- 22 Eylül 2019
- 100
- 60
- 28
- 28
- Konu Sahibi basinabuyruk1
-
Çok sevinirim..Elektrikli manikür seti aldım ben aynı durumdan dolayı. Denediğim zaman bildiririm olur mu?
Manikür dışında yok?
Manikür???
Nasil bir tirnak etinden bahsediyorsunuz?Manikür benim bahsettiğim tırnak etlerine bir çözüm sunmuyor ki
Neden? Bilemedim şimdi...Eskiden tamda senin istedigin gibi losyon vardi tirnak etlerine sürüyordun pit diye eritip manikürlü hale ceviriyordu sonra üretimi durdu. Neden oldugunu tahmin etmek istermisin ?
Parmaklarda tırnakların aşağısında oluşan tırnak etlerinden bahsediyorum, tırnakların çevresindekilerden ziyade...Nasil bir tirnak etinden bahsediyorsunuz?
Bende merak ettimEskiden tamda senin istedigin gibi losyon vardi tirnak etlerine sürüyordun pit diye eritip manikürlü hale ceviriyordu sonra üretimi durdu. Neden oldugunu tahmin etmek istermisin ?
Parmaklarda tırnakların aşağısında oluşan tırnak etlerinden bahsediyorum, tırnakların çevresindekilerden ziyade...
Bende merak ettim
valla ne anlatmak istediğiniz nasıl bir sosyal mesaj verdiniz anlamadım?Kizlar allah askina bizim manikür yaehhh diye kücümseyip gectigimiz sey aslinda kozmetik sektöründe büyük pasta payina sahip dünyada. 2-3 haftada bir manikür yaptirmaya gidiyoruz ve ortalama 80tl ödüyoruz( protez tirnak yaptiranlarda dahil). Manikürcüler para kazaniyor, manikür malzemeleri satanlar para kazaniyor vs vs
Bugün elime geçti. Ayaklarımda kullandım. Ve bu cihaz bi harika dostum. Tırnak etlerimin sert kısımlarını,kütiküllerini aldım sonra tırnak yüzeyimi düzelttim. Baya baya sağlıklı duruyoÇok sevinirim..
Demek istediği böyle bir ürün bu kişilerin aatışlarına veyahut kazançlarına ket vurduğu için kaldırılıyor. Neticede bu manikürcüler devlete vergi ödüyor, diğer aletlerde vergili satılıyor bunun sonucunda üreticiler daha çok kazanmış oluyorvalla ne anlatmak istediğiniz nasıl bir sosyal mesaj verdiniz anlamadım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?