kızlar aşırı doluyum şimdiden kusura bakmayın biraz uzun olacak 2 buçuk aylık bebeğim var 40 günlükken yüzünü çok derin çizdi kullanmadığım krem kalmadı ama geçmiyor kafama aşırı takıyorum benim yüzümden oldu diye gece karnını doyurdum eldiveninin biri çıkmıştı kıyafetinin kolları aşırı uzun olduğu için diğerinide ben çıkardım rahat etsin diye ellerini cikaramaz diye düşündüm ama çıkarmış maalesef yüzünün tam ortasını derin bir şekilde çizmiş kendimi suçluyorum sürekli büyüdüğünde kafasına takmasından korkuyorum kendi yüzümde de izler var bu yüzden çok sıkıntılar yaşadım çok dikkat edicem dedim ama başaramadım lohusalık dönemim çok sıkıntılı geçti kayinvalidem yüzünden eşimle ayrılma noktasına geldik ilk 40 günü tek başıma geçirdim yardım edecek kimsem yoktu o yüzden bir tırnağı kesmek bile çok zor geldi uykusuzluktan yorgunluktan yüzü öyle olmadan bigün önce gördüm uzun olduklari ama yorgunluktan kesemedim uyudum ertesi gün yıkayacaktım çocuğu o zmn keserim diye düşündüm ama başıma bu geldi yeni doğum yaptığım için mi bu kadar takıyorum bilmiyorum ama bi hata yüzünden ömür boyu yüzünde iz kalacak çok zor bi lohusalık dönemi geçirdim rabbim herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın sizler cok dikkat edin umarım iz zmnla geçer
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tırnak izi
- Konu Sahibi laana
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.605
- 598
Geçmiş olsun. Merak etmeyin geçer teni çok taze daha. Benim de 2 aylık bebeğim var. Bir yeri çizildiğinde, pişik olacak gibi olursa falan direk kantaron yağı sürüyorum. Geçtiğimiz günlerde hastanede yattı fdamar yolları, burnuna da oksijen taktılar flaster falan çok kötü yara yaptı. çok kötü oldu eli, yüzü. Kantaronu sabah akşam sürdüm çok şükür kalmadı.
Siz annelik duygusuyla biraz abartıyor olabilir misiniz?
Çocuklar düşüyor, kalkıyor, dikişlik yaraları oluyor da öyle çok belirgin izler kalmıyor. Tırnak çiziği ne kadar derin olabilir ki, hayal edemedim?
Doktorun önermediği, oradan buradan duyduğunuz hiçbir yöntemi uygulamayın.
Doktorun önerdiği bir şey varsa onu kullanın. Daha çok ufak, zamanla geçer mutlaka.
Geçmiş olsun.
Çocuklar düşüyor, kalkıyor, dikişlik yaraları oluyor da öyle çok belirgin izler kalmıyor. Tırnak çiziği ne kadar derin olabilir ki, hayal edemedim?
Doktorun önerdiği bir şey varsa onu kullanın. Daha çok ufak, zamanla geçer mutlaka.
Geçmiş olsun.
- 15 Nisan 2017
- 3.388
- 8.809
- 158
- 27 Eylül 2021
- 1.704
- 2.712
- 63
- 35
Bebeğinizi sağlikla güzel günlerde büyütmeyi nasip etsin Allah inşallah sizinde Allah yardımcınız olsun kolay değil zor atlatmişsiniz lohusalik dönemini.Bebek icin üzülmeyin büyüdukçe gecer umarim bulabilirseniz eğer kantaron yağı sürün izin olduğu yere hem zarar vermez hemde yara izlerini geçirme etkisi var her gün krem sürer gibi sabah akşam sürün 2.5 aylik bence zarari olmaz gibi ama siz yinede sorun bi doktora içiniź rahat kullanirsiniz en azindankızlar aşırı doluyum şimdiden kusura bakmayın biraz uzun olacak 2 buçuk aylık bebeğim var 40 günlükken yüzünü çok derin çizdi kullanmadığım krem kalmadı ama geçmiyor kafama aşırı takıyorum benim yüzümden oldu diye gece karnını doyurdum eldiveninin biri çıkmıştı kıyafetinin kolları aşırı uzun olduğu için diğerinide ben çıkardım rahat etsin diye ellerini cikaramaz diye düşündüm ama çıkarmış maalesef yüzünün tam ortasını derin bir şekilde çizmiş kendimi suçluyorum sürekli büyüdüğünde kafasına takmasından korkuyorum kendi yüzümde de izler var bu yüzden çok sıkıntılar yaşadım çok dikkat edicem dedim ama başaramadım lohusalık dönemim çok sıkıntılı geçti kayinvalidem yüzünden eşimle ayrılma noktasına geldik ilk 40 günü tek başıma geçirdim yardım edecek kimsem yoktu o yüzden bir tırnağı kesmek bile çok zor geldi uykusuzluktan yorgunluktan yüzü öyle olmadan bigün önce gördüm uzun olduklari ama yorgunluktan kesemedim uyudum ertesi gün yıkayacaktım çocuğu o zmn keserim diye düşündüm ama başıma bu geldi yeni doğum yaptığım için mi bu kadar takıyorum bilmiyorum ama bi hata yüzünden ömür boyu yüzünde iz kalacak çok zor bi lohusalık dönemi geçirdim rabbim herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın sizler cok dikkat edin umarım iz zmnla geçer
- 16 Nisan 2017
- 1.783
- 1.543
- 133
Kantaron yağı kullanabilirsiniz arkadaşın dediği gibi.Bebek daha teni taze olduğu için geçer zamanla.Eşimin boğazında ameliyat izi de kantaron sayesinde geçmişti.Sizde olan iz yüzünden belki hassassınız ama üzülmeyin çocuğunuz belki önemsemeyecektir.Benim de göz kapağımda iz var ve hicbir zaman rahatsız olmadım hoşuma bile gidiyor beni ben yapan bu ayrıcalıklarım.
