Evet canım mantar.Zamanla acıma yapıyor.kızlar bu mantar nasıl oluo benim kız kardeşimin ayak bas parmagının tırnagı dipten ete baglı ama uzadıkca etten ayrılıo içi boş yani sarı duruo anlıosunuz bos oldugunu ama acı vermio bu mantarmı
Evet bu mantar...kapması çok kolay...Mantar sicak ve nemli yerleri çok seviyorlar.
Başkaların ayyakabılardan( Terlik, veya Dükkğanda denerkene) gecer , Banyoda,
en iyisi o ölü tırnağı kezin ve ilaçla tedavi etsin.
Sizin orda Özel ayyakbakım merkezi varsa oraya bir görünzün.
Tek tırnağımda mantar oluşumu var tırnak rengi siyaha dönmeye başladı dün ilk seansıma başladık uygulama öncesi 3 gün bir kremle yumuşama sağlandı 3. günün sonrasında lazerle tırnağa uygulama yapıldı hiçbir ağrı sızı yara bere kanama yok ayağımın üzerine basamam tırnağım kanar diye bişey de yok (hepsini tek tek düşündüm de =))) ) lazerle epilasyon bile daha hissedilir bişey
haftada 1 yapılıyor 4 seans yapılacak 1 ay sonra siyah olan tırnak eski rengine gelecek :))))
ücreti 150 TL ama 4 seans paket 400 TL
Tek tırnağımda mantar oluşumu var tırnak rengi siyaha dönmeye başladı dün ilk seansıma başladık uygulama öncesi 3 gün bir kremle yumuşama sağlandı 3. günün sonrasında lazerle tırnağa uygulama yapıldı hiçbir ağrı sızı yara bere kanama yok ayağımın üzerine basamam tırnağım kanar diye bişey de yok (hepsini tek tek düşündüm de =))) ) lazerle epilasyon bile daha hissedilir bişey
haftada 1 yapılıyor 4 seans yapılacak 1 ay sonra siyah olan tırnak eski rengine gelecek :))))
ücreti 150 TL ama 4 seans paket 400 TL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?