Saç Rengi ve Saç Boyama Tints of nature organik boya kullananlar

Esin ben saç rengi konusunda sanırım en az renk değiştirenlerdenim. Sanırım bunda yıllarca saçımı boyattığım renklerden memnun kalmamam etkili oldu. O yüzden son 3 yıldır aynı renkle boyuyordum. Ben koyu kestane seviyorum hani hafif siyah gibi duruyor ya genelde 2N kullanıyorum.

organik boya denince çok pahalı bişi bekliyo insan, bu fiyat ilginçç CADIARZU ben şimdiye kadar hep koleston, loreal felan kullandım ama saçlarımı çok yıpratıyorum. bu boyada onlar kadar güzel tutturabiliyormu rengi kızlar?? ben genelde koyu kahve tonlarını tercih ederim

Dimi Nursal :) İnsan içeriği kıymetli ve zararsız bir üründen pahalı fiyat bekliyor, bende zaten daha önce söylemiştim, koyu kestane rengine boyuyorum ben tints of nature boyadan, ya 2N yada 3N kullanıyorum. Sende bu renklere bakabilirsin.

ben artık bu boyayla devam edicem arkadaşlar diğerleri saçımı çok yıprattı... (

Hayırlı olsun Esincim. Umarım sende benim gibi çok memnun kalırsın, artık saçlar yıpranmıyor. Kimyasal boyalar, hatta bitkisel diye yıllarca yaptırdık saçlarımızı

kizlar ya ben sacimi biskuvi rengine boyamak istiyorum ama bu markayla yapabilirmiyim? tavsiye verebilirmisiniz? yani acik karamel gibi bir renk istiyurm ....

kizlar ya ben sacimi biskuvi rengine boyamak istiyorum ama bu markayla yapabilirmiyim? tavsiye verebilirmisiniz? yani acik karamel gibi bir renk istiyurm ....

Yaparsın tabi canım ,renk kataloguna internet sitesinden bir bak, olmadı Migros'tan aldım ben boyayı oradan satın al istediğin rengi. İstediğin biküvi rengi sanırım sarı tonları. Beğendiğine Esin eklemiş renk kataloğunu bakabilirsin canım. Haber ver bizde görelim :)

Bu boyayı bende internette araştırıken buldum. Henüz almadım almayı düşünüyorum. İnternette kullananlar memnun benim merak ettiğim boyanın röflenin üzerine tutar mı. Burda çok az kullanan olmuş.

ben boyayı aldım kızlar ve boyadım 7N aldım kullandım saçlarım çok kötü olmuştu röfleden yanmıştı.Bu boyayı aldım ve çok memnunum saçlarım sağlıklı duruyor parlıyor. Herkese tavsiye ederim

Arkadaşlar saçını sarı ve tonlarına boyayanlar oldu mu aranızda? Kutunun içindekilerde renk açıcı yok.Buna rağmen sarı ve tonları elde edilebilir mi?Cevaplayan olursa çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…