• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tırmalayarak kazananlar

YeniHayat

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2010
883
2
0
Ankara
Hayatta hazır hiçbirşeyin üstüne konmadım; ne büyük, ne küçük. İstediğim herşeyi elde etmek için tek başıma mücadele ettim, halada öyleyim.Kimseye belli etmiyorum ama bu aralar yorulduğumu hissediyorum. Birisi bana yanlız olmadığımı söylesin, yoksa kafayi yememe az kaldıbilmiyorumkismile

bende aynen senin gibiyim. istediğim şeyler için hep çabalamam gerekti. ve hayatta bi yerlere çabalayarak geldim. hazırda hiçbişeyim yoktu. halada uğraşıyorum işte. insan yoruluyor hep mücadele hep mücadele

senle benden başka yok galiba, ne yapalım bizde birbirimize destek olalım. çevremde hak etmeyip hazıra konanları görünce kendi halime üzülüyorum, hep gaçlüyüm hayatta, çevremdekilere hep ben destek veriyorum, insanlar sırtlarını bana dayamış, hastalanmaya bile hakkım yok yani.

aynen canım ya. hep uğraşmak zorundayım. birgün moralim bile bozuk olmamalı. herşeye sıfırdan başlayıp hep kendi çabamla bişeyleri elde ediyorum.

bende ya. evimde çok mutluyum, sıkıntılarımı evime getirmem, belli etmem ama birgün benim moralim bozuk olsa o gün kesin kavga ederiz kocam çalışmıyor şimdi sınava çalışıyor onun moralini bozmam asla, bozuksada maymunluklar yapıp düzeltirim. bende zayıf olayım istiyorum, arkamda birileri olsun ama öyle değil, maddi manevi o kadar çok yüküm varki:(((

Back