- 27 Temmuz 2018
- 6.604
- 7.318
- 198
- 31
- 20 Şubat 2017
- 1.653
- 6.579
- 158
- 15 Nisan 2017
- 3.388
- 8.809
- 158
Oda ayri bir konu. Nedir bu yeni dogum yapan gelinlerin kaynanadan cektikleri yahu. Bizde bosanmanin esiginden donduk ilk dogumumdan sonra. Gelin torun dogurdu diye her b*ka maydanoz olma hakkini goruyorlar kendilerinde. Aklima geldi yine sinirim bozuldu gece gece.Hiç dert etmeyin, bebeklerin cildindeki iz geç iyileşiyor ama tamamen geçiyor. Benim oğlumda çok çizdi yüzünü hepsi geçti. Allah beterinden korusun. Yeni doğum yapmış gelini darlayan kaynanaları Allah bildiği gibi yapsın, benimki dahil.
- 29 Aralık 2020
- 329
- 94
- 33
- 28
Bu Nasil bi laf ya?Siz annelik duygusuyla biraz abartıyor olabilir misiniz?
Geçmiş olsun.
Siz annelik duygusuyla biraz abartiyor ola bilirmisiniz ne demek be ?annelik duygularda hic Bir sınır yoktur hanim efedi, kadin yeni dogum yapmis, yanliz bakiyor zaten stresin icinde! Lohusa dönemler de hic de kolay degil ! Ya Anne degilsiniz, yada annenizin tarafindan hic sevilmediniz sanirim
- 20 Ağustos 2015
- 6.490
- 15.603
- 248
- 27 Temmuz 2018
- 6.604
- 7.318
- 198
- 31
Oda ayri bir konu. Nedir bu yeni dogum yapan gelinlerin kaynanadan cektikleri yahu. Bizde bosanmanin esiginden donduk ilk dogumumdan sonra. Gelin torun dogurdu diye her b*ka maydanoz olma hakkini goruyorlar kendilerinde. Aklima geldi yine sinirim bozuldu gece gece.
Eşim destekçimdi ama o halde bile deli oldum. Ne zaman bi lohusa görsem bu kaynana eziyeti gelir deli olurum. Oğlan 15 aylık oldu, hala her b.ka karışma derdinde, hala bana müsait misin diye sormadan evime gelme hevesinde. Hala saygısızca herşeye üstüne vazife gibi yorum yapma derdinde. Gelip yardım ettiğide yok, hizmetçisi varmış gibi çakılır koltuğa. Yine sinirim tepeme çıktı benimde.
- 18 Ekim 2020
- 5.042
- 13.015
- 198
Bebeğim 4 aylık ve her tırnağı küçücük uzadiginda öyle bir çiziyor ki bayaga kan geliyor kabuk falan bağlıyor.
Ben de hiç istemem çizsin hatta senin gibi dertlenirdim yüzünde bir şey kalırsa benim yüzümden olacak diye ama çözümü kantoron yağında buldum canım. Eve 1 şişe alıyorsun ben her şeye kullanıyorsun.
Alt mi pisti sür hatta pismeden ara ara sur, yarası mi var sur (içinde hücre yenileme özeliği olduğu için çabuk topluyo ve iz bırakmıyor), bir yere çarptı kızardı morardı mi sur hemen rengi eski haline döndürüyor. Büyük bir mucize kendisi.
Ben de hiç istemem çizsin hatta senin gibi dertlenirdim yüzünde bir şey kalırsa benim yüzümden olacak diye ama çözümü kantoron yağında buldum canım. Eve 1 şişe alıyorsun ben her şeye kullanıyorsun.
Alt mi pisti sür hatta pismeden ara ara sur, yarası mi var sur (içinde hücre yenileme özeliği olduğu için çabuk topluyo ve iz bırakmıyor), bir yere çarptı kızardı morardı mi sur hemen rengi eski haline döndürüyor. Büyük bir mucize kendisi.
kendimi suçluyorum sürekli büyüdüğünde kafasına takmasından korkuyorum kendi yüzümde de izler var bu yüzden çok sıkıntılar yaşadım çok dikkat edicem dedim ama başaramadım
yeni doğum yaptığım için mi bu kadar takıyorum
Bu Nasil bi laf ya?
