kızlar aşırı doluyum şimdiden kusura bakmayın biraz uzun olacak 2 buçuk aylık bebeğim var 40 günlükken yüzünü çok derin çizdi kullanmadığım krem kalmadı ama geçmiyor kafama aşırı takıyorum benim yüzümden oldu diye gece karnını doyurdum eldiveninin biri çıkmıştı kıyafetinin kolları aşırı uzun olduğu için diğerinide ben çıkardım rahat etsin diye ellerini cikaramaz diye düşündüm ama çıkarmış maalesef yüzünün tam ortasını derin bir şekilde çizmiş kendimi suçluyorum sürekli büyüdüğünde kafasına takmasından korkuyorum kendi yüzümde de izler var bu yüzden çok sıkıntılar yaşadım çok dikkat edicem dedim ama başaramadım lohusalık dönemim çok sıkıntılı geçti kayinvalidem yüzünden eşimle ayrılma noktasına geldik ilk 40 günü tek başıma geçirdim yardım edecek kimsem yoktu o yüzden bir tırnağı kesmek bile çok zor geldi uykusuzluktan yorgunluktan yüzü öyle olmadan bigün önce gördüm uzun olduklari ama yorgunluktan kesemedim uyudum ertesi gün yıkayacaktım çocuğu o zmn keserim diye düşündüm ama başıma bu geldi yeni doğum yaptığım için mi bu kadar takıyorum bilmiyorum ama bi hata yüzünden ömür boyu yüzünde iz kalacak çok zor bi lohusalık dönemi geçirdim rabbim herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın sizler cok dikkat edin umarım iz zmnla geçer