Tıp Fakültesi Hastanesinde Doğum Yapanlar

nevra000

Rabbime sonsuz şükürler olsun
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2010
189
3
Merhabalar 6 haftalık hamileyim. İlk doğumumu koru hastanesinde Ümit korucuoğlunda yapmıştım, çok memnundum harika bir doğum gerçekleştirdim. Ama şuan ücretini karşılamaya gücüm yetmez maalesef. Ben özellikle tıp fakültesine gitmek istiyorum. Cebeci hastanesinin doğumu iyi diye duydum giden varmı, varsa hangi hocaya gidiyorsunuz. Birde başkent üniversitesi hastanesiyle ilgili bilginiz varmı. Genelde özel hastalerle ilgili bilgiler buldum. Yardımcı olursanız çok sevinirim

cebeci tıp taşınmıs tadilat oldugu için 9 kişilik koğus gibi bi odaya yatırdılaf özel oda yokmuş zatende yanımdaki hastayla kolumuz birbirine değiyordu o derece bebeğim de bütün gece zaten uyumadı diğer bebekler ağladıkça benim bebeğim de uyanıyordı enfeksiyon diyorlar bide 9 hasta ve 9 hastanın yakınları derken odada 18 kişi olduk bebeğimin mikrop kapmasından çok korktum ve ertesi gün imza atıp çıktım kaçarak uzaklaştım doğumumda bana çok bağırdılar çalısanlar da suratsız ve ilgisizdi ben bi daha doğurursam şehir hastanesine gitmeyi düşünüyorum

Merhabalar 6 haftalık hamileyim. İlk doğumumu koru hastanesinde Ümit korucuoğlunda yapmıştım, çok memnundum harika bir doğum gerçekleştirdim. Ama şuan ücretini karşılamaya gücüm yetmez maalesef. Ben özellikle tıp fakültesine gitmek istiyorum. Cebeci hastanesinin doğumu iyi diye duydum giden varmı, varsa hangi hocaya gidiyorsunuz. Birde başkent üniversitesi hastanesiyle ilgili bilginiz varmı. Genelde özel hastalerle ilgili bilgiler buldum. Yardımcı olursanız çok sevinirim
Kesinlikle

kesinlikle ilayda hanıma katılıyorum. Daha 1 hafta önce gecenin 12sinde oda olmadığı için ve hasta yatıracağız diye beni taburcu ettiler taburcu olmak istemediğim ve de evim uzak dediğim halde. Resmen kovdular hastaneden. Bende çok iyi diye duyumlarla gelmiştim ama bin pişman oldum eski halinden eseri kalmamış ve gün geçtikçe de kötüye gidiyor. Asla bir daha gitmem kimseye de tavsiye etmem. Ayrıca çalışanların hepsi genç ve tecrübesiz. Kendimi denek olarak kullandırtmam bi daha.

X