sana ayrıca teşekkür etmek istiyorum gunaydercim senden de çok cesaret alarak gittik ))
Teşekkürler canım :) aşağıda anlattım colorful..sen ne yaptın kardeşin de oldumu ameliyat?
Sana da geçmiş olsun tubby..Annem 2 ayaktan birden oldu çok zor hakikaten ama mecburdu tabi izmir de yaşadığımızdan dolayı ama çok şükür geçti kurtuldu :)) Bir daha yaşatmasın rabbim :))
geçmiş olsun micra..bende kesinlikle karşıyım tırnağın kökten alınmasına,batan kısmın alınması hem kesin çözüm hemde estetik anlamda mühim özellikle biz kadınlar için önemli :)
Çok geçmiş olsun serinlik..Daha çok yeni bence hemen ayakkabı giyme derim ben tubby ye katılıyorum şişlik uzun süre kalıyor biraz daha bekle bence 1 ay dan önce zorlanırsın..
Öncelikle hepinize teşekkür ederim ,konu sahibi olarak biraz uzak kaldım biliyorum ama mecburen öyle oldu kusura bakmayın..
Kısaca bende size anlatmak istiyorum yaşadıklarımızı ben değil annem dr.Şahin nami beye ameliyat oldu.23/09/2012 tarihinde oldu.Tubby arkadaşım çok güzel bir şekilde anlatmış annem de aynı şeyleri yaşadı.
Ameliyatı oldu 2 gün istanbulda teyzemde kaldı izmire hemen dönemedi 2 ayak başparmaklarından oldu.Operasyon sırasında hiç birşey hissetmemiş uyuşturuluyor 30 dakika sürdü toplamda,akşama kadar ağrı sızısı hiç olmadı uyuşuk olduğu için ama ogün akşamı ve ertesi günde dahil çok ağrısı oldu malesef arkadaşlar olmadı desem yalan olur ( ondan sonra ağrıları hafifledi,1 hafta sonra dikişleri alındı acı duymamış dikişler alınırken..1 aya yakın ayakkabı giyemedi,1 aydan sonra tırnağına değmeyecek şekilde geniş ayakkabı giymeye başladı.Şuan ise zaten herşeyi giyebiliyor :) Tırnak anca kendine geldi dr beyin dediği gibi 6 ayda tam topluyor bence kendini Çalışanlar bence en az 3 hafta rapor almalı çünkü ayakkabı giymesi çok zor olur 3 haftadan önce hatta 1 ay...
Kısacası biz memnun kaldık çok şükür batık sorunundan kurtuldu dr.şahin beye burdan okuyorsa tekrar teşekkürü bir borç biliriz :)) Bu sorunu yaşayan herkese tavsiye ediyoruz..
Bana gelince ben ayak tırnağımı hep kısa kullandım bir arkadaşımın dediği gibi kenarlara pamuk koyarak uzattım uzayınca deriden kurtuldu şuan biraz uzunlar ama çok şükür batmıyor eğer tekrar birgün batar ise o zaman mecburen gidip bende olucam :)) ama 1 ay işten uzak kalmam lazım oda nasıl olur bilmiyorum sağlık herşeyden önemli ama tabi ki......
Sorularınız olursa cevaplarım arkadaşlar :)) Hepinize geçmiş olsun..
Annene COK COK gecmis olsun Canim.yasayan bilir acisini.
COK sevindim herseyin yolunda olduguna.