• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tırnak uzatmak için menekşe yağı ve dax sulphur

Konu içeriği nedeniyle "Güzel ve Bakımlı Eller İçin Öneriler" başlığına taşındı.

ben de menekşe yağını kullanıyorum. gerçekten sertleştiriyo tırnakları :21: ama dax sulphuru aramama rağmen bulamadım :25: sen nereden temin ettin?

selam kızlar,

ürünün birçok siteden methini duyduktan sonra bende almalıyım dedim. vimjo bi türlü tedarik edemediği için istanbuldaki kozmetikçilere eczanelere sordum nafile bulamadım. sonrasında internette yapılan bir yorumdan izmirde hobi kozmetiklerde olduğunu okudum. Nişan için izmire gittiğimde hob kozmetiğe gittim veeee buldum. Hobi kozmetik - Selway mağazasından 7.5 TL ye bulabilir İzmir'li arkadaşlar. İstanbul'da benim gibi bulamayanlar Hobi kozmetiği arayıp rica edebilirler :)

Ürünü aldığımda aklıma gelen bir temin yöntemi var onu paylaşayım sizinle kutunun üzerinde ithalatçı firmanın adı yazıyo ( şu an yanımda değil o yüzden firma ismine bakamıyorum) o firmayı bulup İstanbul'dakiler firmadan da temin edebilirler :)

hepimize sağlıklı ve güçlü tırnaklar dilerim :1:

kaç günde bir nasıl uyguluyodun canım

merhaba arkadaşım,

ürünü kullanan biri olarak bir periyodu olmadığını söyleyebilirim ama kendi kullanma yöntemimi anlatayım banyodan çıktıktan sonra kremlendiğimde alışkanlık haline getirdim o zaman sürüyorum. Yani haftada 3-4 oluyor ortalama. Onun dışında okuduğum bloglarda da aynı şekilde aklına geldikçe 3-4 günde bir sürenleri de duydum. Tırnakların seni yönlendirecektir zaten umarım sende faydasını görürsün :nazar:

Back