• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El tiny love oyun halısı

bana hala donmedınız.sizden cvp bekliyorum bugun müsaitim. ürünü gelip görebilirim eger bursadaysanız bana donermısınız. özel mesaj atamıyorum tel numaramı yazıcam ama sız atablıyorsanız numaranızı yazın ben sızı ararım gerekırse...

sizden günlerdir cvp bekliyorum .sanırım buraya giremiyorsunuz yoksa vazgecseydiniz bunu belirtirdiniz diye düşünüyorum! ilk fırsatta benimle iletişime geçerseniz cok sevinirim. anlaşabilrsek elden alırım diyee sevinmiştim.acil cevap bekliyorumm....

sizden günlerdir cvp bekliyorum .sanırım buraya giremiyorsunuz yoksa vazgecseydiniz bunu belirtirdiniz diye düşünüyorum! ilk fırsatta benimle iletişime geçerseniz cok sevinirim. anlaşabilrsek elden alırım diyee sevinmiştim.acil cevap bekliyorumm....

merhabalar biraz geç döndüm izmirden birde üstüne bilgisayarım bozuldu cevap yazamadım kusura bakmayın hala ilgileniyorsanız telinizi yazın size mutlaka dönerim .

Anlıyorum bende sizi bekledim. Bursadasınız diye elden alıcagım için ilgilenmiştim.Halıyı da gelip görebilicegimi söylemiştiniz. müsaitseniz cuma günü isterim.benim ozel mesaj hakkım yok malesef numaramı o yüzden yazamıyorum siz numaranızı yazın bana ben sizi arıyım olmazsa ...

Back