- 12 Haziran 2012
- 678
- 0
-
- Konu Sahibi CINARINANNESI
mrhaba ürünün son durumu nedir??? en son ne kadar olur eger biraz daha uygun bi fiat sölerseniz almak istiyorum. bide ödemeyi nasıl yapacaz
merhaba, ürün duruyor. en son 80 olur. ben ist anadolu yakasındayım. siz nerede oturuyorsunuz. ödemeyi havale ile yaparsınız bende aynı gün ürünü kargoya veririm. eğer ürünü beğenmezsen söz veriyorum geri alırım. bu arada kargo ücreti de size ait olur. selamlar
biraz daha uygun yapamazmıyız kargo da bize aitmiş madem. gelin 70 lira yapalım sunu. ben kayseride oturuyorm. birde havaleyi nerden nasıl yapacm daha önce hiç yapmadm çünkü. birde kargo ne kdr tutar ??
80 son fiyat ben 160 a almıştım 4 ay önce. benim yapı kredi ve garanti bankalarında hesabım var. siz istediğiniz bankadan ya şubeden yada varsa hesabınız internetten yapabilirsiniz. kargo firması ile çalıştığım şirketin anlaşması var. ordan indirimli gönderebilirim. sevgiler
ben arkadsımla görüştüm büyük ihtimal bugün havaleyi yapacak. siz nasıl olacagı konusunda detayları bana bi yazarsanız.
kusura bakmayın. henüz özelden msj atma hakkım yok. ben iş yerindeyim. oyun halısını ancak yarın kargolayabilirim. . Iban numaramı gönderirim sen ücreti ister bu gün öde ister yarın. adresini özelden yazarsın. ben çok faydasını gördüm inşallah senin bebişinde çok güzel vakit geçirir
hesabım y. kredi de ordan masrafsız gönderebilirsiniz. ya da istediğiniz bankadan yapabilirisniz.
sizden bi cevap bekliyorum....
Kusura bakmayın, kargonauzu hazırlıyordum :) şimdi yerime geldim. kargo ücretini ben ödüyorum. zaten fazla ücret göndermiştiniz. Üzerini de ben tamamladım. Bu gün verdiğinzi adrese kargoluyum. yarın elinizde olacaktır. Güle güle iyi günlerde kullanın. İnşallah memnun kalırsınız. geç cevap için tekrar özür dilerim
yo ne kusuru önemli deil de bende meraklandım biraz sizden cvp gelmeynce. cok tsk ederim sizde ii günlerde hacrayın insallah oglum sever. rica ederim hiç önemli deil