• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tırnaklarda batık

nzlalp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2008
38
6
86
Ankara
kızlar benim ayak tırnaklarımda sürekli batık oluyor.15 günde bir pedikür yaptırıyorum ama hiç işe yaramıyor.doktora gittim yaktı ama oda fayda etmedi hiç topuklu vy sivri burun ayakkabıda giymem ama kurtulamıyorum bu batıklardan bildiğiniz bir yöntem varsa paylaşın lütfen

arkadaşım bende de aynı sorun vardı 2. ameliyatımı yeni oldum bakalım bundan sonrası nasıl olcak?kilo ve yanlış ayakkabı tetikliyor.kiloluysan kilo vermeye çalış..ayağının temizliği çok önemli ,ıslak kalmasın hiç..ıslanırsada yara olan yerine baticon ile temizle..çorabını sık değiştir..darbelerden kaçın..bunlar önlemler tabi ,Allah sanada şifa versin..

slm cnm bende de aynı problem vardı 2 defa tırnagım çekildi fayda etmedi sorun tekrarladı sonra doktora tekrar gittim tırnagın dibini kazıdılar o batan yerden tırnak çıkmadı ama daha sonra yine battı.tekrar doktora gittim meger tırnagımı yanlış kesiyormusum tırnak kesimine dikkat et cnm dar ayakkabı giyme birde

Back