Ben bu boyayı kullandım.Açık renklerle bir türlü kapanmayan beyazlarımı kapadı.doğal hoş bir renk oldu.yanlız renkler seri halinde beyazınız varsa N serisindende katmanız gerekiyo...Ben memnun kaldım.Hatta tekrar boyamam gerektiğinde gidip alamadım yakın yerden koleston naturel aldım.açık bir renk olmasına rağmen saçlarımı çok koyulaştırdı...pişman oldum.
ayy, içime serin sular serptin cnmhihoyyyt
ben de aldım bu boyadan Türkiyeden ayrılmadan önce, henüz boyamadım, ama kurbandan önce boyarım sanırım. beyazım yok benim, bi de tamamını boyamıcam, tutam tutam boyıcam, amacım gölge yapmak bi de saçımın uç kısmı zaten açık, sonradan uzayanlar sırıtmasın diye boyıcam. ama boyama vakti yaklaştıkça bi endişe sarıyodu içimi, ya istediğim gibi olmazsa diye. bitkisel de olsa içinde kimyasal var sonuçta, kötü olursa saçım yıprandığıyla kalır diye korkuodum.
sen kaç numarayla boyadın, bendeki 8N, aslında küllü sarı istiodum ama aldığım yerde yoktu. şimdi turunculuk yaparsa diye korkuyorum bi de, bütün yaz o turunculuktan kurtulmaya uğraştım çünkübenneyaptımki
Evet fiatı 19.90 bu akşam aldım arkadaşlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?