• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Tiny Love Gymini Tekmele Oyna Oyun Halısı satmayı düşünüyorum

Store-K arkadaşlar 190 falan diyorsunuz burda 165.

Tiny Love Gym Tekmele ve Oyna Jimnastik Halısı - e-bebek.com canım ben de güvenli olduğu için e-bebekten aldım karşıma bilmediğim birkaç site çıktı fiyat 10-15 tl daha uygundu .daha önce bir internet sitesinden alışveriş yapmıştım mutfak ürünleri aldım aylar geçti gönderilmedi. bir nevi dolandırıcılık yani.2. kez mağdur olmamak adına güvenilir bir siteden almayı seçtim.siz istediğiniz siteden alabilirsiniz.

bende bu halıyı çok araştırdım ne inernette ne de mağazalarda 189,00 tl.den aşağı bulamadım...en son e-bebekten 18,00tl.ye aldım ve memnunum ve fiyat gayet uygun aradığım dönem bu fiyata bulsam hemen alırdım ..

teşekkür ederim.ben de aynı sizin gibi o dönem çok aradım 2. el alacaktım 184 tl vermek istemedim ama temiz 2. el yoktu malesef.bulamadım bulduğum da ilanı kaldırmış satmış heralde.bir de o zaman oyun halısı fazla bilinmiyordu sanırım.

Son düzenleme:
Arkadasim mail adresim sultanzeynep@gmail.com gonderdigin video daki bebek 1 aylikken oynamaya baslamis ne zaman satmaya karar verdigini yazabilir misin?

size mail attım.benim bebeğimde laktoz intoleransı vardı yani süt hassasiyeti.yani aşırı gazlı bir bebekti ben süt ürünü tükettikçe daha da gazlanıyordu.çok huysuz bir bebekti.Tiny love bizim kurtarıcımız oldu sakinleştirdi ve neşesini yerine getirdi .en azından dikkatini çekti.ufak bir iş yapamıyordum sürekli gözü bendeydi kucak olmayınca ağlıyordu ama ilgisini çekmeyi başardı diyeyim siz anlayın.

farklı açılardan çektim.ancak fırsat buldum.bebeğimin diş dönemi mesajla soran arkadaşlar için.mail atmaya vaktim olmadı malesef.

beşli oyuncağı(diş kaşıyıcılı-sesli) ve sesli koyun

$20130514_230552.jpg $20130514_230622.jpg

Son düzenleme:
Fiyat olarak en son ne demistiniz

geçen sene 120 demişti bir bayan ama satmış birkaç gün içinde.ben de o civarlarda diyorum.çok acil değil satışım.makul tekliflere açığım.geçen sene parçası olmayan ve diğer parçası hasarlıya 75 tl istenmiş düşünün.ben de oto kolruğu alacağım.fiyatı da baya yüksek düşündüğüm ürünün.en azından bir taksidini karşılar.şu an görüştüğümüz bir arkadaş var ama mesaj yolladı mı henüz bakamadım mailime.

Son düzenleme:
ayrılan halımız yeni sahibine satıldı güle güle kullansın oynadıkça bizi hatırlasın kargocuyu beklemedeyim.. zzzzzz

$20130523_150846.jpg
$20130523_151012.jpg
$20130523_151115.jpg

Back