ilginç ama kremi kullanmaya yeni başlaöış olmasın bir süre devam et bence uzun bir süre hatta. peki doktor kan testi falan yapmadı mı merak ettim şimdi sadece tırnaklarına bakıp teşhis koymamıştır umarım
:uhm:arkadaşlar geçen hafta dayanamadım doktora gittim..cilt doktoruna doktor baktı şöle bi üstten dirseğinde dizinde yara varmı dedi yok ailede sedef hastalığı varmı dedi yok ozaman önemli değil dedi vitamisizlikle ojeyle alakası yokmuş tırnak koruyucu kremlerden kullan dedi ://bana pek açıklayıcı olmadı ama tırnak koruycu aldım hiçbi faydası yok ...
sadece nette gördüm mavala die bi markanın tırnak çukur dolgusu die bi ilaç var kullanan yada duyan varmı?
Canım aynı sorunu ben de yaşadım doktora gittim,mantar değil dedi belli bir sebebe bağlayamadı kan değerlerim de normaldi,sebepsiz bir tırnak bozukluğuydu, 6 ay kullanılması gereken bir ilaç önerdi, kullanmadım,tırnağım uzadıkça ileri kaydı sorunlu bölgeler arkadan gelen tırnak sağlamdı, şimdi normal tırnaklarım, ilacı kullanırım dersen ismini verebilirim.
arkadaşlar herkesin tırnakları sararıyo ojden falan tamam normal şeylerde..benim tırnaklrımın üzerinde dalgalar oluştu çukurlar oluştu bu ne yaaa...:1shok:ilk defa gördüm böle bişi başına gelen varmı ne yapmam lazımm paylaşırsanız sevinirm...senağlama
vitamin eksikliği sanırım..derler ya bol bol yoğurt süt peynir..bir ara benimde bir tırnağımda olmuştu hafif dalgalı sonra düzeldi ama istersen bi dr. a git canım..ne olur ne olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?