• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tırnak yeme

Sevilmeyensebzeler

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2014
16
0
16
Aranızda tırnak yeme sıkıntısı olan var mı veya eskiden alışkanlığı olup bırakan ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yemek demeyeyim de koparır atardım eskiden
Üniversiteye gelene kadar bu böyle devam etti tırnak makası ihtiyacım olmazdı:37:
Üniversitede dedim ki neden benim tırnaklarım şekilli değil benimkilerde şekilli olsun dedim ve tırnaklarımı koparmıyorum artık.İstemekle bırakılabilecek bir şey yani:34:

Yemek demeyeyim de koparır atardım eskiden
Üniversiteye gelene kadar bu böyle devam etti tırnak makası ihtiyacım olmazdı:37:
Üniversitede dedim ki neden benim tırnaklarım şekilli değil benimkilerde şekilli olsun dedim ve tırnaklarımı koparmıyorum artık.İstemekle bırakılabilecek bir şey yani:34:

Bende de öyle koparıp atma sorunu var küçüklüğümden beri 1 aydır buna son vermeye karar verdim uzadı tırnaklarım ama bugün yine kendime engel olamadan kopardım engel olamadım çok kötü bir durum nasıl tamamen bırakıcam bilmiyorum onkadar uzattıktan sonra koparınca üzülüyor tabi insan

Bende de öyle koparıp atma sorunu var küçüklüğümden beri 1 aydır buna son vermeye karar verdim uzadı tırnaklarım ama bugün yine kendime engel olamadan kopardım engel olamadım çok kötü bir durum nasıl tamamen bırakıcam bilmiyorum onkadar uzattıktan sonra koparınca üzülüyor tabi insan

Zamanla alışırsın.Yapmayacağım de ve yapma.Acı oje sür mesela ben hiç sürmedim ama bırakabildim çocukluğumdan beri koparırdım annem hep kızardı

Zamanla alışırsın.Yapmayacağım de ve yapma.Acı oje sür mesela ben hiç sürmedim ama bırakabildim çocukluğumdan beri koparırdım annem hep kızardı

Hiç arada kopardığın veya bırakmakta zorlandığın oldu mu

Bir. Arkadasim da kücüklügünden beri tirnak yiyor cok zor bu aliskanligi birakmak! Ne kadar denediyse birakmayi ve bir kisa süre basardiysa da sonra geri basladi tamamen psikoloji den kaynaklanan bur durum

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

en nefret ettiğim huyum ..
sürekli bi ısırma hali ..
kurtulamıyorumda bu meretten ..
ooff offffffffffff :18::18::18:

ben yiyorum.. ama gayet düzenli yerim öyle millet gibi tırnağımı ufacık bırakana kadar kemirmem.. ilkokulda kazandım bu alışkanlığımı.. acı oje sürünce daha çok yiyorum o oje ağırlık veriyo ve psikolojik olarak o ağırlıktan kurtulmak istiyorum. bi ara dayana bilirsem 10 gün falan yemiyorum ama sonra tekrar başlıyorum kurtulmayı denedim ama olmadı

Ben okumustum bu konu hakkinda önce bir düsünmek gerek ben hangi durumlarda ve neyen tirnak yiyorum mesela bir kagida yazicaksin ne zaman yiyorum mesela sinirlendigimde, sitresli animda, televizyon izlerken felan........ Onu bulmak lazim onu göre tedavi

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Arada olurdu bende daimi bir alışkanlık değildi.Koparıp atardım çocukluğumda hatta lisede de yapardım.Aradan yıllar geçti şimdi uzun tırnaklara sahibim.Yapmıycam dedim arkadaşıma özendim onun uzun ve bakımlıydı yapmadım.Sürekli oje sür 1 hafta engel ol kendine alışkanlıksa eğer başka bir şey kemir.Tırnaklarım şimdi böyle $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1405215066.552905.jpg
Bir kere yapabilirsen kurtulursun unutma

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hiç arada kopardığın veya bırakmakta zorlandığın oldu mu

Hatirlamiyorum canim
Bence internette saglikli guzel ellere tirnaklara bak ozen onlara heves et. Kopatilan tirnaklarla 5 yasinda pasakli kiz cocugunun tirnaklari gibi goruntuye sahip oluyoruz bence

Ben de yiyordum 2 aydır bıraktım. Tamamen iradeyle alakalı. Masaüstüne bi not defteri açıp onun içine tırnak yemeyi bıraktığım ilk tarihi not ettim. Sen de tarihi not ederek başla bence.
Şimdi tırnaklarım düzeldi benim. Zaten 1 ay içinde düzeliyor yeter ki sen bu alışkanlığından kurtul.

Kendimi bildim bileli yiyiyorum. Dugunumde iki ayda anca uzattim balayinda yedim. 30 yasindayim seviyorum ama yutmam asla atarim..

Bunun için Kadin dogumcum psikiyatri te gönderdi valla adam bi sikintin yok keyfi yapıyorsun dedi. Yok arkadaş seviyorum yaaaa ohhh valla beğenmeyen beğenmez o da benim zevkin hih

Back