Siz annelik duygusuyla biraz abartiyor ola bilirmisiniz ne demek be ?annelik duygularda hic Bir sınır yoktur hanim efedi, kadin yeni dogum yapmis, yanliz bakiyor zaten stresin icinde! Lohusa dönemler de hic de kolay degil ! Ya Anne degilsiniz, yada annenizin tarafindan hic sevilmediniz sanirim
Kadıncağız panik olmuş, soru sormuş; ben de teselli edici bir cümle kurmuşum. "Annelik duygusuyla abartıyor olabilirsiniz, tırnak yarası sandığınız kadar derin olmayabilir, kafanıza takacak bir şey yok, zamanla geçer" demişim.
Anlaması çok kolay bir cümleydi aslında ama neyse.
Buradan ne anladınız da neye atarlandınız bilemedim, bilmek de istemiyorum. Bu sinirle hayat sizin için yeterince zordur zaten. Okuduğunuzu anlamakta bu kadar zorlanırken bir de derdinizi açıklarken yorulmanızı istemem
çok tşk ederim derisini kaldırmış maalesef çukur duruyor doktor 1 sene içerisinde geçer dedi kremleri düzenli kullanıyorum inş işe yararGeçmiş olsun. Merak etmeyin geçer teni çok taze daha. Benim de 2 aylık bebeğim var. Bir yeri çizildiğinde, pişik olacak gibi olursa falan direk kantaron yağı sürüyorum. Geçtiğimiz günlerde hastanede yattı fdamar yolları, burnuna da oksijen taktılar flaster falan çok kötü yara yaptı. çok kötü oldu eli, yüzü. Kantaronu sabah akşam sürdüm çok şükür kalmadı.
- 30 Mart 2009
- 14.441
- 1
- 64.758
- 1.123
1 aydir bunu takiyor olamazsiniz di mi? Kazadir bu olur, cocuklar boyle boyle buyuyor. Biraz daha sakin kalmaya calisinkızlar aşırı doluyum şimdiden kusura bakmayın biraz uzun olacak 2 buçuk aylık bebeğim var 40 günlükken yüzünü çok derin çizdi kullanmadığım krem kalmadı ama geçmiyor kafama aşırı takıyorum benim yüzümden oldu diye gece karnını doyurdum eldiveninin biri çıkmıştı kıyafetinin kolları aşırı uzun olduğu için diğerinide ben çıkardım rahat etsin diye ellerini cikaramaz diye düşündüm ama çıkarmış maalesef yüzünün tam ortasını derin bir şekilde çizmiş kendimi suçluyorum sürekli büyüdüğünde kafasına takmasından korkuyorum kendi yüzümde de izler var bu yüzden çok sıkıntılar yaşadım çok dikkat edicem dedim ama başaramadım lohusalık dönemim çok sıkıntılı geçti kayinvalidem yüzünden eşimle ayrılma noktasına geldik ilk 40 günü tek başıma geçirdim yardım edecek kimsem yoktu o yüzden bir tırnağı kesmek bile çok zor geldi uykusuzluktan yorgunluktan yüzü öyle olmadan bigün önce gördüm uzun olduklari ama yorgunluktan kesemedim uyudum ertesi gün yıkayacaktım çocuğu o zmn keserim diye düşündüm ama başıma bu geldi yeni doğum yaptığım için mi bu kadar takıyorum bilmiyorum ama bi hata yüzünden ömür boyu yüzünde iz kalacak çok zor bi lohusalık dönemi geçirdim rabbim herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın sizler cok dikkat edin umarım iz zmnla geçer
- 29 Ocak 2021
- 1.778
- 3.403
- 53
Arkadaş kötü bir şey dememiş ki neden bu kadar sert yaptınız ben anlayamadım. Kadınlar anne olunca normalde takmayacağı şeyleri daha fazla takabiliyorlar bu gayet olağan bir durum. Sevilmediniz filan demeniz aşırı tuhaf geldi.Bu Nasil bi laf ya?
Siz annelik duygusuyla biraz abartıyor olabilir misiniz?
Doktorun önerdiği bir şey varsa onu kullanın. Daha
çok tşk ederim derisini kaldırmış çukur duruyor teni aşırı beyaz orasida kizarik durunca çok takıyorum doktor 1 sene içerisinde geçer dedi umarım geçerSiz annelik duygusuyla biraz abartıyor olabilir misiniz?
Geçmiş olsun.
çok tşk ederim umarım bizimkide geçerZamanla gecer merak etmeyin. Benim oglumunda elleri hic durmazdi bir iki kez baya kanatti yuzunu simdi 4 yasinda cildi kaymak gibi. Bu kadar dert etmeyin kendinize ☺