yönlendirdikleri podologda İstanbul’ dan İzmire taşınıp kendisine klinik açmış bir podolog, İzmirde ki kliniğin adı ise İstanbul Ayak Sağlığı merkezi Sarp Hoca, instagramda sayfası bulunuyor )
Bu arada İstanbulda yaşayan ve tırnak mantarından kurtulamayan arkadaşlarımız bence sayfayı mutlaka incelemeli. Podomiyonun sayfasında ki fotoğraflara bakınca tırnak mantarı hastalarını bayağı sağlıklı tırnaklara kavuşturmuşlar, o iyileşmiş tırnak fotograflarını görmek bana da umut oldu tabî
sayfanın linkini de buraya bırakıyorum bakalım
💙Ƥօժíʍíყօ💙 (@podimiyo) • Instagram photos and videos
9,107 Followers, 97 Following, 351 Posts - See Instagram photos and videos from 💙Ƥօժíʍíყօ💙 (@podimiyo)instagram.com
sprey mi kullanıyorsun, benimki damla şeklinde mykored. Hadi bakalım hayırlısı olsun sen bu işi bitirmeye yemin etmiş gibi giriştin.
Lazer tedavisine de devam mı bir yandan?
Mykorede devam edeceksen o yağları kullanma bence. Sadece mykored le devam et etkisini görelim bakalım.
benim de eşimin de ilk bakımdan sonra 17-18 gün falan geçti heralde. Tırnaklar uzadı ama anlamıyoruz tabi. 1 ay dolunca 2. Bakıma gideceğiz. Benim tırnaklarım zaten pedikür yaptırıp ojeyi basınca belli olmayacak durumdaydı. Ama eşiminkileri merak ediyorum ben de esas düzelme onda olacak olursa