Bebek İkinci El Tiny Love Gymini Tekmele Oyna Oyun Halısı satmayı düşünüyorum

Muffinnn

Şans Meleğim Geliyorrrrr
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2011
3.454
5
106
Diğer
bebeğim emeklediği için artık içinde durmuyor.diğer oyuncaklardan ona fırsat kalmadı açıkçası.gaz döneminde çok işe yaradı rahat geçirdik şükürler olsun o sayede.tek tek oyuncaklarını seviyor ama halıda tutmak imkansız.müzikli oyuncağı herşeyi sağlam ve çalışır durumda.lekesi yok.müzikli oyuncak hariç hepsi makinede yıkanıyor.fiyatı uygun 1-2 site vardı ama kart bilgilerimi güvenip veremedim ve taksit miktarı artınca vade farkı yaptıkları için 184 e almıştım e-bebekten.güzel bir fiyata 1-2 ay içinde satabilirim.acelesi yok satışımın 2-3 ay içinde bile olabilir.ilk aldığımız oyuncak buydu özenli kullandık.ürün paketi herşeyi duruyor.taksitleri bile bitmedi hala.

her ayrıntısı güzel tasarlanmış almadan önce çok araştırdım 2 marka arasında kalıp bunu tercih ettim.sıkılmasının imkanı yok.aslında 2. el almak için ilan verdim ama kendi de 2. el alan bir arkadaş cevap verdi başka bir sitede de bir bayan parçası kırık ve 1 oyuncağı eksik ürünü satıyordu.temiz bir 2. el bulamadığım için mecbur 2. el aldım.herşeyi yıkandığı için 2. el almaya karar vermiştim.teklif veren arkadaşlar lütfen makul şeyler yazarsa sevinirim.ürüne başka oyuncaklar da takabilirsiniz.ben çok uygun fiyata çok ilgisini çekecek basit şeyler taktım daha da sevmişti mesela.

en çok ilgi çekenler aynası-sesli ördeği-çıngıraklı aslan ve çıngıraklı zürafa ve hışırdayan güneş ve diğer hışırtılı kısım.müziği mozartın bir senfonisi sakinleştiriyordu ağladığında.hamileyken de klasik müzik dinletmiştim.müzikli oyuncağında da hayvan sesi gibi sesler var keyifli baya.

internetten bir video ekliyorum daha detaylı isteyenlere resim de gönderebilirim.

Mario 5 months : Tiny Love Gymini® Kick & Play - YouTube

Tiny Love Gymini Kick & Play 1 month old baby

Son düzenleme:
Özellikleri
İki ayrı pozisyon bebeğin çalıştıracağı Kick & Play( Tekmele ve Oyna) Yastığı,
Açma Kapama Opsiyonu,
Dokun ve Hisset zürafa Yelesi,
Kaldır ve güneşi keşfet oyuncağı,
3 boyutlu dokunulur sincap Kuyruğu
3 boyutlu Uçurtma
Aslan Çıngırak
Renkli Yapraklı Diş Kaşıma Oyuncağı
Ördek Sesli Zil
Boncuklu Çıngırak
Görünüp Kaybolan Arı
Oyuncak Bağlantıları içinHalka

Müziği : Mozart'ın G Majör 40 Numaralı Senfonisi, K550

Fonksiyonları:
Kenarı yukarıda olması halinde güvenilir bir alan sağlarken,
Kenarlarının aşağıda olması halinde geniş bir oyun alanı da .
Bebeğin kaba hareket kaslarını geliştirmesinde yardımcı olur.
Bebek Yüzükoyun Yattığında kenarlardaki geniş ayna ve resimlerle battaniye başını ve boynunu kaldırması içinonu teşvik eder.
Değişik kumaş doku ve şekillerin uyardığı duyuların yanı sıra, battaniyedeki renk ve ses çeşitliliği ve farklı oyuncaklar değişik oyun deneyimi sağlar.
Bebeğin duyuları arasındaki koordinasyonu gelişirken oyuncaklara odaklanır elleri ve ağzıyla onları keşfetmeye başlar..

