- Konu Sahibi xsxehrazat35
-
Kızlar son zamanlarda tıp sekreterliği diye bir kurs duyuyorum.Acaba bu kursu bitiripte klinik,hastane vs.de çalışan ve memnun olan var mı aranızda.Ben 4 yıllık iktisat fakültesini bitirdim,ta 1994 de .4 sene muhasebe üzerine çalıştım,şimdi ev hanımıyım,çocuk da yok,çalışmak istiyorum.
bende halkla ilişkiler son sınıfım ve tıp sekreterliği olsun her kursa gittim ama iş bulamıyorum ve hastanede çalışanlarda hep lise mezunu ama hep torpil işliyor torpili olmayanlar napsın anlamış değilim
ben de baslıyorum en kısa zamanda pazartesı gıbı baslarsınız dedıler ama bılemıyorum..
belkı bır yararı olur ,
Tıbbi sekereterlik kursuna geçen sene bende gittim.Bilgisayar işletmenlik sertifikam var,beden dili diksiyon sertifikası var,klavyem hızlı,ayrıca 4 senelik üniversite mezunuyum ama yine iş yok arkadaşlar....Geçen sene devlet hastanesinin sınavı için başvurdum.Sınav 9.30 da idi.9.30 orda ordaydık büyük bir izdiham vardı cam çerçeve indi hatta.Ama sonuç olarak torpilli arkadaşlarımız doktor odalarında yerini almışken bizler hala sınav sıramızın gelmesini bekliyorduk.Rezilliği görüntülemek için gelen gazetecilere dahi görüntü vermek istemediler torpille girenler....kısacası sınav 9.30 da idi benim gibi torpili olmayan arkadaşlar sınava girdiğinde 4 tü saat.O saate kadar ayakta kaldık........Torpiliniz varsa her sektörde olduğu gibi bundada girersiniz bir yerlere.
demek o sınavda sizde vardınız.. kaydirigubbakcemile3
alınanlar çoktan alınmıştı zaten boşuna bekledik o kadar..
sertifika bende de var ama iş yok malesef..
4 senedir cv dağıttım durdum..
özellere gidiyorum görüşüyoruz kimi çok uzak kalıyor olmuyor kimi aramıyor..
evet canım bende vardım.Bir umut gittik ama sonuç boşa.Bel fıtığım var benim o kadar saat ayakta boşa bekledik.Sen kaçta girdin sınava?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?