Tek tırnağımda mantar oluşumu var tırnak rengi siyaha dönmeye başladı dün ilk seansıma başladık uygulama öncesi 3 gün bir kremle yumuşama sağlandı 3. günün sonrasında lazerle tırnağa uygulama yapıldı hiçbir ağrı sızı yara bere kanama yok ayağımın üzerine basamam tırnağım kanar diye bişey de yok (hepsini tek tek düşündüm de =))) ) lazerle epilasyon bile daha hissedilir bişey
haftada 1 yapılıyor 4 seans yapılacak 1 ay sonra siyah olan tırnak eski rengine gelecek :))))
ücreti 150 TL ama 4 seans paket 400 TL
merhaba benımde aynı sorundan vardı artık yok hemde tek seferde kurtuluyosun hastalıklı tırnak temızlenıyo yerıne yenı tırnak takılıyo ve ılacları var surulmelı onlarla tamamen kurtuluyosun:)
benim ayak baş parmaklarımda oluşan mantarı MYCOSPOR TIRNAK SETı sayesinde çok hafife düşürdüm.Tırnağım rahtladı fakat batık sorunum devam ediyor deneyin isterseniz...
Merhaba arkadaşlar...
Tırnak mantarı problemi yaşayanlardaım ve tedavisie başladım...Ve bunu sizlerle paylaşmak istedim.Uzuca bir süredir bu sorunu yaşıyordum ama artık tamam dedim ve doktora gittim.Hap,sprey,krem ve tırnak setinden oluşan bir tedaviye başladık..Bu konuda eğer problem yaşıyorsanız muhakkak doktora gidin çünkü ne kadar erken o kadar kısa tedavi şuanda 6-8 ay gibi bir tedavi olcam.Birinci ayım bitmek üzere eğer bu sorunu yaşayıpta tedaviye başlamadıysanız size nacizane tavsiyelerim.
1-Nekadar erken başlarsaız o kadar kısa sürede tedaviniz biter.
2-Bunun sabır ve düzen işi olduğunu unutmayın.
2-Ayaklarınız/elleriniz gün gittikçe daha bakımlı ve yumuşak olacaktır.
3-Kesinlikle ilaçlarınızı ve kremlerinizi gün atlamadan düzenli bir şekilde kullanmalısınız.
4-1. Ayın sonunda siz bile inanamıcaksınız farkı göreceksiniz.
5-Ben şimdi başladım fakat siz yazın bitimi başlarsanız yzın başlangıcında tırnak sorununuz biticektir.
6-İlaçlarınızı kullanırken cilanızı sürdükten sonra ojenizi rahatlıkla kullanabilirsiniz.
7-Ben 3. haftamdayım ve açık oje sürmeye başladım.
Evet eğer böyle bir sorununuz varsa ihmal etmeyin bir an önce tedaviye başlayın....
merhaba benımde aynı sorundan vardı artık yok hemde tek seferde kurtuluyosun hastalıklı tırnak temızlenıyo yerıne yenı tırnak takılıyo ve ılacları var surulmelı onlarla tamamen kurtuluyosun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?