Aldığı Ödülleri :
Parents a Chaici
Snap Award
Hit 2002 Mamo
Dr. Toys 100 Best Children's Products 2002
Buje Chip Classic Award Wınner
Best Toy Award (platinium)
Parentina Winner
Toy of the Year ( Yılın Oyuncağı)
Best Toy Award (Gold)
Winner Top Toy Development

Hitap Ettiği Yaş Aralığı : 0 Ay ve Üzeri

Ürünün Açık Ölçüleri:
Yükseklik: 45cm,
En:80cm,
Boy: 90 cm

Ürünün Kapalı Ölçüleri:
Yükseklik: 7cm,
En:60cm,
Boy: 80 cm

Son düzenleme:
yukarda yanlış yazmışım

***her ayrıntısı güzel tasarlanmış almadan önce çok araştırdım 2 marka arasında kalıp bunu tercih ettim.sıkılmasının imkanı yok.aslında 2. el almak için ilan verdim ama kendi de 2. el alan bir arkadaş cevap verdi başka bir sitede de bir bayan parçası kırık ve 1 oyuncağı eksik ürünü satıyordu.temiz bir 2. el bulamadığım için mecbur sıfırını aldım.***

olcaktı

diş sorunu nedeniyle uykusuz gece geçirdik malesef mazur görün 49:

bana acil oyun halısı gerekiyor kararsızın 2. el mi sıfır mı diye..sıfırı şu an 190 lira..peki ne kadar fiyat düşünüyorsunuz

merhaba mesaj sayım yeterli olmadığından özel msj gönderemiyorum.Bugün kardeşim buldu a city den 150 tl ye 8 taksitle aldım.Söylediğiniz fiyat biraz yüksek geldi bana tabi siz bilirsniz genede.bebeğim 2 aylık oldu.

110-120 olabilir.184 e almıştım ben de.acelem yok aslında 2-3 ay daha bekleyebilirim.taksite böldürmüştüm hala ödüyorum.herkes istediği yerden istediğini alabilir arkadaşlar.ben de bebeğimin ihtiyacını alıcam sonuçta.2 parçası sorunlu olana 75 demişlerdi 2. el alırken temiz bir 2. el bulamamıştım o zaman.çok aramıştım.mecbur sıfır aldım o fiyatı ödedim.

Tabiki kendine gore haklisin ama karsi tarafida dusunmek lazim ihtiyacin olur olmaz o ayri bir durum ancak bu taraftan bakincada 110 tl arti kargo yuksek geliyo eger biraz daha indirebilirsen ben hemen talibim. Bu arada nerdesiniz siz?

araştırdığım dönemde bir bayan(başka bir sitede) 105 dese hemen alacaktım onunki de çok temizdi bana kısmet olmadı ilanını göremedim bir daha heralde satmış.tepe tepe kullansa ve taksidi bitse ucuza verirdim ama tekmeleme oyuncağını bile tekmeleyemedi(o dönem gücü yetmedi) tekmeleyeceği kadar güçlendiğinde de içinde durmadı.kargo ne kadar tutar bilgin var mı?bir de sen hangi ildesin?bazı arkadaşlar karşılıklı anlaşıp otobüsle de yolluyorlarmış öyle daha uygun oluyor sanırım.kargo fiyatını araştırırsan zonguldaktan senin memleketine yeniden değerlendirebiliriz.bir de ptt kargo ile kapıda ödeme varmış ama o zaman benim hesap açtırmam ve ücret ödemem gerekiyor sanırım.bana istanbuldan kocaman bir koli yurtiçiyle 13 tl ye gelmişti geçenlerde.bir arkadaştan butik kurabiye almıştım.

Ben istanbuldayim bebegimde 1 aylik ptt de hesaba gerek yok sen yollarsan ben hemen banka hesabina oderim ucreti o konuda sikinti yok yeter ki ucrette anlasalim:t)

Arkadasim en fazla 1 ay sonra almam lazim ki oynayabilsin simdi 1 aylik sonra senin ki gibi tekmeleyecek caga gelsede tekmelemiycek:) acikcasi ben bu halilara bakarken 100 den fazla vermem diye dusunuyodum malum halisi donencesi zirti pirti derkeeeen...

ankaradayım. a city toker mağazasından 150 tl ye aldım.güneşli gün değil tekmele oyna benimki de

bende bu halıyı çok araştırdım ne inernette ne de mağazalarda 189,00 tl.den aşağı bulamadım...en son e-bebekten 18,00tl.ye aldım ve memnunum ve fiyat gayet uygun aradığım dönem bu fiyata bulsam hemen alırdım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…