yagmury Popüler Üye Kayıtlı Üye 6 Kasım 2007 634 40 6 Aralık 2007 Konu Sahibi yagmury #1 Arkadaşlar bambino tirle biberon aldım sütümü sağmak için.Birincisi hiç iyi sağöıyor elimle sağdığımda daha çok sağıyorum ben ikinciside çok acıtıyor.Kullanan arkadaşlar varsa bilgi verebilirmi? yoksa benmi beceremiyorum.fisfisfis
Arkadaşlar bambino tirle biberon aldım sütümü sağmak için.Birincisi hiç iyi sağöıyor elimle sağdığımda daha çok sağıyorum ben ikinciside çok acıtıyor.Kullanan arkadaşlar varsa bilgi verebilirmi? yoksa benmi beceremiyorum.fisfisfis
S satiye Guru Kayıtlı Üye 13 Kasım 2007 18 0 44 6 Aralık 2007 Konu Sahibi yagmury #2 selam bende kullandım onu hakket çok acıtıyo ama başka çaren yok hangi marka olursa olsun aynı sorunla karşılaşacaksın kolay gelsin
selam bende kullandım onu hakket çok acıtıyo ama başka çaren yok hangi marka olursa olsun aynı sorunla karşılaşacaksın kolay gelsin
pinark1 Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Kasım 2007 339 1 6 Aralık 2007 Konu Sahibi yagmury #3 arkadasim ne agrisi sizisi bunu da ilk kez duyuyorum, ben 3 ay sut sagdim hic olmadi boyle bir sikayetim. sen birde baska markayi dene derim.
arkadasim ne agrisi sizisi bunu da ilk kez duyuyorum, ben 3 ay sut sagdim hic olmadi boyle bir sikayetim. sen birde baska markayi dene derim.
S satiye Guru Kayıtlı Üye 13 Kasım 2007 18 0 44 6 Aralık 2007 Konu Sahibi yagmury #4 ben 5 ay denedim ben çalışmıyorum fakat bebek beni red ettti emmek istemedi ama gerçekten çok acıyodu bilemiyorum
ben 5 ay denedim ben çalışmıyorum fakat bebek beni red ettti emmek istemedi ama gerçekten çok acıyodu bilemiyorum
yagmury Popüler Üye Kayıtlı Üye 6 Kasım 2007 634 40 13 Aralık 2007 Konu Sahibi yagmury #5 teşekkürler arkadaşlar....