Bebek İkinci El Tiny Love Gymini Tekmele Oyna Oyun Halısı satmayı düşünüyorum

şaka maka sattın.şimdi bebeğin isterse karışmam.bebişin az daha oynayaydı sonra satsaydın daha iyi olurdu=)alıcıyı ben sana bulacaktım kız =(hatta alıcı hazırdı az daha beklim diyordu.sattın gitti ya

yollamak üzereyedim doğruyola cvp vermek zorunda kaldım araya 5 dk daha girdi .ama senin konuna yazdım canım.foto yüklersen sana ait olanları.

valla kız 1 aydır görmüyodu kaldırdıydım görünce sanki ilk kez görüyo gibi davrandı ama gitti kullansın yeni bebeğimiz.inşallah hayırlı olur ona da.biraz duygusaldık bu halıyla ilk oyuncaktı.hatta geçen dua ettim inşallah düşünen arkadaş ısrar etmez kalır elimizde diye.saklayacaktım ama evde yer yok yeni oyuncaklar eşyalar taşıyo ev.kimdi alıcı merak ettim özelden yazar mısın perihel

kız sen satmadın mı.......görüyordum da az daha düşersin diye bekliyordum =)

sen mi niyetliydin perihel?az önce kargocu geldi yolladık İstanbula .inşallah sen de aradığın halıyı bulursun canım Tiny love güzel ama şaşma ondan.bir de fisher price ın piyanolu halısı.bulamadım onu bunu aldım çok sevdi sıpa ama bıktı kaldırdım özlemiş ayrılamadı ama şansına küssün.ev zaten depo gibi yok yok :) eski evdeyken aldığım şofbenden antene valla taşıyor artık 2+1 ev bu nedenle iyi olmuyo

sevgili arkadaşım,

Halıyı almak istedigim ilk günden beri yaptıgın butun herşey için çok teşekkur ederim. Aslında satmak için bir kaç ay daha bekleyecegin halde sadece ben acele ediyorum diye hemen gönderdiğin için, büütn deneyimlerini tek tek hiç üşenmeden paylaştıgın için sadece titizliğin yüzünden kalkıp halıyı yıkamadan göndermediğin için bana halıyla yapabilecegim sayısız alternatifleri sundugun için, ilgin için, halının sıfıra bu kadar yakınlıgını az bile anlattıgın için herşey ama her şey için en önemlisi de o ince düişüncenle ellerinle yaptıgın kocaman hediyemiz için çok teşekkur ederim. yaptıgım en iyi alışveriş...

ben almayı duşunurum eger fiyatı çook uygunsa ama

msjını yeni gördüm canım.çok sağol güzel sözlerin için.güle güle kullansın bebişin biz çok sevdik sizin de hoşunuza gider umarım.biraz üzüldük ilk oyuncağımızdan ayrıldık diye ama artık biz büyüdük yeni oyuncaklarla ilgilenmemiz lazım.güle güle giysin bebişin ayakları üşümesin.örmesi çok keyifliydi.gözüm arkada kalmıycak ilk oyuncağımız yeni sahibine hayırlı olsun.gazsız günleri olsun biz çok çektik valla gazdan.çok memnun oldum zeynep

Arkadasim urun bende kizim toplasan 5 kere oynamadi icinde istersen ozelden mesaj at ya da sultanzeynep gmail.com a mail atarsan resjmlerini atarim

ayni urunden bende de var. almak isteyen olursa fotograflarini ayri bir baslik altinda yuklerim. Ben urun için 100 tl. talep ediyorum ancak yaninda tiny love marka en az iki cingirakta ekleyecegim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…