halının aynısından paketinde bizde de var benim oğlumda oynamadı almak isteyen olursa
şaka maka sattın.şimdi bebeğin isterse karışmam.bebişin az daha oynayaydı sonra satsaydın daha iyi olurdu=)alıcıyı ben sana bulacaktım kız =(hatta alıcı hazırdı az daha beklim diyordu.sattın gitti ya
kız sen satmadın mı.......görüyordum da az daha düşersin diye bekliyordum =)
ben almayı duşunurum eger fiyatı çook uygunsa amabebeğim emeklediği için artık içinde durmuyor.diğer oyuncaklardan ona fırsat kalmadı açıkçası.gaz döneminde çok işe yaradı rahat geçirdik şükürler olsun o sayede.tek tek oyuncaklarını seviyor ama halıda tutmak imkansız.müzikli oyuncağı herşeyi sağlam ve çalışır durumda.lekesi yok.müzikli oyuncak hariç hepsi makinede yıkanıyor.fiyatı uygun 1-2 site vardı ama kart bilgilerimi güvenip veremedim ve taksit miktarı artınca vade farkı yaptıkları için 184 e almıştım e-bebekten.güzel bir fiyata 1-2 ay içinde satabilirim.acelesi yok satışımın 2-3 ay içinde bile olabilir.ilk aldığımız oyuncak buydu özenli kullandık.ürün paketi herşeyi duruyor.taksitleri bile bitmedi hala.
Her ayrıntısı güzel tasarlanmış almadan önce çok araştırdım 2 marka arasında kalıp bunu tercih ettim.sıkılmasının imkanı yok.aslında 2. El almak için ilan verdim ama kendi de 2. El alan bir arkadaş cevap verdi başka bir sitede de bir bayan parçası kırık ve 1 oyuncağı eksik ürünü satıyordu.temiz bir 2. El bulamadığım için mecbur 2. El aldım.herşeyi yıkandığı için 2. El almaya karar vermiştim.teklif veren arkadaşlar lütfen makul şeyler yazarsa sevinirim.ürüne başka oyuncaklar da takabilirsiniz.ben çok uygun fiyata çok ilgisini çekecek basit şeyler taktım daha da sevmişti mesela.
En çok ilgi çekenler aynası-sesli ördeği-çıngıraklı aslan ve çıngıraklı zürafa ve hışırdayan güneş ve diğer hışırtılı kısım.müziği mozartın bir senfonisi sakinleştiriyordu ağladığında.hamileyken de klasik müzik dinletmiştim.müzikli oyuncağında da hayvan sesi gibi sesler var keyifli baya.
Internetten bir video ekliyorum daha detaylı isteyenlere resim de gönderebilirim.
mario 5 months : Tiny love gymini® kick & play - youtube
tiny love gymini kick & play 1 month old baby
sevgili arkadaşım,
Halıyı almak istedigim ilk günden beri yaptıgın butun herşey için çok teşekkur ederim. Aslında satmak için bir kaç ay daha bekleyecegin halde sadece ben acele ediyorum diye hemen gönderdiğin için, büütn deneyimlerini tek tek hiç üşenmeden paylaştıgın için sadece titizliğin yüzünden kalkıp halıyı yıkamadan göndermediğin için bana halıyla yapabilecegim sayısız alternatifleri sundugun için, ilgin için, halının sıfıra bu kadar yakınlıgını az bile anlattıgın için herşey ama her şey için en önemlisi de o ince düişüncenle ellerinle yaptıgın kocaman hediyemiz için çok teşekkur ederim. yaptıgım en iyi alışveriş...
ben almayı duşunurum eger fiyatı çook uygunsa ama
halının aynısından paketinde bizde de var benim oğlumda oynamadı almak isteyen olursa
Bendede var ama iki ay sonra saticam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?