teşekkür ederim açıklaman için. peki tırnağım uzamış bi halde mi gitmeliyim yoksa benim kestiğim tırnağa da yapılabilir mi? ben ayak tırnaklarımı uzatmayı sevmiyorum da.
Çok dibinden kesmediğiniz sürece sorun olmaz.Sonuçta et, tırnak temizliği falan yapıyorlar, rahat çalışmaları, törpülerken etinize falan değmemesi için bir miktar tırnak olursa bence rahat olur.
Zaten işlem sonunda dersiniz tırnak bırakmayın, düz kesin, yuvarlak şekil bırakın falan diye.
Kolay gelsin.
Arkadaşlarrr yardım istiyorum.bu tırnak batmalarına çözüm bulan var mı?
arkadaşlar tırnak batması halen geçmedi. kenarından sarı akıntı geliyor galiba iltihap. bu halde pedikür yapılır mı?
Merhaba batik acisini iyi bilirim lohusayken çektim hemdepedikür tam bir eziyet. Kendin batik kisimlarin altina steril pamuk koyup tirnagin düzgün uzamasini sağla ve muhakkak dermatoloğa git birkaç merhem vericek sonrasinda tirnak bakimini düzenli ve düzgün yapmalisin. Hala acisini hissederim çooook geçmiş olsun arkadaşim.
Arkadaşlarrr yardım istiyorum.bu tırnak batmalarına çözüm bulan var mı?
deri ve zührevi hastalıkları bolumune gıt canım cıldıyecıye yanı doktora basvurmadan hıcbı ıse kalkısma sonucu kotu olabılr sana krem verır bı kac losyon verır atlatrsn olayı ama kendı ıcadınla sagdakı soldakı kısılerın dusuncelerıyle hareket edersen o batık parmagını balon gıbı sısırıır yuruyemezsn acısından ... abım yasadı bu olayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?